![]() |
Re: Ce flori cumparati?!?
Cale :-P
|
ca la morti?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes2 :lol::lol::lol:
|
Quote:
Cala ? Un buchet de cale te ajuta daca esti timid si vrei sa o cuceresti fara sa o abordezi direct. Simbolizeaza dragostea delicata, suava, tanara. ;) ...numai ca eu abordez direct ;) |
Quote:
|
asa sasha...ca la mort...acum serios mie imi plac sunt flori elegante si mai deosebite...nu conteaza modul de abordare neaparat...e ok si daca e direct,eu asa zic...
|
Quote:
oricum diversitate si alegerea unei flori care sa reflecte >> domnisoara careia ii sunt oferite ..este punctul de plecare daca vrei sa nu te alegi...cu ele in cap :D |
Quote:
|
Quote:
si evident sa nu te lovesti de aceleasi flori /aranjament ca cel precedent .. |
Quote:
|
de obicei cumpar trandafiri, mai exact cate 1 fir, sau...daca e ceva mai special si ma trezesc fericit, ii cumpar de 50-100ron trandafiri (crazy people).
o fata mi-a spus de curand ca ii plac calele...deci ma reprofilez. Problema e ca...se ofera si cale la bucata unei fete, sau e mai elegant la buchet?!:):) (cu ce probleme ma zbat...) |
Parerea mea,una arata cam dubios:rolleyes2 insa un buchet ii schimba aspectul;poate chiar un buchet format din cale si altceva;) Sigur o va impresiona:D
|
Quote:
|
LOOOOOL!
Rad cu gura pana la urechi... Cum adica... Barbatii mai ofera flori in ziua de azi??? |
Quote:
|
cat te costa frate sa fii dragut din cand in cand...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning