![]() |
Re: care e ultima moda pentru lumini sub masina?
2 Attachment(s)
|
Parerea mea e ca spoturile sunt cam uarate in comparatie cu modelele clasice de noane
|
spoturi clar....ara super..e ceva deosebit..pana si marii tuneri au inceut sa foloseasca asha ceva la mercedes audi etc
|
hmm... 5 grupuri de LED-uri in fiecare fustita... mare branza....tot kitch mi se pare, si daca voua va place asta, sau tuburile de neon, atunci voi sunteti problema cu scena de tuning de azi
|
Quote:
eu zic ca masina ta arata prea bine ca sa-i pui neoane... nu are nevoie, arata mult prea bine fara... in locul tau m-as uita mai bine la un eleron de fata din carbon sau o capota din carbon (preferabil si cu portbagaj, dar nu absolut necesar) |
nush cat mai e la moda "neoanele" sub masina...poate doar in NFS
parerea mea :) depinde acum si ce masina... |
Quote:
vezi de supermasinile tale din...afganistan sau pe unde mai esti. nu inteleg de ce un om care are neoane undercar poate fi catalogat fraier. transant mai esti |
Quote:
Tu esti asa de nesigur pe tine, incat te simti personal atacat de faptul ca am descris ce am vazut eu in restul lumii, si te crezi obligat sa ma ataci personal, pentru ca altfel nu ai nici un argument: "vezi de supermasinile tale din...afganistan sau pe unde mai esti." esti mai prost decat da de asteptat varsta ta nociva, iti sugerez sa te tii de scoala in continuare, poate poate... De ce te simti nevoit sa duci agurmentul la extrema, sa zici ca tot ce e aici e numai supermasini (decat daca esti ca aia care isi imagineaza ca cum pleci din tara banii cresc in fiecare pom pe strada si toti suntem niste multi-miliardari). Sa sti tu baiete ca aici se munceste pe rupte, asta e singurul motiv de ce avem bani si ne permitem sa ne lafaim... Cand se ajunge si in romania la numai 2 saptamani de vacanta pe an, si majoritatea lumii lucreaza 50-60 de ore pe saptamana ( de la sefu de companie la ala de la mcdonalds), si cand la 16 ani majoritatea copiilor deja au slujbe, atunci vino sa vorbim... Cati copii in romania stau acasa pana la 22-25 de ani, nu muncesc deloc, dar asteapta sa pice din pom cate o masina de la parinti, cate un apartament... ? Da romania e saraca, dar daca toti parazitii astia s-ar apuca de munca macar la 18 ani, ar avea si parintii bani sa-si traiasca si ei viata si sa cumpere si sa investeasca in lucruri noi, si po****tia pe total ar fi mai bogata. Dar daca ai un copil sau doi carora tre sa le tot dai bani sa iasa sa se distreze, sa le iei masina si casa, cata lume poata sa faca asta si sa-i si ramana destui bani ca daca e sa-i intrebi cum o duc, sa zica bine? Toti astia ca tine care o tin pe ideea, "e romania, asta e tot ce putem sau v-om putea vreodata sa facem, nimic nu o sa schimbe asta sau ideeiile noastre preconcepute, fiindca noi suntem romani si le stim pe toate", sunteti cei care tineti romania in urma, si nu o lasati sa se dezvolte si sa creasca... Polonia, chehia, ungaria... si ei au scapat de comunism in cam acelasi timp ca romania, dar culmea au avansat mult mai mult... de ce oare :?: :idea: Daca cineva ia asta ca snobismele unuia care a plecat din tara, nu pot decat sa-mi fie mila pentru voi, pentru ca nu pricepeti avantajul enorm care ti-l ofera calatoritul si traitul in diferite colturi ale lumii. Din afara, progresul romaniei e cat se poate de previzibil, de la cresterea de investitii straine si intrarea pe piata a din ce in ce mai multor firme straine, de la cresterea puterii de cumpare si cresterea clasei mijlocii, la ajungerea din urma foarte rapida la capitolul tehnologie, si as mai putea continua pagi si pagi intregi... Toata lumea are dreptul la expresie, insa nu toata lumea are dreptul ca expresia lui sa tina la fel de multa greutate ca a unuia care cat de cat mai stie ceva... Bafta mare, eu ma duc acum in curte sa-mi culeg cateva sute de dolari, ca sa am sa-mi bag gaz de avitie in supermasina mea :lol: ;) |
Quote:
|
nu vreau sa va certati - nu e cazul
din pacate inca in Romania tuningul e asociat cu imaginea unei masini tipatoare - elemente multe si nearmonizate pentru mine tuningul inseamna personalizarea masinii - sa ma reprezinte - sa imi placa mie - nu sa fie facuta exclusiv pentru showuri |
problema cu capota de carbon am studiat-o inainte de a schimba culoarea masinii si am considerat ca nu merita.
