Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Test de inteligenta (https://forum.4tuning.ro/28-femei/57981-test-inteligenta.html)

Mustang 28-11-07 08:35

Re: Test de inteligenta

Stii cum se numeste sa il cunosti pe cel care stie si sa il intrebi.
Prostie din partea ta. ;)
Daca vrei neaparat sa stii, te apuci si citesti, inveti. Abia dupa ce incerci sa inveti apelezi la cel care stie.

Eu as face.
Nu o lua ca pe o ofensa. ;)
Mi-am expus punctul de vedere.

shadowro 28-11-07 09:59

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1211218)
io zic,sa blestemati soturile cucoanelor,ca dau pe mana lor masini ,fara sa se gindeasca ce fac!!!:D :D :D
ele sunt prea proaste sa isi deie seama ca asta nu e normal!!!idiot e barbatul de linga ea,care nu e capabil sa ii zica,mah esti o capra idioata,stai la birou si umbla cu taxiu'
mentionez inca o data punctul meu de vedere : NU AR TREBUI SA AIBA TOATA LUMEA PERMIS DE CONDUCERE!!! (fie barbat,fie femeie)

bai baiatule femeile astea sunt culme nu alta ... fac ce fac si tot noi suntem de vina .... ma-sa ...

aleks 28-11-07 11:53

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1219483)
Daca vrei neaparat sa stii, te apuci si citesti, inveti. Abia dupa ce incerci sa inveti apelezi la cel care stie.

Eu as face.

gabi, eu spun ca oamenii care au reusit sunt cei care au stiu sa-si tina langa ei pe cei care stiau informatiile esentiale pe diverse directii necesare ( de exemplu daca vrei sa construiesti o masina, o sa-ti iei proiectanti, ingineri, stilisti, finantisti, etc, iar tu vei incasa la sfarsit banii)
nu trebuie sa le faci tu pe toate, ci sa stii unde sa-i gasesti ( si cum sa-i atragi) pe cei care stiu...

Mustang 28-11-07 11:55

Ce inseamna sa fii educat de un parinte care a mers toata viata pe principiul ala?
Mi-a intrat in vena...
Nu am ce face, iar acum cred ca este destul de tarziu sa imi schimbul felul de-a fi si modul de gandire la aceste probleme.

dagosh88 28-11-07 15:42

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1219483)

Eu as face.

Pai de ce sa te apuci sa inveti cand poti sa rezolvi totul mult mai repede si mai bine.Gandeste-te cat iti ia sa inveti si cat iti ia sa apelezi la cel care stie!
Acuma nu te gandi ca as fi un handicapat care nu stie nimik,dar uneori e mai bine sa apelezi la altul care stie mult mai bine...economie de timp foarte mare!

dolb 28-11-07 16:30

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1219598)
bai baiatule femeile astea sunt culme nu alta ... fac ce fac si tot noi suntem de vina .... ma-sa ...

e feminista d'aia ma.... lasa ca si cu mine s-a luat la cearta tot la fel! off noi barbatii..suntem prosti rau ca am inventat automobilul! trebuia sa le lasam sa mearga dracu pe jos.. cu tocurile alea , dar pe urma seara le auzeam vaicarindu-se ( cred ca asta ar fi motivul pt care a fost inventat automobilul :lol: )

dolb 28-11-07 16:33

Quote:

Originally Posted by somnorici (Post 1220165)
M-ai facut sa zambesc cu capota ta. Eu am Felicia, si inca dau cheile la nenea de la benzinarie sa deschida rezervorul. Am stat odata vreo 10 minute ca o cucoana cu nervii prastie invartind la cheita si n-a vrut, dom'le, sa se lase descuiat. - pagina 4 -

cumva nu si-a dat seama ca busonul de la alimentare se invarte in sens invers acelor de ceasornic?...cred ca a invartit fata busonul de n-a mai putut :lol:

Bea69 28-11-07 17:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1220165)
e feminista d'aia ma.... lasa ca si cu mine s-a luat la cearta tot la fel! off noi barbatii..suntem prosti rau ca am inventat automobilul! trebuia sa le lasam sa mearga dracu pe jos.. cu tocurile alea , dar pe urma seara le auzeam vaicarindu-se ( cred ca asta ar fi motivul pt care a fost inventat automobilul :lol: )

cine s-a luat la cearta cu tine???numai ca sa ne lamurim noi aici...
si poate nu ar strica sa mai citesti inca o data posturile anterioare..;)

aleks 28-11-07 17:51

oameni, chill, lasati-o pe bea in pace, ca ea e ultima care sa fie feminista convinsa de pe forumul asta...
subiectul topicului erau simpaticele doamne si domnisoare de pe parinti.com, care aveau probleme cu deschisul capotei si altele asemanatoare...

sttt 28-11-07 18:47

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1211128)
deci eu sper ca aia care intreaba daca oglinda din dreapta nu e pusa acolo pentru pasager e la misto :))))))))) inca sper =)))))

come on....va credeti atat de inteligenti dar nu stiti sa faceti diferenta intre o intrebare serioasa si un misto:rolleyes2 .nu sunt atat de cretina incat sa circul cu un copil de trei luni fara sa stiu ce fac.ok liana poate a gresit ca a pus intrebarea pe forum dar.....asta nu o face mai putin inteligenta decat voi.

