![]() |
Re: Logan 16V tm
foarte frumoasa masina bv ai suspensie pe ea ???
|
foarte frumoasa masina bv ai suspensie pe ea ???
|
Merci de apreciere. Dupa cum am scris si la primul meu post de la masina mea, am si suspensie (H&R)
|
7 Attachment(s)
Poze de la etapa de la Deta. Din pacate doar un loc 13 dupa o gramada de penalizari
|
salut.am observat k participi la multe curse.asta da;tot respectul.dar dupa toate astea ai schimbat cva la logan.intreb asa pentru mine; se comporta bine,ai cva sa-i reprosezi??asa vrea sa t vad participand si ceea c faci din el.bafta la toti si tie multe cupe castigate(aratale ce masine e cea mai tare)-LOGAN.BAFTA
|
Dupa un an de CUPA LOGAN voi inca nu ati inteles cat de fiabila este aceasta masina !?
Ce mai e nevoie sa inteleaga lumea ca la categoria buget redus masina asta sparge topurile !? In regim de curse orice masina stok isi va termina bucse,pivoti,frane,suspensii,ambreaj si probabil daca esti violent cu masina,planetare.Astea trebuie considerate consumabile ! Peste aceste detalii apare infiabilitatea,ce nu s-a aratat la Logan ! |
asa e tm8bnz
@ mareon asta e poate data ce vine,oricum felicitari ceva filme ? |
@mariusik: De modificat nu am modificat pe el mare lucru. E un 1.6 16v stock, la care i-am pus chip si suspensie H&R. In rest gumele fac diferenta (diferenta mare). De reprosat nu am sa-i reprosez mare lucru. Poate doar pentru rally mi-ar prinde bine ceva caluti in plus si mai putina subvirare. De vazut in actiune poti sa vezi masina doar prin TM la etapele locale.
@bandeanradu: filme cu masina asta poti sa vezi pe youtube cautand dupa numele mar3om. Va multumesc tuturor pt felicitari. Data viitoare ma voi stradui mai mult |
Mare om mare caracter:) tineo tot asa , si nu va faceti grija ca loganu tine la tavaleala:)...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cei 2 bolizi face 2 face :))
|
e unu rosu mult mai suparat in spate !
|
este este,si o sticla de fanta pe jos,da pe aia au suparat-o altii :))
|
1 Attachment(s)
Mia placut masinuta la arad:D simpla si cu bun gust! felicitari;)
uite si o poza! sper sa nu te deranjeze ca am postat`o....bafta! |
faina masina !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning