![]() |
Re: Familisti Cu Inima Sport :-)
RS4 cred ca ar fii printre cele mai sport masini de familie:) adica ar fii masina cu care poti duce "repede" copii la scoala cand te trezesti dimineazta tarziu :P
|
:-))))))) ce copii ??? daca as avea Rs4 combi i`as trimite cu taxi`u si eu m`as duce pe circuit :-)))))
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
O alta alternativa .. cat de cat buna de luat in seama ... ar fi Skoda Octavia II Combi RS
|
3 Attachment(s)
Si eu consider ca RS4 Avant este o supersportiva de familie... insa cu o mica precizare:avem o varianta RS un pic mai performanta... limitele masinii de familie fiind impinse la maxim... este vorba de noul RS 6 Avant care are o mica "herghelie" in numar de 580cai(426kW)dintr-un motor V10 cu 2 turbine...eu daca ar fi sa aleg cu siguranta as merge pe varianta asta :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
ChRiS<YGC> asa o fi dar Buggatty zicea de un sport wagon mai ieftin.Adica cu banii de un RS6 chiar iti poti lua o masina de teren si o sportiva fara compromisuri prea mari. :)
|
Si Ar Mai Fi Ceva Care O Scoate Pe RS6Din Discutie ... Nu E In Aceasi Categorie Cu Celelalte .. Asa Puteam Sa Adaug Si Bmw Seria 5 Touring .. Si Mercedes E T-Modell ... Cred Ca RS6 Se Bate In Categoria Asta , nu ? :-)
|
o mica rectificare :-)) am gresit ceva mai sus :-)) RS6 Avant nu se bate in acceasi categorie :-)) acolo am scris ca se bate ;-)) My MISTAKE !! Sorry :oops:
|
VECTRA OPC mi se pare cea mai reusita, mai ales la design, urmata de C63 AMG!
vw mi se pare absurd de scup ! |
Numai Zice Nimeni Nimic :-(( ? Nici O Parere ...NIMIC???!!!????:shock:
|
Audi RS4 (daca am bani) sau Passat R36 (daca am da' nu destui :D)
|
10 Attachment(s)
Fiind fan VAG, as alege la orice ora un Audi RS6, indiferent de generatie.
Pe de alta parte, un Citroen C5 estate cu V6 HDI mi se para o masina care combina destul de bine stilul cu tehnologia. Un alt break foarte interesant mi se pare Volvo 850 T5-R (245cp). |
topicul asta e foarte aiurea facut.. cum sa compari o masina de 70.000 de euro cu una de 20-25k euro??
dintre cele enumerate de tine as alege rs4-ul.. dar.. daca asa avea bani de rs4 as alege subaru legacy ca sport wagon.. sau un mitsubishi evo..ca berlina.. si ies mult mai ieftin decat daca as cumpara rs4-ul |
| All times are GMT +2. The time now is 07:05. |
- Copyright 2026 4Tuning