![]() |
Re: Unde spalati masina in Baia Mare?
La spalatoria dinainte de Urbis, pe stanga, imediat cum treci podul de pe strada 8 Martie.
|
Cea mai dotata spalatorie din oras este Petromul de pe Republicii. Fiind statia Peco care are cel mai mare profit din nordul tarii, are si o spalatorie pe masura.
|
Quote:
|
Parca iti mai dadeau si cate o cafea.. :lol:
|
da Robi, chiar e o spalatorie dotata, iti da o cafea, se pune la calitatea "soponitului" :)))))
|
eu am lucrat la LUX ( independentei ) din 2006 pana in 2008 :D acolo am spalat-o si o voi spala in continuare :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
de la 22 de lei in sus interior-exterior
|
scump nene :P...eu cu 20 imi fac si interior si exterior
|
perfect ...
|
apelati la polonez cu incredere ca va rezolva masina curata ;) stie meserie...de la mine :))
|
amu lasa nu ma lauda ca numa mi-o iau in cap:lol:
|
eu o spal la starwash desi nu imi prea place. cica e spalare cu spuma activa dar nici macar cind aplica spuma nu se vede a fi spuma :sad:
am mai incercat linga tbc (esec total - 2 kg de silicon pe bord si volan ca mi-a trebuit spaclu sa-mi desprind miinile de el), linga plus-ul din hatvan (mai slab ca la star - cind s-a uscat era numai dire si cu praf pe ea) si langa petromul de pe minerilor (exterior ok dar interiorul groaznic - mai ales geamurile si parbrizul minjite). poate sint eu mai pretentios dar no ... nu imi e de bani ci de masina |
| All times are GMT +2. The time now is 01:35. |
- Copyright 2026 4Tuning