Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAB T&S 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005.html)
-   -   Pareri despre salon!! (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005/5762-pareri-salon.html)

zetemte 06-06-05 09:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
Am fost si la primul salon (cel de la prisma) si nu am regretat banii dati pe benzina.Si nici la acesta desii nu eram prea entuziasmat sa intru tre sa recunosc ca a meritat.
Cele mai frumoase masini erau cele de la insomnia.Am o singura intrebare BEST PAINT castigator fordul focus, de la insomnia daca nu ma insel, pe ce baza a castigat ca nu am vazut nimic spectaculos la perla aceea ?
Standul c&c.Era acel escalade cu care se laudau ca ei l-au facut...... vrajala expirata.
In rest eu zic ca este un mareeeeeeeee pas inaite fatza de primul salon.
Felicitari organizatorilor si la cat mai multe si sa apara masini noi

Schimba culori ... e cameleon ...

ZerO_CooL 06-06-05 10:21

Acum m-am trezit, sunt rupt de oboseala, dupa 2 zile de SABTS. Dar a meritat, a fost foarte frumos. Astra Gsi care a facut show pana a cedat cutia, HAI-ul care a mai rupt un cauciuc, SYG-ul, Vectra, Dacia papuc.
Lancia din Arad nu cred ca avea rival la capitolul muzica... Ce mi-a mai placut foarte mult a fost premierea castigatorilor, felicitari Insomnia Racing Club, felicitari No Speed Limit, felicitari organizatorilor si tuturor celorlalti participanti.
P.S. Pana la urma, a mai venit CRY-ul aseara?

ERY 06-06-05 12:24

A fost draguta expozitia, dar cred ca lumea doreste sa vada ce fac masinile, nu numai sa se uite la ele cum se uita bunica-mea la bibelouri in vitrina.Ati observat cum s-a strans lumea in prima zi cand a dat Ceres flacari, zxz si nos cerculete, cred ca acest gen de lucruri sunt cel putin la fel de importante ca si expozitia, dc nu chiar mai importante.

Mi-ar fi placut sa vad si eu niste preturi la produsele expuse dar din pacate in 80% din cazuri imi ziceau \"mergeti la magazinul nostru din strada......in sectorul....\" cam greu pt noi care suntem din alte judete...... :wink:

Per ansamblu a fost bine, felicitari celor de la insomnia pt masinile lor, si celor de la MR pt showul facut.

dandan 06-06-05 16:41

a fost frumos si cred ca suntem pe drumul cel bun .
S-a vazut ca s-a depus munca pt organizarea expozitiei.
Doar c-au fost cam putine masini.
Sunt convins ca numarul masinilor va creste in viitor.

polifem 06-06-05 17:21

danda ... :) ... da cam asta a si fost ideea per total ... promovarea TUNING`ului ... shi strangerea mashinilor de prin romania ... la un MARE salon de TUNING ... :)...

sper ca la urmatorul salon ... sa fie si mai multi PARTICIPANTi/expozanti dar si mai mult public ...

sunt o groaza de masini prin romania aranjate frumos ... si cu INSTALATII AUDIO ... prea jmekere ... :D ... ideea e ca vor trebuie sa se reuneasca!! la un SALON adevarat!

blowwind 06-06-05 17:24

pey acelasi lucru a fost si cu SAB`ul in primul an...pustietate frate :)

ducu 06-06-05 17:43

Pai atunci se ne unim fortele si sa facem ca la urmatorul SAB T&S sa fie toti pasionatii de tuning si racing... cu masinile tunate sau doar ca spectatori...
Ca la urma urmei noi ne stringem acolo si ne simtim bine...nu?
Scuze sunt off topic... :?

zetemte 06-06-05 17:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"madskilz\"
fratziolor vreau sa spun k a fost super....am stat doar 6 ore si singurul lucru pe care il regret e k nu am mai prins shi nu am corupt pe nimenea sa cumpar macar o daia cu TOYO...

Era gratis daia cu TOYO :) Iti promit una. Vedem cum putem face, dar sigur la urmatorul eveniment de auto.

dandan 06-06-05 18:11

daca sunt offtopic scuze...
intreb doar.....masinile care au fost expuse ,au platit vreo taxa?

blowwind 06-06-05 19:00

zetemte vreau si yo :) ca nenea ala mi`a zis ca nu mai are :((

Psycho 06-06-05 21:03

Felicitari Insomnia .. felicitari MR ... bravo tuturos ... a meritat ... RESPEKT .. il meritatzi din plin ...

DVDValy 06-06-05 22:00

multa bafta in continuare la cei care au participat la salon so tina tot asa ba chiar mai bine :peace:

zetemte 06-06-05 22:52

Nu putem uita ca toate masinile din fata, membrii Insomnia, au fost pregatite de PIT STOP TUNING. Multumim!

Gabi 06-06-05 23:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"
Era gratis daia cu TOYO :) Iti promit una. Vedem cum putem face, dar sigur la urmatorul eveniment de auto.

Ia promite-mi si mie una :)

Psycho 06-06-05 23:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Originally Posted by \"zetemte\"

Ia promite-mi si mie una :)

zetemte ... a scapat cu bine mashina din bucile fetelor :)

off : despre ce e vb cu toyo ?!

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning