![]() |
Re: E30 - '90 - 320i -RLG-
1 Attachment(s)
Prima data cand fac CERCULETZE (mai am mult de invatat:D)
|
Quote:
|
scuze de post-uri unul dupa altul...
ps:fffoarte frumoasa masina! |
Quote:
un loc mai retras nu gasesai si tu sa dai ?:rolleyes2 |
Quote:
|
mari_nsl: e doar muzica, si scrisul la inceput, dupa aia e din cauza celui care a filmat.
Alt loc nu gaseam:D, am vrut sa ma duc la carrefour militari, dar bateam drumul pana akolo pt 2-3 cercuri, asa mai bine am dat repede aici si gata, mi-am facut "injectzia: :) |
doamne ajuta!
|
ms kezzule:):))
|
Foarte frumos,pentru inceput e foarte bine.;)
|
felicitari pt masina!
ai luat-o de la proprietar direct sau de la vreun samsar?ma refer la Dl Dan! masina a avut parte de un tratament special.fostul proprietar a bagat o gramada de bani in ea. bafta in continuare |
am vazut masina azi in aeroport!
unde lucrezi? |
te-am vazut acum cateva zile pe la noul mall in constructie de aici de prin zona... eram la semafor pe o straduta care da in trafic greu si vad in fata mea o masina.. vine tare dinspre MC si face o intoarcere la 90 de grade cu frana de mana.. si te-am vazut la volan..:D felicitari frate pt permis.. sa ai grija de el si apropo.. cu liceul cum o mai duci?:lol:
|
loviti si voi unde doare mai tare >:P Liceu ha >:P
lasa ca luam noi bacu >:) asa`i vlade |
@GSPI: Masina a fost luat de la proprietar, pe care il cheama cristi, si pe taica-miu il cheama dan:D(care nu e samsar:))). inca are parte de un tratament foarte special.
Cat despre lucrat, eu nu lucrez nicaieri, inca sunt elev, dar tata mai are treaba la aeroport. |
@ALEX: ms frate. la renault-ul ala alb te referi? sa stii ca stie si burn-out:D. cu liceu ce sa zic, abia astept sa termin ca m-am saturat:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning