![]() |
Re: Tuning pe machete
7 Attachment(s)
Am facut si io ceva modificari la hummer (leduri si am scos pragurile)...urmeaza sa fac mai joasa si app REME ce neoane ai pus la masina ...unde ai gasit?
|
5 Attachment(s)
Chevy 3100, 1/24, Maisto.
Azi a fost vopsit din rosu in negru satinat, i-am facut interiorul in rosu, si am pus furnir pe platforma. Trebuie sa-i schimb rotile, sa o las mai jos, si sa-i fac ceva in spate....woofere...ceva d genu. |
le vopsiti direct cu spray peste vopesaua originala?
|
Ce ziceti baieti, fac si o sectiune cu tutoriale? ...nu e nevoie sa puneti voi tutorialele acolo, o sa copiez eu de aici dupa topic tehinicile cu timpu` dar daca vreti puteti pune si voi :)
|
un topic cu tutoriale? hmm, da...dar in romana sa fie. o sa mai iau si eu si sa mai traduc cateva daca e:P
|
Quote:
|
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Iam schimbat ledul rosu cu 3 leduri verzi :D
|
Quote:
|
hmmm , becuri de instalatie de brad , presupun , dak instalatia mere la 220 v , atunci astea 3 noj la cat merg , poate la baterii dalea de 1,5 sau daia de 9 v :) cred ....
|
Nu, ledurile merg la acelasi voltaj si cand sunt pe instalatie si cand sunt pe masinuta, instalatia are transformator si de la 220V scade la 3V sau 1.5V, depinde de led :roll:
|
Leam luat d la un magazin numa cu electronice....un bec are 6 v(park) :D si o baterie 1.5 si trebe 4 baterii da pot pune si mai multe becuri....si bateriile leam pus pe bancheta din spate la masina :D mai am vreo 6 leduri am sa mai pun si la alte masini :D
|
Quote:
|
Mai pun 2 poze cu inca o modificare mica...;)) Un pic mai old skool ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning