![]() |
Re: Tractorri Lamborghini Mustang
saracu gallardo:|
|
mda, cred ca a muncit destul de mult la masina asta, si iti dai seama cati bani a bagat in ea .... :(
|
strutzocamila yack
|
de fapt cred ca tuningul se refera mai mult la mustang...de fapt gred ca practic ideea era de a face un mustang...lamborghini si aici ma refer la partea de motorizare.mi se pare ok ideea daca asta ar fi fost...dar daca nu a fost pusa in aplicare de el inseamna ca mai tampitii au fost aia care au depus atata munca pt ca s-au lasat convinsi
|
deaccord cu rosonic
|
Ce aiurea trebuie sa fie cand trece masina asta pe strada pe langa tine,sa te astepti sa sune ca un v8 turbat si cand colo suna ca o masina de circuit...altfel no comment..gusturile nu se discuta...
|
lasand laoparte faptul k a distrus un lambo....mi se pare interesanta ideea de mustang cu performantze d gallardo...dak o vezi p strada,probabil t astepti la mult mai putin din partea ei....si cand colo...sub masca de muscle car...se ascunde un super car
|
Quote:
Mare i gradina... |
Doamne Fereste !!!cum A Putut Sa Faca O Asemenea Uratanie!!!fata Mai Arata Cum Mai Arata, Dar Spatele Ii Ca Porcu De Urat,mai Ales Plasa Aia ,ii Pusa Mai Mult Din Lipsa De Imaginatie Nu Pentru Ca E Bine. TREBUIA PUS LA SECTIUNEA KITCH
|
pacat... a pocit masina :|
|
Oh virgula Doamne semnul exclamarii de zece ori :shock: :shock: :shock:
|
Trebuia sa-si bage americanul coada si aici....nu se lasa domle pana nu-si vara mcdonaldsù peste tot..
|
naspa.....sunt modele care nu se potrivesc de a fi mixate intre ele.....:rolleyes2
|
Absolut oribil...
|
eu zik k omu` asta .. cu destui bani .. si`a luat un gallardo .. da` are un mare respect pt tara lui shi nu putea sa lase o masina italiana sa ii puna in cur pe compatriotzii lui :)) asa ca a facut`o mustang ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:38. |
- Copyright 2026 4Tuning