kitul mai continea sub spoilerul fata inca o parte de carbon care dadea o tenta mai agresiva dar nu mi-a placut |
ma fascina ideea cu neoanele pentru ca da senzatia ca masina pluteste si daca pui un intrerupator poti sa te orientezi in functie de situatie
|
Quote:
esti mai mult decat penibil. in primu rand, daca tot imi scoti ochii, ca am 17 ani si nu stiu nimic,ca sunt un copil, ar trebui sa mi demonstrezi exact contrariu. da tu dovada de mai multa maturitate si incearca sa pastrezi un ton decent. si un aurolac din gara poate sa i catalogheze pe toti drept fraieri, si prosti. a trecut de mult faza asta, ca am masina data de tata. care i problema, ai vrea sa merg cu bicicleta ? fac 18 ani peste 2 saptamani. sunt in clasa a12a. mai am si alte preocupari decat sa muncesc de la varsta asta pt o masina, cum ar fi ...bacu si admiterea ;) si uite...ca am sa ma abtin sa te fac prost,retardat,fraier, cum probabil ai fi facut tu in locu meu. in rest...nu ai spus nimic concret. ai aberat. |
OnTopic : parerea mea ca spoturile alea 5 arata mai bine decat neoane....acu` e la alegerea ta....
OffTopic : bloodfart ... fiecare are dreptu sa`si spuna parerea ... acu` nu tre catalogat fraier ... daca tu esti acolo`n strainatate.... si ai o parere "OCCIDENTALA" nu a zis nimeni ca esti fraier .. doar k aici esti in Romania ... iar faza cu "masina cumparata de taica`tu" ... what is the f*cking problem ???? asa sunt unii (nu arat cu degetu` pe niciuna :oops: ) ... mai nesimtziti :-) .... OnTopic again : capota de carbon nu cred k merita pe masina ta.... doar daca iei culoarea rosie .. iar alea sunt enorm de scumpe .. + k nu cred ca o sa gasesti la noi prea usor :evil: |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Puteti sa puneti ce greutate vreti voi pe ceea ce va zic, dar ca producator de piese de fibra de carbon pentru masini, ma intalnesc cu zeci de clienti pe luna care au masini cu care se duc la showuri, unele dedicate numai pentru showuri, si binenteles sunt la toate showurile de masini din zona, deci poate oi sti si eu cate ceva ;) 2: imi pare rau pentru logica ta, dar n-am ce sa le spun confratilor pentru ca ei nu pun asemenea chestii pe masini nici sa-i tai, deci bati campii rau de tot... Dar hai sa lasam asta si sa facem altceva. Cauta-mi tu pe net porsche, mercedes, bmw, audi, volvo, sau orice masina cu un pic de prestigiu.... arata-mi vreuna cu aripi uriase, neone dedesupt si prin masina, kituri ultraextravagante, etc, daca gasesti... Nu o sa gasesti... pentru ca modificarile astea sunt pentru un anumit segment de po****tie, si numai pentru un anumit gen de masini... poti sa ghicesti care? Daca cu caderea comunismului si inventarea internetului ne putem deschide ochii la tot ce este mai nou si mai bun pe lumea asta, de ce nu am profita la maxim de experienta si realizarile altora, si sa luam ce e mai bun de la toti, in loc sa tot batem basu pe loc, numai ca "asa e la noi" ... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning