![]() |
Re:
Quote:
|
Acum m-am trezit, sunt rupt de oboseala, dupa 2 zile de SABTS. Dar a meritat, a fost foarte frumos. Astra Gsi care a facut show pana a cedat cutia, HAI-ul care a mai rupt un cauciuc, SYG-ul, Vectra, Dacia papuc.
Lancia din Arad nu cred ca avea rival la capitolul muzica... Ce mi-a mai placut foarte mult a fost premierea castigatorilor, felicitari Insomnia Racing Club, felicitari No Speed Limit, felicitari organizatorilor si tuturor celorlalti participanti. P.S. Pana la urma, a mai venit CRY-ul aseara? |
A fost draguta expozitia, dar cred ca lumea doreste sa vada ce fac masinile, nu numai sa se uite la ele cum se uita bunica-mea la bibelouri in vitrina.Ati observat cum s-a strans lumea in prima zi cand a dat Ceres flacari, zxz si nos cerculete, cred ca acest gen de lucruri sunt cel putin la fel de importante ca si expozitia, dc nu chiar mai importante.
Mi-ar fi placut sa vad si eu niste preturi la produsele expuse dar din pacate in 80% din cazuri imi ziceau \"mergeti la magazinul nostru din strada......in sectorul....\" cam greu pt noi care suntem din alte judete...... :wink: Per ansamblu a fost bine, felicitari celor de la insomnia pt masinile lor, si celor de la MR pt showul facut. |
a fost frumos si cred ca suntem pe drumul cel bun .
S-a vazut ca s-a depus munca pt organizarea expozitiei. Doar c-au fost cam putine masini. Sunt convins ca numarul masinilor va creste in viitor. |
danda ... :) ... da cam asta a si fost ideea per total ... promovarea TUNING`ului ... shi strangerea mashinilor de prin romania ... la un MARE salon de TUNING ... :)...
sper ca la urmatorul salon ... sa fie si mai multi PARTICIPANTi/expozanti dar si mai mult public ... sunt o groaza de masini prin romania aranjate frumos ... si cu INSTALATII AUDIO ... prea jmekere ... :D ... ideea e ca vor trebuie sa se reuneasca!! la un SALON adevarat! |
pey acelasi lucru a fost si cu SAB`ul in primul an...pustietate frate :)
|
Pai atunci se ne unim fortele si sa facem ca la urmatorul SAB T&S sa fie toti pasionatii de tuning si racing... cu masinile tunate sau doar ca spectatori...
Ca la urma urmei noi ne stringem acolo si ne simtim bine...nu? Scuze sunt off topic... :? |
Re:
Quote:
|
daca sunt offtopic scuze...
intreb doar.....masinile care au fost expuse ,au platit vreo taxa? |
zetemte vreau si yo :) ca nenea ala mi`a zis ca nu mai are :((
|
Felicitari Insomnia .. felicitari MR ... bravo tuturos ... a meritat ... RESPEKT .. il meritatzi din plin ...
|
multa bafta in continuare la cei care au participat la salon so tina tot asa ba chiar mai bine :peace:
|
Nu putem uita ca toate masinile din fata, membrii Insomnia, au fost pregatite de PIT STOP TUNING. Multumim!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
zetemte ... a scapat cu bine mashina din bucile fetelor :) off : despre ce e vb cu toyo ?! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning