![]() |
Re: O noua familie NSL-ista :D
Quote:
|
io iti urez succes si sa va tina pana in iulie cand v-ati propus, k io merg pe proverbul ,, nu zi hop pana nu sari gardul " va urez succes si dupa ce o faceti casa de piatra, si eu m-am logodit in biserica dupa 4 luni si acum avem 2 ani jumate :D asa k sper sa va tina si pe voi macar atat, dar vezi ai grija cu flacara asta k nu tine mult asa puternica, se mai domoleste ea , cine e mai batran in relatii poate sa confirme.Oricum bravo voua in primul rand pentru k va iubiti .Take care
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
..... ca sa stiti despre cine e vorba ;)
|
hehe... prima io ti-am facut-o... sau Flavia.... nu mai stiu :))
|
Flavia .
|
Superdolb!
|
dolb almighty ! ;)
|
bravo...un cuplu superb ! sa fie intr-un ceas bun , sa aveti parte numai de bucurii si sa reusiti sa impliniti tot ceea ce va propuneti !
casa de piatra , copii de caramida si sa curga vinul ! :) |
merci mult! curge vinul , curge whiskey, la partea cu copii o mai amanam un pic desi ea ar vrea de acum!
|
Quote:
oricum, sa aveti parte numai de bucurii si sa fiti fericiti. |
[Aoloo dolb asa devreme frate???pff Voi stiti! Fericire si implinirea tuturor viselor:d bafta
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Dolb cand m`ai pui cate un sticker sa lasi si cate o invitatie langa;)):P.Casa de piatra again;)
|
merci mult Balan si Patrulei ;) nici acum nu imi vine sa cred ! dar o voi face pt ca asta imi tot doresc de ceva vreme :D
|
bai fratilor NSL-isti... unde gasesc ma si eu un inel de logodna huh ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning