![]() |
Re: Vand Bmw 528 E39
Pai stock eu cer pe ea 4500 neg... e din 2004 si are doar 16.500 km la bord,merge impecabil :D ne intelegem la diferenta....
|
Quote:
|
cred ca am facut o greseala cand am zis ca ultimul pretz e 7500e.cand am zis treaba asta marefeream ca cash,nu la variante,pretu la variante e de 8600e.
|
upppppppppp!!!!!!!!!
|
upppppppppp!!!!!!!!
|
boss...las-o nu o mai chinui...da un pm. cum sa facem afacerea.....mai lasi si tu mai pun si eu;)
|
Nu vreau sa-ti stric nici o afacere, insa masina merita toti banii care-i ceri tu.
La dotarile pe care le are si la cum functioneaza acum, e pacat sa o dai doar cu 7500. O fi el fabricatie 98, dar nu se compara nici macar cu un 525d sau i din 2003. Interiorul, ca dotare, este identic cu cel de pe E38 din aceeasi ani de fabricatie, iar motorul de 2,8i cu vanos e un mic monstru.;) Upppppppppppppp! |
ai dreptate felix,masina e destul de smekera,si incomparabila cu multe e39 de2002-2003,care sunt mult in urma cu dotarile fata de asta,dar deocamdata astia sunt banii pe care ii vreu pe ea.
combinatia cu omega nu ma avantajeaza,pt ca nici asta nu e o masina f cautata,iar faza cu cv automata e un dezavantaj,pt ca lumea fuge de cutiile alea,iar mie personal nu mi plac.........eu consider ca oferta care ti am facut o e f buna..........alta oferta nu ti pot face,pt ca as iesi in pierdere. |
Am uitat sa te intreb...scaunele sunt cele sport? cu aripioare si reglaj la perna de sub genunchi? Piele sau textil?
PS: In ce masura se poate face rost de acel modul de la linia audio? |
am un golf 4 din 2001, vrei la schimb??
|
Scaunele sunt sport, cu tapiterie neagra din panza.
|
scaunele sunt cele despre care vb tu,cu reglaj lombar,din texti pe negru,iar modulul ala,se poate gasi dar cred ca mai de graba pe la bucuresti.
da mi mai multe detalii despre golf,motorizare,dotari,pretz..etc,si eventual cateva poze |
|
Vali, daca ai pb. cu modulul audio, vezi ca tb. se rezolva cu max 150 ron inclusiv manopera. Posibil sa fie arsi finalii. Sunt echivalenti la orice magazin de piese electronice. Mai tb. un electronist care sa pricepe sa-i monteze. Asta in cel mai rau caz, pt. ca pot fi duse diode, rezistente. Oricum, pana nu desfaci, nu stii.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning