![]() |
Nume: Andrei R.
Nascut: 23 aprilie 1982 Student anul 3 Cibernetica Dacia 1300 / Skoda Octavia 1.9TDi(110) |
Salut...urmaresc de mult timp forumu dar nu am indraznit pana acum...
Deci: Nume : H Prenume Alex Ocupatie: deocamdata elev,aXa bucuresti Masina: (a parintilor) Megane Sedan II 1,5 dci Hobbyuri: masini si tuning ( ca d-aia urmaresc forumu de ceva timp :) ) calculatoare, muzica si meciuri. Salut |
despre mine
1 Attachment(s)
Nume: Teodora
Nick: K|TaNa-- Ocupatzie: Eleva Data nasterii(ziua neagra a unora:)) 10 feb 1989 (mikuta) Hobby: Fotbal (Sunt o dinamovista inraita) Muzica ... Masini.. etc... Ce imi place cel mai mult sa fac: Sa rad :)) Masina mea (adika a parintilor) Opel Vectra Dj-XX-WAO , Renault Laguna B-XX-ZRI si un Olcit Dj-XX-Yzi Aaaa uitasem sunt sora sonnyei si fetita lu` Gabi- :)) |
NUME:adrian (ady)
OCUPATIA:student anul 1 DATA NASTERII:30.05.1984 LOC:alba iulia TEL:0742757330 HOBBY:binenteles masinile, calculatoarele,muzica si electronica MASINA:inca nu am (e prea devreme..au spus ai mei)dar va urma si aia P.S. E tare site-ul mah!! nu ma asteptam sper sa avem parte numai de bine.bye |
1 Attachment(s)
Salut baieti si fete
nume:Radu locatie:Sighisoara dara nasterii:04.09.1983 ocupatia:student AR Brasov hobby:tot ce tine de masini si tuning masina:Daewo Cielo 90 cai(a lu tata) |
bai nene, fetele astea din Romania, la 15 ani arat de 20 :shock: :shock:
|
1 deah mai :twisted: asha e :D
2 suntem off topic :D |
Prenume : Radu
Nick-name : ghici... Hobby-uri - tuningul , masinile , breakdance-ul .. rapu` hip hop-u , netu` ! cam atat aa si data nasterii :) dara nasterii : 01.01.1989 :P |
pimp_lex nu mai spune ca arat de 20 ca ma supi :( ... io am 15 ani sji arat de 15 ani sji sunt mandra ca am 15 ani :oops: sji nu vreau 20 ca asta ar insemna sa`l cresc io pe gabi asa`i mai bine ma creshte el pe mine hahaha :) :):)
|
Offtopic din nou.
Discutii despre userii prezentati in acest topic se vor face in topicul Poze cu userii + masinile lor |
Imi iau si eu inima in dinti... din pacate nu am o poza recenta!
Prenume: Mihnea Data Nasterii: 01.12.1984 Hobby-uri: masini, motociclete, viteza (nu inconstienta), cainele si prietena mea :D Locul nasterii: Bucuresti Ocupatie: Student - Relatii internationale si studii europene, an I Masina: nu am acum... astept sa ma apuc de munca Telefon: 0722.53.77.55 |
2 Attachment(s)
Prenume: Serban
Data: 06.07.1982 Varsta: 21 ani Ocupatie: Student ASE - Turism an III - ag de turism la o firma Locatie: Bucuresti Masina: Vento VR6 Hobby: Masini, Fotbal, Computere... |
1 Attachment(s)
Hmm...ma stiti deja..si acum o poza interesanta.. de la stanga la dreapta.. EU (Fireburn) .. Mihai (B-12-ZMD) ..si Dan (Aicad) !! :P :twisted: :drunk:
|
:mrgreen: :peace: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :mrgreen:
paharu sus! |
Trupa de shok....lasa mah ca nu strica nitica ameteala...( numai sa nu urcati la volan in starea aia.... :) :) :) )
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning