![]() |
dupa cum vezi e la o spalatorie! ce crezi ca poate sa ii faca in afara sa stearga de apa?
|
sa stearga apa prin vacuum fara sa atinga masina :) offtopic
|
pey daca te uiti mai atent...vei observa ca sus scris TOP WASH :)
|
asa... si?
|
Eu am vazut acum vreo 2-3 luni, prin Iasi, un Mercedes Vision CLS.
|
Re:
Quote:
lol lol lol :lol: :lol: :lol: |
7 Attachment(s)
aceste poze sunt facute de BIZ si luate de pe forumul celor de la Insomnia ( cu aceasta ocazie multumim ! ) Ferrari 612 Scaglietti
Type: V12 Displacement cu in (cc): 351 (5748) Power bhp (kW) at RPM: 540(397) / 7250 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 434(588) / 5250 Redline at RPM: n.a. Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: 245/45 R18 - 285/40 R19 Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 191.2 × 76.3 × 52.4 Weight lb (kg): 4055 (1840) Performance Acceleration 0-62 mph s: 4.2 Top Speed mph (km/h): >196 (>315) Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. Base Price: 2005 Ferrari 612 Scaglietti - $237,850 / 210,000 € |
1 Attachment(s)
ce parere aveti de masina ?????
|
nu prea e de drumurile noastre :)
|
oameni amarati in Romania.una din cele mai scumpe Ferrari si la ora actuala cea mai puternica.amarti
|
frumoasa ce ca zic da ptr romania nu e buna!!!
exemplu viteza ucide mai ales pe drumurile noastre si cand zic asta ne uitam la UZY Dumnezeu sa il ierte... mashinile astea daca au luat o groapa mai zdravan cu viteza mare gata pa nici cruce nu mai ai timp sa iti faci! |
ce ai drq sunt si unii. unii mor de foame altii au scaglietti............. ce noroc au unii....
|
am vazut si eu masina prin CT in weekend. superba. nu se potriveste pe drumurile noastre pentru ca nu se incadreaza in decor. printre Daciile din 70
|
Re:
Quote:
|
acuma exagerati : cele mai scumpe si misto masini sunt in doua judete CT si BV . capitala fiind pe I loc si sa numi spuneti mie ca daciile din 70 inca mai fac strada ati uitat ca lumea si lea schimbat cu lungan ??? :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning