![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
ai dat f bine pe rotile bbs dat fiind faptul ca sunt si rare,si f late . aveam eu niste linkuri cu niste site uri care reconditionau bbsuri rs si alte jante,si aveau de vanzare tot felul de accesorii (suruburi ,tot felul de solutii de curatat lipit etansat ) doar sa il gasesc.dau un search diseara si daca gasec pun aici :shock:
|
|
stiu linkul, le-am trimis si mail acum o luna, mi-au si raspuns(atasez raspunsul):
"Hello Andrei ! Please note following rough prices: Polishing lips (includes splitting and reassembling): 300 Euro Centers powder coating: 280 Euro Polishing centercaps: 80 Euro New BBS emblems: 40 Euro New BBS chrome screws incl. nuts: 175 Euro Barrels powder coating: 150 Euro Shipping to Romania: 90 Euro You can decide on your own which options are necessary. Best regards, Claus" ...mi se pare totusi cam scump...si ma rupe si transportul dus-intors...multumesc oricum baietilor! De taxa de prima inmatriculare, a mai auzit cineva ceva?...Nu are nimeni "pile" pe la politie, sa ne sufle si noua o vorba? @Har:...am inteles ca nu-i chiar voie sa punem linkuri, iti spun si eu, ca am primit si eu un mesaj pe privat. @MC Mate:...suna bine Race Wars asta;) |
Quote:
|
si niste bbs rs complet reconditionate oare cat or fi ? :P
astea sunt rolls royce urile jantelor !!!! :D @har = ala e linkul de care vb .mersi :P |
3 Attachment(s)
cautand prin calculator, am gasit cateva poze facute cu telefonul, intr-o dimineata cu roua din vara trecuta...
...iar in cateva zile vin poze noi cu BBS RS-urile pe ea si suspensia KW. ...cam asa:D |
Hello Andrei , jantele Kerscher au mai ajuns ? :)
|
@hatristeas51:
hello 2 U 2 :)...niciodata...au trecut 8 luni si au disparut odata cu cei de la Pit Stop Tuning...dar daca am RS, nu-mi mai trebuie nimic...voi pastra masinii "aerul" original. |
Astazi 320 is-ul a primit arcuri si amortizoare noi KW si BBS RS-uri pe care deja le stiti cu gume noi Toyo Proxes. Poate pune Dani niste poze pe care le-a facut cu telefonul (asta ca sa nu spun ca el a schimbat suspensia). Daca nu, imi fac eu curaj si fac "un dus" masinii zilele viitoare dupa care vin si pozele.
|
FFFFFFFFFFF taare ursu, giji de el ca e beton. Asfalt uscat...
|
6 Attachment(s)
..."dush" nu i-am facut inca, da' niste poze cu el tot pun...Hmmm, ce ziceti?...Best Original, nu? :P...
|
6 Attachment(s)
multumesc din nou pentru aprecieri tuturor ;)...si alte poze, pt. ca stiu ca mai vreti :)
|
felicitari pt suspenisie si mai ales pt jante.:D
saptamana asta le fac si eu pe ale mele cu 7 J fata si 8 J spatele:D |
pana la urma ai reusit sa reconditionezi jantele?
|
@Naka: Pana la urma doar am curatat jantele si suruburile, cat am putut de bine, la MBM Tuning si am polisat bordurile...am ales sa am 7.5 J fata si 8 J cred, spatele...n-am vrut J mai mare pe fata pentru ca ingreunau servodirectia...pot oricand sa le fac insa, 8J fata si 9J spatele, pentru ca am inelele...
@Har: Suspensia, pe de alta parte, n-am vrut-o foarte joasa 60/40, pentru ca drumurile pe la noi sunt cum sunt...asa ca mi-am pus 30/30 si sunt foarte multumit...nu este nici foate tare si nici foarte slaba...este numai buna...confortabila :) ...ti-ai luat si tu BBS RS?...ca parca aveai RM, nu?...sau doar inele de 8J... ...alte aprecieri?...alte critici?...nimeni? ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:13. |
- Copyright 2026 4Tuning