Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   O noua familie NSL-ista :D (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/56519-familie-nsl-ista.html)

dolb 10-11-07 16:38

Re: O noua familie NSL-ista :D

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1193057)
-Cu siguranta TU !!!....eu vin si neinvitat...asa ca ai belit"o

oricum erai primu pe lista ! ;) vezi sa furi si tu mireasa pana in 12 :lol: k plateste nasu bine doar are Q7 :D

MC Mate 11-11-07 00:33

io iti urez succes si sa va tina pana in iulie cand v-ati propus, k io merg pe proverbul ,, nu zi hop pana nu sari gardul " va urez succes si dupa ce o faceti casa de piatra, si eu m-am logodit in biserica dupa 4 luni si acum avem 2 ani jumate :D asa k sper sa va tina si pe voi macar atat, dar vezi ai grija cu flacara asta k nu tine mult asa puternica, se mai domoleste ea , cine e mai batran in relatii poate sa confirme.Oricum bravo voua in primul rand pentru k va iubiti .Take care

dolb 11-11-07 08:28

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1193794)
io iti urez succes si sa va tina pana in iulie cand v-ati propus, k io merg pe proverbul ,, nu zi hop pana nu sari gardul " va urez succes si dupa ce o faceti casa de piatra, si eu m-am logodit in biserica dupa 4 luni si acum avem 2 ani jumate :D asa k sper sa va tina si pe voi macar atat, dar vezi ai grija cu flacara asta k nu tine mult asa puternica, se mai domoleste ea , cine e mai batran in relatii poate sa confirme.Oricum bravo voua in primul rand pentru k va iubiti .Take care

merci mult !... logodna oficiala se va face de revelion ;)

dolb 13-11-07 14:32

3 Attachment(s)
..... ca sa stiti despre cine e vorba ;)

el_ovy 13-11-07 14:47

hehe... prima io ti-am facut-o... sau Flavia.... nu mai stiu :))

dolb 13-11-07 14:48

Flavia .

LMX_Catalin 13-11-07 15:40

Superdolb!

dolb 13-11-07 16:51

dolb almighty ! ;)

59AFA 14-11-07 12:25

bravo...un cuplu superb ! sa fie intr-un ceas bun , sa aveti parte numai de bucurii si sa reusiti sa impliniti tot ceea ce va propuneti !
casa de piatra , copii de caramida si sa curga vinul ! :)

dolb 14-11-07 13:46

merci mult! curge vinul , curge whiskey, la partea cu copii o mai amanam un pic desi ea ar vrea de acum!

alin 16-11-07 20:44

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1197205)
..... ca sa stiti despre cine e vorba ;)

aoleoo cand te vad asa tanar si zambaretz mi se rupe inima, vezi si tu poate faci doar logodna...nu plati inca lautarii ca parca mai ai timp de ceva iubiri de acum incolo. dar tu stii cel mai bine ce si cum.

oricum, sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti fericiti.

balann_jointt 18-11-07 23:24

[Aoloo dolb asa devreme frate???pff Voi stiti! Fericire si implinirea tuturor viselor:d bafta

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone*****

Patrulei 18-11-07 23:51

Dolb cand m`ai pui cate un sticker sa lasi si cate o invitatie langa;)):P.Casa de piatra again;)

dolb 19-11-07 02:46

merci mult Balan si Patrulei ;) nici acum nu imi vine sa cred ! dar o voi face pt ca asta imi tot doresc de ceva vreme :D

dolb 25-11-07 17:15

bai fratilor NSL-isti... unde gasesc ma si eu un inel de logodna huh ? :D

All times are GMT +2. The time now is 17:14.

- Copyright 2026 4Tuning