![]() |
Re: Test de inteligenta
Stii cum se numeste sa il cunosti pe cel care stie si sa il intrebi.
Prostie din partea ta. ;) Daca vrei neaparat sa stii, te apuci si citesti, inveti. Abia dupa ce incerci sa inveti apelezi la cel care stie. Eu as face. Nu o lua ca pe o ofensa. ;) Mi-am expus punctul de vedere. |
Quote:
|
Quote:
nu trebuie sa le faci tu pe toate, ci sa stii unde sa-i gasesti ( si cum sa-i atragi) pe cei care stiu... |
Ce inseamna sa fii educat de un parinte care a mers toata viata pe principiul ala?
Mi-a intrat in vena... Nu am ce face, iar acum cred ca este destul de tarziu sa imi schimbul felul de-a fi si modul de gandire la aceste probleme. |
Quote:
Acuma nu te gandi ca as fi un handicapat care nu stie nimik,dar uneori e mai bine sa apelezi la altul care stie mult mai bine...economie de timp foarte mare! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si poate nu ar strica sa mai citesti inca o data posturile anterioare..;) |
oameni, chill, lasati-o pe bea in pace, ca ea e ultima care sa fie feminista convinsa de pe forumul asta...
subiectul topicului erau simpaticele doamne si domnisoare de pe parinti.com, care aveau probleme cu deschisul capotei si altele asemanatoare... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Noi sa fim sanatosi. :D |
Quote:
p.s. unei singure maini :-P . si referitor la interventia Quote:
constienta si dorinta de a cunoaste ..... duce acolo cat sa putem sa ne preocupe de mai multe , avand in vedere ca detinem o masina, trebui sa avem grija, odata aflati pe carosabil... suntem implicit in trafic, daca nu stim mai nimica, si doamne fereste se intampla ceva....in afara de lichid de spalat parbrizul...., desi te duci in service, se regleaza , dar se mai adauga fie lichid frana, sau orice alta reglare prin care poti sa mergi fara a pune viata altor persoane in pericol....trebuie sa iti iei toate preacautile...de rigoare, |
Quote:
forumurile exista nu ca sa ne dam destepti si rotunzi ce tari suntem noi, ci ca sa ne informam si sa informam la randul nostru pe cei care au nevoie... |
Quote:
Unde se pune aia ? :lol: :lol: :lol: :lol: Cum se face ? :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning