![]() |
Cand am sa merg cu un a8 am sa te anunt si am sa-ti zic care mi se pare mai reusit, dar pana atunci raman la parerea mea ca bmw este mai tare.
Mai am si eu o intrebare pentru tine. Care e faza cu bucsa asta, cuzinet, supapa? care sunt in continuare? banuiesc ca sunt un fel de stele, cum sunt la forumurile celelalte. |
:D
Din nou aici se vor face comentari in functie de preferintzele fiecaruia !
Oricum ca puteri sunt la fel si ca cilindree sunt tot la fel un plus zic eu pt audi ca este quttro ! Si oricum 7'le asta nu imi place deloc deci eu aleg audi ! |
turbo de acord cu tine :lol: :lol: treci per aici si citeste tot cu rangurile cum ii https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=31 :wink:
|
Deci eu cred, cum am mai spus-o, ca pretul spune tot...
De ce Audi este mai scump ??? Si nu cu putin... Deci eu cred ca un A8 este cu o treapta mai sus decat seria 7 si cu una mai jos decat S-Classe... |
a8 ii mai scump decat 7 nu stiu de ce..dar sa sti cami place mai mult un a8 ..decat un s classe nu mai este cum a fost odata ca mercedesul..este cel mai tare..uite si phaeton cum arata si cum merge!!! doar ca are stema aia in fata de vw..in rest ..lux pur..sau facut destule teste aici si in cele mai multe a castigat audi a 8 masina este forate reusita..dar si foarte scumpa..din pacate.. :twisted:
|
mdeah... cand e vb de phaeton Volkswagen nu mai inseamna mashina poporului...
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
Frumoase masini amandoua, dar tot mai sus mi se pare A8-ul... Desi un seria 7 nu este asa de rau... :lol: :lol: :lol: |
Mdeah dar tot mai tare ii ala vechi !
Nu stiu dece dar inainte parce se faceau masini mult mai tari ! Vezi golfurile gti vectrele 2000 16v Ursi de tot felul ! De audi numai zic ca nu are rost ! Merturile 190 care dupa parerea mea au fost la vremea lor super misto ! Parca acum prea adopta toata lumea aceasi chesti ! Vezi de exemplu semnalizatoarele din retrvizoare ! Prima oara au aparut pe Mercedes iar acum sunt pana si pe dacii ! Najpa ! |
1 Attachment(s)
haideti sa pun o poza ..exista doar 2 audi..in toata lumea...modelul asta.. :lol: :lol:
|
Da nene jos palaria !
|
3 Attachment(s)
uite aici ..pt mine mult maI TARE SI FRUMOS DECAT UN SERIA 7 :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
Eu nu sint deacord ca e mai jos BMW 7, uite si singur!
|
marpha audiul ala negru...
dc e aproape unicat? |
:lol: :lol: care tekno??te refereai sigur ..la bmw? :lol:
|
nuh... ma refeream la audiu de care tu ai zis ca sunt doar 2 in lume...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning