![]() |
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din Romānia, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Te referi la camerele de pe E81, dintre Piteşti şi Rāmnicu Vālcea?
Sau la cele din oraşul Piteşti? |
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din Romānia, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Quote:
da Dolb nu e prob...da cateodata imi place sa o pisc si nu vreau sa am prob cu capetele de creta...si sa nu fiu prea departe de limita impusa pe acel sector de drum :D |
Quote:
|
@SCDB - e81 dintre pitesti si rm valcea :D
|
vin si eu cu o intrebare putin pe langa - am un iGO 2006 plus insa am ceva "buguri" de tipul: scrisul prin meniuri (cuvintele) nu sunt complete ori sunt scrise gresit, meniul de noapte nu se activeaza automat chiar daca am setata optiunea ... intrebarea mea e urmatoarea ... este bug la aceasta versiune sau problema este la mine, inainte aveam un 2006 normal si nu avea aceste "probleme"
legat de topic, in Bucuresti in sectorul 3 s-au omis cateva camere de supraveghere (daca au si radar pe ele nu stiu ce ii bubuie capu' - insa dintr-un comunicat al primariei ar fi doar de "supraveghere") |
@NWZeu - din cate am vazut eu bipaie numai cand ai viteza peste limita ;)
Referitor la igo 2006 plus, aceeasi prb o am si eu, ce PDA ai ? |
Qtek 2020i
|
Quote:
Ai văzut tu pe acel drum vreo cameră? |
Actualizările de ieri:
Camerele de tip Redlight nu sunt disponibile deocamdată īn listele separate pe tipuri (pentru iGO/MioMap), utilizaţi listele comune Adăugate 4 camere Redlight īn Timişoara, la inter. Bd. Mihai Viteazul cu str. 20 Decembrie 1989 şi Bd. Pārvan Vasile cu Splaiul Tudor Vladimirescu Adăugat īncă o CVST īn Tārgu Mureş, pe str. Piaţa Trandafirilor Adăugat un radar mobil īntre localităţile Ernei (MS) şi Sāngeorgiu de Mureş (MS) Email-ul de actualizări este generat automat şi conţine ultimele 20 de modificări aduse listei Eliminat īncadrarea Tārgu Mureş (MS) la LSRM, dar a fost păstrat radarul mobil la intrarea īn oraş dinspre Ungheni |
Actualizările din 11-12-2007
Adăugat un radar mobil la intrarea īn localitatea Dumbrăvioara(MS) dinspre Nord (DN15) Adăugat un radar mobil la intrarea īn localitatea Ernei(MS) dinspre Nord (DN15) Adăugat un radar mobil la intrarea īn Tārgu Mureş dinspre Corunca Modificat limita de viteză pentru radarul mobil dintre localităţile Ernei (MS) şi Sāngeorgiu de Mureş (MS), de la 90 la 50Km/h Modificat limita de viteză pentru radarul mobil de la Feldioara(BV), de la 100 la 30Km/h |
Actualizările din 13-12-2007:
Actualizat unghi la Cam/Rdr-ul 191 de pe Bd. Eroilor, vis-a-vis de Academia de Īnalte Studii Militare, Bucureşti Adăugat sens şi unghi la CVST-ul 45 din inter. Bd. Eroilor cu str. Carol Davila, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 128 din Piaţa Obor, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 134 de la inter. Bd. Eroii Sanitari cu Bd. Eroilor, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 72 de la inter. Calea 13 Septembrie cu str. Progresului, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 71 de la inter. Calea 13 Septembrie cu Bd. Tudor Vladimirescu, Bucureşti Confirmat existenţa CVST-ului 45 de la inter. Bd. Eroilor cu str. Carol Davila, Bucureşti Actualizat sens şi unghi la Cam/Rdr-ul 353 de pe Calea 13 Septembrie, Bucureşti Actualizat poziţie, sens şi unghi la CVST-urile 351 din Piaţa Constituţiei, Bucureşti Acum fiecare locaţie/coordonată are asignat un număr unic - va fi prezent īn fişierele de speedcams pentru a uşura identificarea lor |
Actualizările din 19-12-2007:
Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 138 din inter. Bd. Unirii cu str. Ion Pilat, Bucureşti Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 136 din inter. Bd. Unirii cu Bd. Nerva Traian, Bucureşti Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 135 din inter. Bd. Unirii cu Bd. Mircea Vodă, Bucureşti Actualizat viteza (60Km/h) la CVST-ul 112 din Pasajul Unirii, Bucureşti Īncadrat localitatea Sutor(Sălaj) la LSRM (357+358 ) Actualizat poziţia la CVST-ul 45 din inter. Bd. Eroilor cu str. Carol Davila, Bucureşti Actualizat poziţia la TNCF-ul 223, lāngă Inoteşti, Prahova |
Actualizările din 20-12-2007:
Adăugate 4 CVST-uri (359-362) īn inter. Str. Ghe. Lazăr cu Calea Circumvalaţiunii, Timişoara |
Actualizările din 28-12-2007:
Adăugat o CVST (373) īn localitatea Gheorgheni (HR) pe Bd. Lacul Roşu Adăugat o CVST (372) īn localitatea Praid (HR), la inter. DN13A cu DN13B Adăugat 4 CVST-uri īn inter. Str. Polonă cu Str. Mihai Eminescu (Bucureşti) Īncadrat localitatea Glimboca (CS) la LSRM (366+367) Adăugat 2 TNCF-uri (364+365) pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului Corectat unghiul la LSRM-ul 160 de la Potārnicheşti/Poşta Cālnău (BZ) Corectat unghiul şi poziţia la LSRM-ul 284 de la Poşta Cālnău (BZ) Īncadrat localitatea Jitaru (OT) la LSRM (150+363) Corectat poziţia la TNCF-ul 223 de lāngă Inoteşti (PH) |
Actualizările din 31-12-2007 şi 03-01-2008:
De astăzi sunt disponibile şi camerele īn format MyGuide Camerele Redlight sunt disponibile acum şi separate (pentru iGO, MyGuide şi MioMap v1&v2) Īncadrat localitatea Leţcani (IS) la LSRM (386+387) Eliminat CVST-ul 369 din inter. Str. Polonă cu Str. Mihai Eminescu (Bucureşti), au rămas doar 3 camere reale īn intersecţie Adăugat 4 CVST-uri (382-385) īn inter. Str. Polonă cu Bd. Dacia, Bucureşti Īncadrat localitatea Ardud (SM) la LSRM (380+381) Īncadrat localitatea Sānmihaiu Almaşului (SJ) la LSRM (378+379) Īncadrat localitatea Rădaia (CJ) la LSRM (376+377) Īncadrat localitatea Balota (VL) la LSRM (374+375) Cei care nu s-au abonat la actualizările prin e-mail pot descărca camerele actualizate de la http://speedcams.tehnoplus.net |
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning