![]() |
Re: -Votati- 4T 3D Car Battle E1
Oameni buni degeaba va chinuiti sa faceti aceste masini 3D atata timp cat aveti niste gusturi de ...Mai bine ma abtin..
Felicitari pentru munca depusa,dar eu personal m-am amuzat foarte tare cand am vazut lucrarea A,B si D..Nici o treaba cu fenomenul de TUNING!Nu am ochi sa vad detalii ca Sleepy de exemplu,dar putin gust nu strica! Doar lucrarea C are elemente de tuning de bun gust,restu sunt kitsch! Cateva aspecte care mie mi se par foarte importante: A.Ai pus niste jante foarte,foarte mici pe o masina care este latita..WTF? :shock: B.Ala e esapament luat de pe Dacie? :confused2 D.Toata masina e kitsch,parerea mea..Mult prea incarcata cu o groaza de elemente care nu au nici o treaba cu 350Z! C.Este lucrarea cea mai reusita dintre cele 4,nu neaparat o lucrare foarte reusita.. Asa ca votez CLAR lucrearea C.. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu opinia mea,dar mai bine simplu si de efect decat o lucrare ca D..Ma amuza asa de tare :lol: Repet,e doar parerea mea!Dar totusi am ramas :shock: :shock: :shock: :shock: cand am vazut atata lume ca a votat si nu a zis nimic... |
votat lucrarea C, are cele mai bune elemente de tuning ;)
|
mi`a placut lucrarea b...dar mi se pare neterminata...partea din spate mai mergea lucrata
lucrarea a si d prea incarcate pt gustul meu...si cu multe elemente care nu vin bine bara fata la D si jentile la A ma deranjeaza cel mai tare am ales C....mi se pare cea mai bine realizata si cu linia cea mai fluida,desi nu imi place foarte mult bara spate.... felicitari pt efort |
C si D sunt foarte frumoase....ca design ma refer...as alege totusi C...
|
Am votat lucrarea C , foarte frumoasa...Felicitari:D
|
vot lucrarea D ...
|
vot C...imi place cel mai mult
|
am votat B...dar nu pt ca ar fi nush ce....lucrarea B dezamageshte in materie de rendering insa are o abordare finutza shi eleganta shi se poate numi TUNING. Restu..sunt doar nishte franjuri shi macramee de care eu unul m-am cam plictisit.
|
am votat lucrarea C mi se pare cea mai frumoasa deh acum fiecare cu gusturile lui nu pot sa zic ca celelalte sunt vai mama lor mar bate dumnezeu toate sunt frumoase dar C`u are ceva aparte
|
vot > LUCRAREA D !
|
am votat lucrarea D...de ce? fiindca este mult mai atent lucrata...are un impact vizual mult mai bun...desi unele elemete de design n-au ce cauta pe masina...calitativ este mult peste celelalte...detaliile fac diferenta;)
lucrarea a: pare un tuning de fabrica...simplu si de bun gust...jantele par cam mici... lucrarea b: se vede ca este cineva care este la inceput ca si realizare...tuning discret nu foarte extravagant...oricum felicitari pentru participare lucrarea c: pare a masina scoasa de pe un joc de consola de acu 5-6 ani...scuze celui care a facut-o (care banuiesc cine este) dar masina nu ma atrage deloc...tuning este destul de comun...jantele par de plastic...si cam toata masina...sorry si dupa cum scria grigo in primul post uitati-va bine la ce votati!!!:!: :!: :!: |
C... imi place rosul :P
|
Quote:
am votat A,mie unu mi se pare foarte foarte frumoasa |
am votat lucrarea C
:D |
AM VOTAT c desi la prima vedere d-ul atrage .. la o analiza d-ul are de pierdut..motivele au fost deja spuse !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:49. |
- Copyright 2026 4Tuning