![]() |
Re: relatiile incepute on-line
:lol::lol: relatiile incepute on-line...se termina foarte off-line.... :lol:
|
nah... toate relatiile se termina mai devreme sau mai tarziu, deci nici cele incepute online nu au de ce sa aiba alta soarta :)
|
eu una sunt de genul relatiilor palpabile.... daca intelegeti ce vreau sa spun ;)
|
nu e vorba de asta, dar spre exemplu, acum sa te intreb pe tine... uite, stii pe cineva de pe forum, ai vorbit pe mess cu el, si vine la tg. Jiu, intamplator, nu ai iesi la o cafea, un suc o plimbare?? si deja e ceva palpabil
|
Quote:
|
eu iti dau exemplul cu venitul in bucuresti...am venit, si hop, ce bine mi-a prins ca aveam deja prieteni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Internetul, dupa parerea mea, prezinta o buna baza de plecare pentru noi relatii de orice fel.NU ai inhibitii, omul nu te cunoaste inca,deci nu trebuie sa minti sa nu te faci de ras asa cum probabil ai face intr-o discutie live. Ajungi cat de cat sa cunosti o persoana inainte sa iesi cu ea,si atunci cand iesi ai despre ce vorbi mai mult ca sigur,si nu ajungi in ipostaze in care te uiti pe pereti ca nu ai ce discuta!!! Si pe deasupra daca te enerveaza sau iti displace nu ai decat sa treci persoana respectiva pe ignore fara sa te simti prost sau sa te gandesti ca te hartuieste si te urmareste dupa aia. |
Dar ia ganditi-va ...
Faceti conversatii, aflati destule unul despre celalalt, iar la prima intalnire ... nu stiti ce sa mai vorbiti. ;) |
eh, sa fii tu convins ca nu mi se termina mie subiectele de conversatie chiar asa usor :p:p
|
dooaammneee....science-ficition!!!
eu sa nu mai am subiecte de discutat????asta inseamna ca omul cu cine discut e paralel...;) |
Bea, chiar daca omul e paralel, te prefaci ca te pricepi si tu la ce e el bun...si tot iese acolo ceva:D
|
pai...eu zic ca am destule teme ...chiar asa de mare efort acum nu prea cred ca are rost sa fac sa ma apuc sa discut de exemplu despre economia globala...
sa nu mai vorbim despre faptul ca e totusi bine sa fii tu insuti,ca va veni momentul cind te intilnesti cu omul si nu va fi bine daca isi da seama ca in loc de o intelectuala a dat de o timpita... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning