![]() |
cei care nu inteleg ce am scris inseamna ca sunt complet idiotzi ca doar in romania ne-am nascut fratzilor nu?Pai shi atunci de ce sa nu intelegetzi ce am scris ca doar romana e asa ca tacetzi din gura daca nu intelegetzi ca sa nu va facetzi de ras in fatzaromhanilorcare au inteles.Ca va scuipa in ochi cand vad ei asha tradatori de tzara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
vin eu shi intreb:
Cred ca sunt idiot!!! nu am intzeles nimik nici din al doilea post, poate e de la oboseala nu am mai dormit de 29 de ore |
io te-am avertizat sa nu zici ca nu ai inteles ca o sa zica ashitia ca eshti un tradator >>de fapt deja gata au vazut>>acum eshti un om vizat deci ai grija ce spui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <<
dar totushi sa il iertam baietzi ca nu a dormit de 29de ore !!!(iar a fost cu fetele nesimtzitu :lol: :lol: )(fara mine) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: P.S >>imi place topicul asta e prea tare :lol: :lol: :lol: :lol: [/u] |
Acum imi e foame, dar sunt un lenes nenorocit si nu vreau sa ma duc sa iau paine, care are un colt si pt. mine.
P.S si niste oua sa imi fac o ombleta ca restu am eu. Mersi anticipat. :cry: :cry: |
hai sa va spun ce am visat....:D.....se facea ca eu eram intr-o clasa ...erau multi elvi...iar ca profesor..il aveam pe BishopVR6.....care ne vorbea despre motoare......V6 ,in linie,..de toate ....si apoi l-am intrebat eu cum sta treaba cu VR6-ele...si a ras :))))) .....apoi dintr-odata am vazut masina ...cu sigla 4SS la numar .....si el pe langa ea si s-a terminat visu'....ciudat vis nu?
|
Anuntz de ultima ora:
Azi la ora 17.32 S-a Bashit mireasa!!!!!!!! Vom reveni ku amanunte.... |
am facut un dush, si-am alunecat in plush... m-am ridicat in picioare si m-am dus la vale! :lol: :lol:
|
SI totusi care este scopul acestui topic?
Probabil a fost facut numai ca unii sa posteze ca sa fie si ei 'mai carburatoare sau bujii' Parerea mea :evil: |
nu neaparat ci doar ptr distracti :))
|
:lol: yote ca eu sunt tachet....dar a fost facut..pt....FUN!!
|
Stati linistiti.. dupa 250 de mesaje este De-al Casei :) :lol:
|
@nos@ te deranjeaza topicul asta ?
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yeee...deja ma apuc de postat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
S-a bashit mireasa.
Cine a pus cacat pe clantza ??? E curent pe balta. Asa e in ping-pong. Ai draqu sconcsi.... Ma duc sa dau drop in baza. ps: pt asta a fost facut acest topic d-le NOS... :wink: |
maine am casting :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:55. |
- Copyright 2026 4Tuning