Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5697-propuneri-dezvoltarea-comunitatii-sucevene.html)

Loo by North Side 15-01-07 00:58

Re: PROPUNERI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNITATII SUCEVENE

pai daca e asa vezi ca am dat un private cu id-u meu. Ca sa dezvoltam comunitatea :D

SV-05-YBG 23-01-07 23:26

Ideea cu intalnirile lunare este OK. Doar ca este ma greu de creeat o constanta.

Si la capitolul cunoaste alti pasionati sunt foarte incantat. Am consumat in 2 ani o cisterna de benzina ca sa ajung pe la Constanta, Braila, Galati, Bacau, Iasi etc si sa cunosc lume. Da zau ca s-a meritat.

maf 23-01-07 23:32

tare tare :D devine constanta si dak comunitatea e mai unita si face mai multe chestii impreuna ;)

slip 24-01-07 09:09

Quote:

Originally Posted by SV-05-YBG (Post 712302)
Ideea cu intalnirile lunare este OK. Doar ca este ma greu de creeat o constanta.

Si la capitolul cunoaste alti pasionati sunt foarte incantat. Am consumat in 2 ani o cisterna de benzina ca sa ajung pe la Constanta, Braila, Galati, Bacau, Iasi etc si sa cunosc lume. Da zau ca s-a meritat.

cam asa e.. iti dai seama.. merge greu la inceput pana se formeaza o imagine si pana da lumea de gustul intalnirilor.. dar dak nu incercam sa facem totul bine din prima..atunci nu avem nici o shansa...
kestia este ca trebuia inceputa treaba asta cu intalnirile..o data si o data... si cred k nici nu a fost un moment mai bun pentru asa ceva cum e inceputul asta de an...
hai sa facem sa fie totul frumos..
astept lume multa la intalniri ;) si kiar dak e doar o idee momentan.. cat de curand o sa fie realitate ;)
ne vedem la piatra neamtz dupa care va asteptam la iasi...
noi sa fim sanatosi ... sa ne putem ocupa de celelalte...

numai bine.. si spor la treaba in suceava .. :D
cu respect..slip din iasi...

SV-05-YBG 25-01-07 08:33

Multam de urari si vom face tot posibilul sa fim peste tot si sa facem si la noi una.

Low_Ridah 26-01-07 19:44

Stefane ...ne venit si noua randul la Suceava sa facem ceva .....a trecut 1 an de la ultima intalnire de la SV ......
Eu mam intalnit cu baietzii de aici din Iasi ...si ce pot sa zic....Nota 10 pt toti ....si au si o organizare destul de buna ...nah ....Deci ....sa speram k urmatoarea va fi pe la Suceava ...

Nitr0 02-02-07 22:20

pe la suceava nu prea este loc de o intalnire prea mare :( si nu prea avem ce face, strazi putine, gropi multe. Daca ar fi liber pe faleza unde se inchide in weekend ar fi perfect numai k nu putem goli zona aia ...

Low_Ridah 03-02-07 19:50

Este este loc ...stai calm ...o scoatem noi la capat ...ultima d la Suceava.....se stie k a fost un succes :D

PoToS 06-02-07 11:02

pt succes aveam nevoie de vreme bune.....deci, trebuie sa mai asteptam

Low_Ridah 06-02-07 12:31

Si vremea sa speram sa tina cu noi ...dar nu e asta cel mai important factor pentru o reusita ...organizarea trebuie revizuita..

PoToS 06-02-07 13:20

da.de acord Alex, dar si vremea trebuie sa fie buna ca sa fie cel putin ca data trecuta, dar si asa poate sa iasa frumos :D

Low_Ridah 06-02-07 13:36

Si ce dak ploua.....de nins ...nu cred k va ninge ...dar totusi ....pt o intalnire reusita ,....trebuie gandit oleak la organizare ...locul , programul ........si mai ales lucrul fara de care nu se poate face o intalnire de genu ...(lume si masini) :P :D

PoToS 09-02-07 15:19

trebuie cineva care sa se gandeasca la program...si daca se face un program sa fie cel putin respectat...

Low_Ridah 09-02-07 15:30

Pai ....asta era si ideea cu programul ...trebuie facut un program ...mers undeva ...un suc , o bere ...ceva mai interesant ...nu ...acum ...nu e de facut ink planul ..trebuie anuntzata data ..vazut in mare cam cine vine ...stabilit locatzie ...etc

maf 09-02-07 16:08

we o dati in off :)) faceti alt topic cu d astea cand sa faceti o intalnire...... aici dati idei d dezvoltat comunitatea, faceti cumva sa afle lumea mai multe despre voi, si ce avanteje au dak se baga ;)

All times are GMT +2. The time now is 13:51.

- Copyright 2026 4Tuning