Claudia 28-11-07 18:49

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1220287)
oameni, chill, lasati-o pe bea in pace, ca ea e ultima care sa fie feminista convinsa de pe forumul asta...

...s-ar putea sa fie penultima :lol: :lol: :lol: =)) :rolleyes2

Mustang 28-11-07 19:06

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1220114)
Pai de ce sa te apuci sa inveti cand poti sa rezolvi totul mult mai repede si mai bine.Gandeste-te cat iti ia sa inveti si cat iti ia sa apelezi la cel care stie!
Acuma nu te gandi ca as fi un handicapat care nu stie nimik,dar uneori e mai bine sa apelezi la altul care stie mult mai bine...economie de timp foarte mare!

Eh ... gandirea mea e mai comunista...
Noi sa fim sanatosi. :D

bodyspeed 28-11-07 19:16

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1220406)
...s-ar putea sa fie penultima :lol: :lol: :lol: =)) :rolleyes2

neah, eu cred ca sunt ..mai multe...:rolleyes2 .. dar stati calmi ca le numar pe degete ..
p.s. unei singure maini :-P .
si referitor la interventia
Quote:

Originally Posted by sttt
come on....va credeti atat de inteligenti dar nu stiti sa faceti diferenta intre o intrebare serioasa si un misto .nu sunt atat de cretina incat sa circul cu un copil de trei luni fara sa stiu ce fac.ok liana poate a gresit ca a pus intrebarea pe forum dar.....asta nu o face mai putin inteligenta decat voi.

nu ne face mai inteligenti decat suntem ..pentru ca suntem ;) , si in afara de inteligenti . mai sunt si constienti...;)
constienta si dorinta de a cunoaste ..... duce acolo cat sa putem sa ne preocupe de mai multe , avand in vedere ca detinem o masina, trebui sa avem grija, odata aflati pe carosabil... suntem implicit in trafic, daca nu stim mai nimica, si doamne fereste se intampla ceva....in afara de lichid de spalat parbrizul...., desi te duci in service, se regleaza , dar se mai adauga fie lichid frana, sau orice alta reglare prin care poti sa mergi fara a pune viata altor persoane in pericol....trebuie sa iti iei toate preacautile...de rigoare,

aleks 28-11-07 19:24

Quote:

Originally Posted by sttt (Post 1220403)
come on....va credeti atat de inteligenti dar nu stiti sa faceti diferenta intre o intrebare serioasa si un misto:rolleyes2 .nu sunt atat de cretina incat sa circul cu un copil de trei luni fara sa stiu ce fac.ok liana poate a gresit ca a pus intrebarea pe forum dar.....asta nu o face mai putin inteligenta decat voi.

trebuie sa o repet: NU a gresit punand intrebarea pe forum, pentru ca asta este rolul unui forum: informarea.
forumurile exista nu ca sa ne dam destepti si rotunzi ce tari suntem noi, ci ca sa ne informam si sa informam la randul nostru pe cei care au nevoie...

Mustang 28-11-07 19:25

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1220452)
neah, eu cred ca sunt ..mai multe...:rolleyes2 .. dar stati calmi ca le numar pe degete ..
p.s. unei singure maini :-P .
si referitor la interventia

nu ne face mai inteligenti decat suntem ..pentru ca suntem ;) , si in afara de inteligenti . mai sunt si constienti...;)
constienta si dorinta de a cunoaste ..... duce acolo cat sa putem sa ne preocupe de mai multe , avand in vedere ca detinem o masina, trebui sa avem grija, odata aflati pe carosabil... suntem implicit in trafic, daca nu stim mai nimica, si doamne fereste se intampla ceva....in afara de lichid de spalat parbrizul...., desi te duci in service, se regleaza , dar se mai adauga fie lichid frana, sau orice alta reglare prin care poti sa mergi fara a pune viata altor persoane in pericol....trebuie sa iti iei toate preacautile...de rigoare,

Unde se pune aia ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Cum se face ? :lol: :lol: :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning