Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Tobe de carbon (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/57541-tobe-carbon.html)

horguemtuning 12-02-08 07:44

Re: Tobe de carbon

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1349907)
aia iti dai seama dupa petele de rugina dupa 3-4 sapt de stat in ploaie :))
Nu ma intelege gresit,am si eu toba de asta pe masina,suna beton,super multumit,dar nu mai ziceti fratilor ca sunt din carbon...Ci au doar un invelis de carbon peste tabla aia...chestia asta e dezimformare totala...si asa va mirati ca auziti toti pustii ca si-au pus tobe de carbon cu 100 de oiro...si va mirati de unde invata...decat de aici :)
Ca sa dau un exemplu...cat de prosti is astia ca dau 800$ pe o toba de carbon si voi le luati cu 100oiro ... aici

Pai mai platesti marca etc si deseori iti zic ca multe firme produc in aceeasi loc, ca am fost in vizita si am vazut ca faceau asta mergea in cutii cu o inscriptie alta in alta cutie cu alta inscriptie si am vazut diferenta ca una avea pentru aceeasi produs pret dublu fata de celalalt oare de ce ?
Dealtel cu petele de rugina nu iti dau dreptate deoarece in momentul in care se sudeaza poate ca rugina sa curga de pe suporti si am vazut caz concret cand a venit omul ca ii ruginit insa stergeai rugina cu degetul si sub el era inca la fel de lucios si neatins corpul tobei ca si noua , insa era coapta masina deasupra unde era facuta prinderea si nu au pus nici macar un gram de deruginol pe sudura :-) Dar un test foarte simplu e cel al magnetului adica cu cat ii mai mult fier in el cu atat prinde mai bine magnetul , pe inox o sa vezi ca nu va prinde

civic_ex 12-02-08 17:46

Quote:

Originally Posted by Cristi_XP (Post 1349907)
aia iti dai seama dupa petele de rugina dupa 3-4 sapt de stat in ploaie :))
Nu ma intelege gresit,am si eu toba de asta pe masina,suna beton,super multumit,dar nu mai ziceti fratilor ca sunt din carbon...Ci au doar un invelis de carbon peste tabla aia...chestia asta e dezimformare totala...si asa va mirati ca auziti toti pustii ca si-au pus tobe de carbon cu 100 de oiro...si va mirati de unde invata...decat de aici :)
Ca sa dau un exemplu...cat de prosti is astia ca dau 800$ pe o toba de carbon si voi le luati cu 100oiro ... aici

Aia nu e doar o "toba de carbon", e un sistem de evacuare complet, de la catalizator pana la finala, deci pretul de 749$+taxe aferente e chiar OK, tinand cont ca e pt un Subaru.
Doi la mana, daca ai citi putin mai atent, ai vedea ca scrie clar la description: consist of a carbon fiber wrapped muffler shell...
Nu e o toba finala din carbon, doar cu o folie de carbon pe exterior.

Cristi_XP 12-02-08 22:51

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 1352460)
Nu e o toba finala din carbon, doar cu o folie de carbon pe exterior.

stiu...si e bine de stiut si restu care cumpara ,ca dupa titlul "Tobe de carbon" te astepti la altceva...
In fine...tobele suna superb,scoli juma de cartier,si cu silencer e super...face aproape la fel ca aia stock...deci nu deranjeaza mai deloc !

ulie_mad_boy 05-11-08 18:09

As vrea si eu dar iti pot oferi max 3 mil...dak vrei asa imi arati niste modele???
toate cele bune...

Sir. Kid 11-11-08 11:08

eu detin o toba de carbon simoni racing(italia) iar dupa ceva timp, carbonul incepe sa se arda, si se faramitza... e 100% de carbon inafara de site si muffer care are capul ars si partea din spate care se sudeaza. eu cred ca asa iti dai seama cel mai usor daca e sau nu de carbon.

ulie_mad_boy 11-11-08 15:59

de cat timp o ai?? si cam cat crezi k tin tobele astea de carbon?

Sir. Kid 19-11-08 12:57

depinde pe ce masina le pui!
depinde daca maisna respectiva are traseu direct fara tobe, catalizatoare si obstacole!
dar oricum e vorba de ani de zile! :)

All times are GMT +2. The time now is 00:43.

- Copyright 2026 4Tuning