![]() |
Re: Tobe de carbon
Quote:
Dealtel cu petele de rugina nu iti dau dreptate deoarece in momentul in care se sudeaza poate ca rugina sa curga de pe suporti si am vazut caz concret cand a venit omul ca ii ruginit insa stergeai rugina cu degetul si sub el era inca la fel de lucios si neatins corpul tobei ca si noua , insa era coapta masina deasupra unde era facuta prinderea si nu au pus nici macar un gram de deruginol pe sudura :-) Dar un test foarte simplu e cel al magnetului adica cu cat ii mai mult fier in el cu atat prinde mai bine magnetul , pe inox o sa vezi ca nu va prinde |
Quote:
Aia nu e doar o "toba de carbon", e un sistem de evacuare complet, de la catalizator pana la finala, deci pretul de 749$+taxe aferente e chiar OK, tinand cont ca e pt un Subaru. Doi la mana, daca ai citi putin mai atent, ai vedea ca scrie clar la description: consist of a carbon fiber wrapped muffler shell... Nu e o toba finala din carbon, doar cu o folie de carbon pe exterior. |
Quote:
In fine...tobele suna superb,scoli juma de cartier,si cu silencer e super...face aproape la fel ca aia stock...deci nu deranjeaza mai deloc ! |
As vrea si eu dar iti pot oferi max 3 mil...dak vrei asa imi arati niste modele???
toate cele bune... |
eu detin o toba de carbon simoni racing(italia) iar dupa ceva timp, carbonul incepe sa se arda, si se faramitza... e 100% de carbon inafara de site si muffer care are capul ars si partea din spate care se sudeaza. eu cred ca asa iti dai seama cel mai usor daca e sau nu de carbon.
|
de cat timp o ai?? si cam cat crezi k tin tobele astea de carbon?
|
depinde pe ce masina le pui!
depinde daca maisna respectiva are traseu direct fara tobe, catalizatoare si obstacole! dar oricum e vorba de ani de zile! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning