![]() |
Re: Resita
Quote:
Mie nu mi-a zis nimeni de nici un accident si tu cu mine ai terminato ;) |
Quote:
O zi placuta la toti! |
:peace: PACE !!!
|
ami pare rau ca nu pot sa vin chiar in 25 adica maine imi intra masina an service sami schimbe distributia si bucsaraiele:( dar na doar nor intrat ziilele an sac:((
|
Ce mesaj mi-ai trimis ma ?dute ba si impuscate
In plus eu daca organizezi tu ceva nu vin mai bine stau acasa ;) Nu te mai umfla atata in pene ca esti vai de capu tau ;) poate vrei sa-ti reamintesc ca n-ai bani nici sa-ti bagi benzina sa vi pana la resita ;) deaia vor astia sa te toarne ca esti un papagal si daca vrei continuam asta fata in fata ;) |
Nu crezi ca deja vorbim cam prea mult despre mine p'aici? Acu pe bune, ce zici?
Eu nu ma umflu in pene, doar ti'am zis ce am avut de zis, spre deosebire de tine care vad ca aveai ceva personal cu mine dar nu am aflat decat acuma. Care-i chestia? Iti era greu sa imi zici pana acu ca nu ma suporti? Ca is si eu un gretos ca toti astialalti care is prin Resita si ca de-aia nu vroiai sa vii sa ne intalnim toti? Aaa si inca ceva. Vor astia sa ma toarne? Care astia tati? Baiatu' ala frustrat care visa ca ii mare mafiot italian? Eu credeam ca vorbim serios aici, dar vad ca e cu bancuri cu alea alea. Nu mai continui nici aici nici fata in fata. Nu merita sa'mi bat capu aiurea, va urez intalniri placute, drum uscat, ce mai vreti voi si aici am pus PUNCT. :wave: |
Quote:
Nu am avut nimic personal cu tine dar atata timp cand ma imbarligi aici eu nu tac ! |
salut, m-am mutat recent in Resita, si ar fi fain sa faceti o comunitate aici. Sunt din Baia Mare. Nu conteaza ca suntem putini. Incet o sa vina lumea. Eu sunt pentru.
|
ar fi frumos intradevar....
|
Eu unu ma bag ;) si mai e si nelutz69 care sigur ar vrea ..
|
si eu sunt pro:D
|
|
Ce faceti Dumineca? ...... Ora 9 pe valea Domanului la Cortul lui Onoriu va astept sa va fac cunostinta cu viitorul campion al Romaniei la Viteza in coasta :-) si sa ne vedem si noi fetele :D la 9 fix.... (am zis fetzele nu fetele :lol:)
huber_bm, am copilarit la Baia Mare :D ....Usturoiu, Firiza si Tolvoidenes si faceam baie in Sasar si la Lapus ... :D PS. juniorii! :D nu va mai certati ca nu duce la nimic.... incercati sa rezolvati treburile in privat pt ca citesc multi si nu e frumos........ |
STAS :) ma bucur sa aud asta, nu promit pe maine nimic....s-ar putea sa ma duc la pescuit . dar nu e sigur...vad eu cum fac
apropo...cum e drumul pana acolo?? am mai fost pana la 3 ape si am crezut ca mor.... am suspensie sport si imi sareau plombele din gura :( |
39 Attachment(s)
maaaa.....m-am imbolnavit :D...
maine la 8 incepe...PREZENT.....ma kk pe ei pesti :)) ma duc si las masina la pod la Caras si apoi o iau pe jos pe dealurile alea. sper ca mai vin si altii |
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning