![]() |
In 4 dupa curse mai mergeti ? Ca as veni si io sa ma dau (dc ma primiti); de mult timp voiam sa ma duc dar prietenii mei n-or vrut niciodata sa merem si de fiecare data ar fii trebuit sa ma dau singur.
|
Re:
Quote:
|
vino maine pe la 17.30 mah caline tristan morghen aloo veniti si voi ce dracu ema criss si voi luci ahmet sorin razvan ovi mehmet alexsandru si voi mah veniti acolo :lol:
|
Quote:
|
Mah io vin... deci vineri la 17:30 da?
|
si io vin...cel putin ca spectator :D
|
castigatorul estee TEKIN hehehehe :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
himm ce bucuros sunt 8) :lol: da oare cand imi gasesc si eu un adversari /?? :roll: 8)
|
Mah .....!!! Eu acum vin a doua oara.... Oricum cu ultima mashina daca nu se baga Gokmen in mine nu ma mai depaseatzi... ..........
Anyway am fost cel mai de temut adversar al tau!!! Criss:avand in vedere ca suntem din acelasi club ,am efectuat cenzura de rigoare Tristan fara suparare :wink: |
bah...lasa ca intru shi eu pe pista acush...shi stitzi clar ca nu avetzi ce sa va punetzi cu mine...am doar 75 de Kg :D :D :D :D
|
4 Attachment(s)
75kg? cam mult...eu am 55...si daca imi dau jos ceasu...am 54 :D am glumit.. pun pozele de azi, cu eroii nostri :D si un scurt filmuletz, trebuie Real Player :)
|
frate vezi ca telefonul ala e stricat eu nu am burta si aici apar cu burta :P :lol:
|
Mah de ce nu mi-ati zis ca m-am ingrasat.... mama ei de treaba....
|
in legatura cu cenzura...nu era vorba de o jignire... anyway pe RCS trebuia sa-l lase sa ia mashina aia ca e mai incepator....... sa faca ca shi schumcher cand s-a dus la ferrari :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
- Copyright 2026 4Tuning