![]() |
Re: Matizuri din Oradea
frumoase scule.sa le folosesti sanatos.numai bine
|
Super domnu ,ce mai urmeaza in continuare?:rolleyes2
|
Ce cablu merge acolo la dvd????alimentarea?
|
Cablul care se vede pe vide este cablu pt. sunet de 3.5 pe 3.5
|
Inteleg ...e super...
Apropo ce fel de difuzoare ai in masina ?? |
4 Attachment(s)
Azi am pus mana pe un amplif blaupunkt de care vreau sa ma folosesc in cont. tuningului pe matiz! E un amplif de 350w ( asa se zice) si ii pe 2 chanells. Hai pa
|
Difuzoarele pe care le am in masina sunt noname...cele din spate sunt DIBEISI...nu am dat pe marca, numa pe calitate...asa frumos se misca..si scoate destul de fainutz!!
|
si wooferul e legat asai???
Si eu am din ala si e OK |
Ce sa zic...as vrea un alt subwoofer pt. ca acesta are cutia din carton...:) dar difuzoru e supe, se misca calumea si scoate frumos...cutia ar trebui schimbata intruna de pal sau de mdf!!!
|
Carton??Eu sunt foarte multumit de el cum suna ,as vrea si eu ceva mai puternic :D
|
Da ii din carton, in forma de tub....am desfacut-o...am fost curios...da am bagat boxa in alta cutie odata...sa nuti zic!!!!!!!!!!RUPE!!Credeam ca se sparg geamurile din bloc!Noapte buna prietenilor
|
Serios??Si ce fel de cutie crezi ca ar fi OK,bass reflex sau?
Ar fi OK sa facem o schimbare :rolleyes2 |
da nu stiu, cutia ar trebui sa fie din lemn, ar avea un sunet mai real!!! Io acuma mil vand, si imi iau un alt subwoofer, inca nu stiu ce, sau un jbl sau un mnc big bull!!!
Si io am montat amplifiu si subwooferu, dar numi place inta in rezonanta usa portbagajului. Ceva sugestii??? |
Si eu am aceasi problema ..baraie usa de la portbagaj ca dracu ,chiar nu stiu ce sa fac,ma gandeam la antifonat:!:
|
am inteles de la cineva, ca a pus polistiren in portbagaj si a pus PUR din ala ca langa termopane ca taota usa de la portbagaj sa se miste inoreuna..poate nui prostie....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:35. |
- Copyright 2026 4Tuning