Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   dgdgdgdg (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5660-dgdgdgdg.html)

Edd 09-11-04 21:08

cei care nu inteleg ce am scris inseamna ca sunt complet idiotzi ca doar in romania ne-am nascut fratzilor nu?Pai shi atunci de ce sa nu intelegetzi ce am scris ca doar romana e asa ca tacetzi din gura daca nu intelegetzi ca sa nu va facetzi de ras in fatzaromhanilorcare au inteles.Ca va scuipa in ochi cand vad ei asha tradatori de tzara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

atzone 11-11-04 15:30

vin eu shi intreb:
Cred ca sunt idiot!!!
nu am intzeles nimik nici din al doilea post, poate e de la oboseala nu am mai dormit de 29 de ore

Edd 11-11-04 15:57

io te-am avertizat sa nu zici ca nu ai inteles ca o sa zica ashitia ca eshti un tradator >>de fapt deja gata au vazut>>acum eshti un om vizat deci ai grija ce spui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <<

dar totushi sa il iertam baietzi ca nu a dormit de 29de ore !!!(iar a fost cu fetele nesimtzitu :lol: :lol: )(fara mine) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S >>imi place topicul asta e prea tare :lol: :lol: :lol: :lol: [/u]

luca 11-11-04 16:26

Acum imi e foame, dar sunt un lenes nenorocit si nu vreau sa ma duc sa iau paine, care are un colt si pt. mine.
P.S si niste oua sa imi fac o ombleta ca restu am eu.
Mersi anticipat. :cry: :cry:

Spot 11-11-04 17:31

hai sa va spun ce am visat....:D.....se facea ca eu eram intr-o clasa ...erau multi elvi...iar ca profesor..il aveam pe BishopVR6.....care ne vorbea despre motoare......V6 ,in linie,..de toate ....si apoi l-am intrebat eu cum sta treaba cu VR6-ele...si a ras :))))) .....apoi dintr-odata am vazut masina ...cu sigla 4SS la numar .....si el pe langa ea si s-a terminat visu'....ciudat vis nu?

SpeedeR 13-11-04 16:29

Anuntz de ultima ora:

Azi la ora 17.32 S-a Bashit mireasa!!!!!!!!

Vom reveni ku amanunte....

Eryka 13-11-04 17:11

am facut un dush, si-am alunecat in plush... m-am ridicat in picioare si m-am dus la vale! :lol: :lol:

@Nos@ 16-11-04 13:31

SI totusi care este scopul acestui topic?
Probabil a fost facut numai ca unii sa posteze ca sa fie si ei 'mai carburatoare sau bujii'
Parerea mea :evil:

Edd 16-11-04 18:49

nu neaparat ci doar ptr distracti :))

Singurelu 16-11-04 19:15

:lol: yote ca eu sunt tachet....dar a fost facut..pt....FUN!!

MMihai 16-11-04 21:21

Stati linistiti.. dupa 250 de mesaje este De-al Casei :) :lol:

EvLSant0S 16-11-04 21:38

@nos@ te deranjeaza topicul asta ?

Singurelu 16-11-04 21:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"MMihai\"
Stati linistiti.. dupa 250 de mesaje este De-al Casei :) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yeee...deja ma apuc de postat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hondarul 16-11-04 22:14

S-a bashit mireasa.

Cine a pus cacat pe clantza ???

E curent pe balta.

Asa e in ping-pong.

Ai draqu sconcsi....

Ma duc sa dau drop in baza.

ps: pt asta a fost facut acest topic d-le NOS... :wink:

Eryka 16-11-04 22:18

maine am casting :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:55.

- Copyright 2026 4Tuning