Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Relatiile incepute on-line (https://forum.4tuning.ro/28-femei/57863-relatiile-incepute-on-line.html)

Sasha 24-11-07 15:06

Re: relatiile incepute on-line

:lol::lol: relatiile incepute on-line...se termina foarte off-line.... :lol:

aleks 24-11-07 15:10

nah... toate relatiile se termina mai devreme sau mai tarziu, deci nici cele incepute online nu au de ce sa aiba alta soarta :)

Sasha 26-11-07 11:41

eu una sunt de genul relatiilor palpabile.... daca intelegeti ce vreau sa spun ;)

Korne 26-11-07 11:49

nu e vorba de asta, dar spre exemplu, acum sa te intreb pe tine... uite, stii pe cineva de pe forum, ai vorbit pe mess cu el, si vine la tg. Jiu, intamplator, nu ai iesi la o cafea, un suc o plimbare?? si deja e ceva palpabil

Sasha 26-11-07 11:52

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 1216557)
nu e vorba de asta, dar spre exemplu, acum sa te intreb pe tine... uite, stii pe cineva de pe forum, ai vorbit pe mess cu el, si vine la tg. Jiu, intamplator, nu ai iesi la o cafea, un suc o plimbare?? si deja e ceva palpabil

:lol::lol: ...da..palpabil pt cat timp??? 0 zi??? si dupa aia iar stai si astepti 10839780 de ani...zile...etc pana vine iar la tg jiu??? pt ce? are rost?vreun merit? sau alte alea??? sunt total contra....sa`ti pierzi timpul pt ceva virtual ;)

Korne 26-11-07 11:55

eu iti dau exemplul cu venitul in bucuresti...am venit, si hop, ce bine mi-a prins ca aveam deja prieteni...

Sasha 26-11-07 12:02

Quote:

Originally Posted by Korne (Post 1216572)
eu iti dau exemplul cu venitul in bucuresti...am venit, si hop, ce bine mi-a prins ca aveam deja prieteni...

in fine... eu ma refeream la cu totul alte relatii ;) whatever... nu mai conteaza;)

A.m.v.t. 26-11-07 16:29

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1208826)
pentru ca multi din noi stau foarte mult timp on-line, aici se petrec multe din actiunile de zsi cu zi, inclusiv flirturile si intalnirile...
as vrea sa vorbim deschis despre asta, eventual cu niste exemple concrete, sfaturi de la altii sau pentru altii, etc
am aici cateva extrase din sfaturile unui expert in materie, evident american :)

cu exemple concrete zici?ale mele , tale sau marturii?:???:

~Ada~ 26-11-07 21:58

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t. (Post 1216972)
cu exemple concrete zici?ale mele , tale sau marturii?:???:

Ale tale:lol: Adica fiecare sa impartaseasca experientele de pe net,experiente de orice fel;)

dagosh88 26-11-07 23:53

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1216569)
:lol::lol: ...da..palpabil pt cat timp??? 0 zi??? si dupa aia iar stai si astepti 10839780 de ani...zile...etc pana vine iar la tg jiu??? pt ce? are rost?vreun merit? sau alte alea??? sunt total contra....sa`ti pierzi timpul pt ceva virtual ;)

Si daca intalnesti pe cineva din Targu Jiu cu care te poti intalni chiar zi de zi??Oameni care i-ai cunoscut pe 4tuning de exemplu...

Internetul, dupa parerea mea, prezinta o buna baza de plecare pentru noi relatii de orice fel.NU ai inhibitii, omul nu te cunoaste inca,deci nu trebuie sa minti sa nu te faci de ras asa cum probabil ai face intr-o discutie live.
Ajungi cat de cat sa cunosti o persoana inainte sa iesi cu ea,si atunci cand iesi ai despre ce vorbi mai mult ca sigur,si nu ajungi in ipostaze in care te uiti pe pereti ca nu ai ce discuta!!!
Si pe deasupra daca te enerveaza sau iti displace nu ai decat sa treci persoana respectiva pe ignore fara sa te simti prost sau sa te gandesti ca te hartuieste si te urmareste dupa aia.

Mustang 27-11-07 08:49

Dar ia ganditi-va ...
Faceti conversatii, aflati destule unul despre celalalt, iar la prima intalnire ... nu stiti ce sa mai vorbiti. ;)

aleks 27-11-07 11:47

eh, sa fii tu convins ca nu mi se termina mie subiectele de conversatie chiar asa usor :p:p

Bea69 27-11-07 12:13

dooaammneee....science-ficition!!!
eu sa nu mai am subiecte de discutat????asta inseamna ca omul cu cine discut e paralel...;)

Korne 27-11-07 12:23

Bea, chiar daca omul e paralel, te prefaci ca te pricepi si tu la ce e el bun...si tot iese acolo ceva:D

Bea69 27-11-07 12:29

pai...eu zic ca am destule teme ...chiar asa de mare efort acum nu prea cred ca are rost sa fac sa ma apuc sa discut de exemplu despre economia globala...
sa nu mai vorbim despre faptul ca e totusi bine sa fii tu insuti,ca va veni momentul cind te intilnesti cu omul si nu va fi bine daca isi da seama ca in loc de o intelectuala a dat de o timpita...

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning