Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Chevrolet (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet.html)
-   -   Chevy Impala '66 (https://forum.4tuning.ro/113-masina-mea-chevrolet/5823-chevy-impala-66-a.html)

SpeedeR 08-06-05 22:40

nush cum era... nu am vazuto niciodata :(

am mai auzit k dl Spirescu a gasit mai dmult un impala ss , care intrase in posesia unui taran,care Normal! a tzaranizat masina...

ia pus scaune \"sport\" cik, a facut tot felu de improvizatii rezultand k masina sa fie compromisa :( :( :(

AMERICAN MUSCLE :peace:

florin_cars 08-06-05 23:03

1 Attachment(s)
da asa am gasit si eu multe...de ex Rambler facut 4x4 (IMS) etc..cea alba s-a dat in toamna din Timisoara cu 3000 Euro, unei persoane tot din Retromobil, care a si adus-o in Bucuresti pe roti :twisted: cu vit maxima de 90km/h :!: in 2 zile cu popas pe la ploiesti parca peste noapte pt ca inst electrica il cam lasa-se...Noul proprietar e cel care avea Chev Monte Carlo din 72 parca, tot visiniu.
buna afacere a facut, luand masina cu motorul proaspat segmentat(segmenti de Toyota parca, singurii ce s-au potrivit din cataloage dupa marime) si proaspat vopsit in culorile originale

cat despre siteul Retromobil, nu prea are parte de update-uri pt ca nu multa lume anunta schimbarile catre conducere, iar de partea tehnica se ocupa Ford V6 :P

lowrider 10-06-05 11:30

Felicitari ptr achizitie,o masina superba..iar pretul este foarte bun,nu gasesti in Europa impala la 5000 euro

Gabi_323i 10-06-05 13:07

mda, cam toate masinile astea au improvizatii facute, pana si monte carlo ala visiniu are niste porcarii pe sub capota
apropos, speeder, omul care are acum monte carlo sustine ca el detine motorul original de pe masina ta :roll:

SpeedeR 10-06-05 15:42

10q u all :)

lol... ar insemna k nu are nik sub capota :lol: :lol: :lol: motorul original il am , dk vreti va fac poze, si e vai de el...trebuie reconditionat ,etc.... dar e inline 6

tot un v8 se potriveste mai bine pe masina asta :twisted:

florin_cars 10-06-05 15:52

pai monte carlo am inteles ca are carb nou sport, filtru nou si axa cu came sport cumparate acu 2 ani din USA marind puterea de la 2xx la vo 300CP, dar nu l-am vz si cine stie intr-adevar ce porcarii are pe sub capota... :twisted: (cu cat s-a vandut Monte Carlo, mie mi s-a cerut 3500$ ??)

pai dk Speeder zicea ca originalul lui era 6il atunci Monte carlo nu poate avea mot original de la Impala ca doar are V8 under za hood...sau...?!

lowrider, am gasit in Germania cu 4600Euroi anul trecut prin decembrie Impala 65(ultimul model cu 6 stopuri) de 4200 6IL aurie, totul e sa cauti, si dincolo masinile sunt mai ingrijite in primul rand datorita pieselor ce se pot procura mai usor si datorita banilor care exista mai mult decat la noi.

oricum fata de altele din tara, care nu-i nik de capul lor, 66-le lui Speeder e totusi masina adevarata, eu ziceam pt un model mai interesant sa fi cautat dincolo, nu ca nu si-a meritat neaparat valoarea, dar berlinele in 4 usi sunt ff ieftine, de aici si ideea de mai sus cu pretul ridicat.. nu dadeati :bat: :lol:

Gabi_323i 10-06-05 18:34

a zis ca motorul original care a fost pe low il are el, un 4.2 varza, daca speeder zice ca a ajuns la el inseamna ca nu il mai are :D
monte carlo are un 5.7 v8 si carburator un solex 4a1 din cate am vazut eu noaptea la lumina de bec :)
3500$? cred ca glumesti s-a vandut cu mult mai mult poate nu vb de aceeasi masina?

SpeedeR 10-06-05 19:59

o sa trag cateva poze la motoru asta de 4.2 :lol: :lol: :lol: dk totusi la avut pe masina, la avut k sa fie cva akolo :lol: :lol: k motoru nu are ulei, e jegos rau, tre refacut mai p scurt....

ar fi frumos monte carlo dk iar schimba jantele...

Gabi_323i 10-06-05 20:44

alooooooooooooo, chiar nu am idee de unde intelegeti voi ca motorul ala l-a avut pe masina, am zis ca l-a avut si atat :)

florin_cars 11-06-05 04:26

pai eu vorbesc de cel din Retromobil, unul Visiniu ca al lui Speeder, inainte era crem si mie atat mi s-a cerut pt ca avea de gand omul sa-si ia un american din 30, deci dk l-a dat mai scump bravoooo lui :P :lol:

codrin44 11-06-05 16:05

off topic: toti mai greshim si e greu de crezut uneori ca....tineri,de 19 ani poseda asha ceva,mai fiind cazuri pe topic...

on topic: :shock: :shock: :shock: ce tata marpha ai!!!!

florin_cars 12-06-05 00:29

partea cu tata, da, chiar ai dreptate codrine..multi de varsta parintilor mei imi ziceau ca ce-mi trebe harburi d'astea vechi..!!

eh, aici Speeder are noroc mare cu tatal lui ca a fost dispus sa investeasca atatia bani intr-un Oldie..si ce Oldie :twisted:

SpeedeR 13-06-05 19:52

dap...stiu... im a lucky biatch :)

si tata e pasionat de chestiile astea care ne mananca viata si banii, pe nume masini :)

si impala a fost un fel de dragostea lui din tinerete :) ii placea impala... si a avut un opel admiral , care era un fel de copie dupa impala.... si cum masina aia a dato in 91 sau 92 park pt k era tabla cam varza.... a luato pe asta

anyway, stie cineva unde se cromeaza tot felul de chestii? :D

florin_cars 14-06-05 00:18

in Timisoara la ELBA se cromeaza orice dar costa....poate gasesti mai aproape de tine :P

zarathustra 14-06-05 10:09

hmmm... criminala masina! vreau si eu... 5000cmc... vruuuuuum 8)

All times are GMT +2. The time now is 11:47.

- Copyright 2026 4Tuning