Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce flori cumparati?!? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/58257-flori-cumparati.html)

Lauryn 07-12-07 20:08

Re: Ce flori cumparati?!?

Cale :-P

Sasha 08-12-07 12:22

ca la morti?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes2 :lol::lol::lol:

bodyspeed 08-12-07 12:42

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1236101)
ca la morti?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes2 :lol::lol::lol:

De la atatea filme ..sa fie ..in fine :rolleyes2

Cala ? Un buchet de cale te ajuta daca esti timid si vrei sa o cuceresti fara sa o abordezi direct. Simbolizeaza dragostea delicata, suava, tanara. ;)
...numai ca eu abordez direct ;)

Sasha 08-12-07 12:48

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1236123)
De la atatea filme ..sa fie ..in fine :rolleyes2

Cala ? Un buchet de cale te ajuta daca esti timid si vrei sa o cuceresti fara sa o abordezi direct. Simbolizeaza dragostea delicata, suava, tanara. ;)
...numai ca eu abordez direct ;)

da da' sa nu i le oferi prea tarziu florile...ca s`ar putea sa nu`ti mai raspunda cu "meci" :lol::lol::lol: kiddin' ...

Lauryn 08-12-07 13:40

asa sasha...ca la mort...acum serios mie imi plac sunt flori elegante si mai deosebite...nu conteaza modul de abordare neaparat...e ok si daca e direct,eu asa zic...

bodyspeed 08-12-07 16:39

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1236130)
da da' sa nu i le oferi prea tarziu florile...ca s`ar putea sa nu`ti mai raspunda cu "meci" :lol::lol::lol: kiddin' ...

eu n-am oferit asa ceva momentan...pe prima pagina este ...ce am oferit ..:D ,
oricum diversitate si alegerea unei flori care sa reflecte >> domnisoara careia ii sunt oferite ..este punctul de plecare daca vrei sa nu te alegi...cu ele in cap :D

~Ada~ 08-12-07 16:59

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1236446)
eu n-am oferit asa ceva momentan...pe prima pagina este ...ce am oferit ..:D ,
oricum diversitate si alegerea unei flori care sa reflecte >> domnisoara careia ii sunt oferite ..este punctul de plecare daca vrei sa nu te alegi...cu ele in cap :D

Depinde foarte mult persoana careia ii oferi floarea respectiva:D In functie de personalitatea ei poti sa-ti faci o idee ce floare i s-ar potrivi sau ce i-ar placea-asta in cazul in care o cunosti;altfel cred ca te poti baza pe prima impresie,aspect etc;)

bodyspeed 08-12-07 17:29

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1236479)
Depinde foarte mult persoana careia ii oferi floarea respectiva:D In functie de personalitatea ei poti sa-ti faci o idee ce floare i s-ar potrivi sau ce i-ar placea-asta in cazul in care o cunosti;altfel cred ca te poti baza pe prima impresie,aspect etc;)

sau masina.:D
si evident sa nu te lovesti de aceleasi flori /aranjament ca cel precedent ..

~Ada~ 08-12-07 17:42

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1236526)
sau masina.:D
si evident sa nu te lovesti de aceleasi flori /aranjament ca cel precedent ..

Cine stie,stie;) Cu cat esti mai original si o surprinzi cu atat o cuceresti mai repede sau cel putin o uimesti placut:D

valib 09-12-07 00:48

de obicei cumpar trandafiri, mai exact cate 1 fir, sau...daca e ceva mai special si ma trezesc fericit, ii cumpar de 50-100ron trandafiri (crazy people).

o fata mi-a spus de curand ca ii plac calele...deci ma reprofilez. Problema e ca...se ofera si cale la bucata unei fete, sau e mai elegant la buchet?!:):)

(cu ce probleme ma zbat...)

~Ada~ 09-12-07 11:40

Parerea mea,una arata cam dubios:rolleyes2 insa un buchet ii schimba aspectul;poate chiar un buchet format din cale si altceva;) Sigur o va impresiona:D

bodyspeed 09-12-07 15:21

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1237579)
Parerea mea,una arata cam dubios:rolleyes2 insa un buchet ii schimba aspectul;poate chiar un buchet format din cale si altceva;) Sigur o va impresiona:D

dap.un impresionant buchet de cale combinat cu altceva..sau nu...oferit unei femei deosebite...cu siguranta va impresiona......de ce nu atasat un biletel...:"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume"..sau altceva :rolleyes2

Magos 09-12-07 16:01

LOOOOOL!
Rad cu gura pana la urechi...
Cum adica...
Barbatii mai ofera flori in ziua de azi???

~Ada~ 09-12-07 19:11

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1238011)
LOOOOOL!
Rad cu gura pana la urechi...
Cum adica...
Barbatii mai ofera flori in ziua de azi???

Dap;) Cel putin o parte:-P Poate la unii le trebuie un imbold;)

bmwm5 09-12-07 20:02

cat te costa frate sa fii dragut din cand in cand...

All times are GMT +2. The time now is 05:36.

- Copyright 2026 4Tuning