![]() |
Re: Golf 4 Tuning
2 Attachment(s)
Quote:
parerea mea e ca mult mai misto parea cu niste jante mortale si o suspensie sport...un kit de tuning nu extraordinar de agresiv...fiecare cu gusturile lui... |
in primul rand ditamai priza de are pe capota nu isi are locul ... bumperu din spate putea fi un pic mai bombata si mai joasa... si iar sta bine intr-o culoare eleganta cum ar fi albastru foarte inchis sau chiar negru ... asa pe grii arata ca o masina a unui manelis ..a si jentile ar trebui schimbate ... bine asta e parerea mea .. tie tre sati placa ..doar e a ta
bafta in continuare |
Nu-mi place capota deloc, cand vad priza aia de aer parca vad o Dacie si nici nu vine in linie cu bara. Refer la culoare ar trebui sa fie albastru, negru sau rosu, alta culoare nu da bine. Spor;)
Eleron neaparat:-) |
salut , eu zic ca aerograful e destul de reusit si isi si merita banii , din cate am vazut nu ne-ai zis ce are sub capota..
|
La cat de cocotata e masina sigur nu are suspensie sport. Iar legat de tuning, mie mi se pare kitch, dar ... nu tre' sa fie pe gustul eu ca nu eu am dat banii.
|
nu trebe suspensie...tiuning sa fie ...si fibra multa :)
|
...=)) foarte tare stilul de tuning recomandat mai sus "...si fibra multa". Cred ca a ramas cu sechele de la NFS colegul daca e de parere ca asta inseamna tuning
|
ce e mai trist ca toate alea au costat.. nu cred ca le-a facut careva moka..
daca cumva vrei so vinzi.. sper ca ceri vreo 16.000 pe ea |
tari jentile model de porsche.....o intrebare...de unde si cu cat imi iau si eu o toba ca acelea
ms mult |
MS 89 SRG pe Independentei in Arad...Valy Tuning ... de la el poti sa iei ...jentile sunt RH...de la porsche
Caius Tm ... da...16.000 ii la vanzare masina.... Bestie ... ii la fel ca a ta...doar ca ii din 2003 ... si are cu tot cu cip si maruntaie pe la 140 de cai .... dar nah ...tu la 90....daca tu crezi ca ii kitch .. ii ok...fiecare are dreptul la o parere.... Apropo Cristi Xp ... am verificat si nu are suspensie sport...ii standard`u ... Junker Hp ... aerografu ii facut de Aldomoro...pote dai de el pe aici pe forum ...:) Altceva baieti ? |
Quote:
|
nu mai am bani ma ....mi`am luat si un 520i din 93.... plm....
cand fac bani :)))) hai ca mai vb ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning