Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Opel Vivaro VPC (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/56366-opel-vivaro-vpc.html)

ZAUBER 21-11-07 23:20

Re: Opel Vivaro VPC

Quote:

Originally Posted by Chucky bmw (Post 1208237)
ba nene nu imi place e copiata dupa citroen sau ford :(....sau peugeot

...sau mercedes...sau olcit !? :)))) ce mai "fenomene"...pfuuu

un proiect deosebit de original !

putere multa nu i-ar trebuii pt ca nu ar avea ce sa faca cu ea, avand in vedere ca este o duba !

22VIN 22-11-07 11:19

nu este copiata... renault traffic, opel vivaro, nissan habar n-am ce nume are sunt aproape aceleasi. renault a fabricat modelul si apoi proiectul a fost vandut catre opel si nissan. se cheama reducere de costuri. la fel cum fac si citroen-peugeot-fiat, mercedes-vw, iveco fiind unic. practic sunt 4 modele de dube fabricate de 9 marci auto.

DoDo NSL 27-11-07 15:56

E frumos aranjata duba asta .. acu nu`mi zice`ti ca dak a`ti vedea`o pe strada nu ati intoarce capu dupa ea? pustii din coltz .. tanti de la toneta de ziare .. batraneii .. poate s`ar uita daca ar fi langa ea un BMW 320D la BMW`u .. dar cunoscatorii s`ar uita super atent la DUBA asta ... WwoOowW .. OPC :-) .. Eu unu as ramane :shock: s`o vad pe la mine prin oras :-))

Bogdan_mb 27-11-07 17:17

De bani astia mai bine iei un vito 2.2 cdi care e si mai ieftin si mai rapid... nu vad ce rost au scaunele sport pe o duba de 140-150 de cai , sa te tina fix in curbe la 100 la ora (cu toate ca trebuie sa ai un pic de sange sa faci asa ceva cu o duba) ?

Daca chiar vrei senzatii extreme cu asa ceva poti opta pentru vito 3.2 sau 3.7 benzina ... Chiar sunt curios daca o persoana rationala ar da banii pe asa ceva

BAMBAKE 27-11-07 20:13

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1218663)
De bani astia mai bine iei un vito 2.2 cdi care e si mai ieftin si mai rapid... nu vad ce rost au scaunele sport pe o duba de 140-150 de cai , sa te tina fix in curbe la 100 la ora (cu toate ca trebuie sa ai un pic de sange sa faci asa ceva cu o duba) ?

Daca chiar vrei senzatii extreme cu asa ceva poti opta pentru vito 3.2 sau 3.7 benzina ... Chiar sunt curios daca o persoana rationala ar da banii pe asa ceva

mai lasa-ne cu mercedes-ul...degeaba daca e duba! ce senzatii extreme ai cu vito 3.2 sau 3.7?????

poti sa ii pui 100000 cp, daca e duba nu poti avea senzatii extreme!

+ de asta este ceva deosebit pe langa vito ala, pe care-l vezi aproape pe toate drumurile! pe cand VPC-ul este editie limitata, deci nu au toti "carnatii" astfel de masini, ci doar 100 de cunoscatori/apreciatori de arta, de ceva f f f rar!

ai vaz ce scump e un vito mai acatarii?

Bogdan_mb 28-11-07 02:41

acuma sa nu o dam in extreme, apreciatori de arta , arata ceva mai special dar imediat o comparam cu alte opc-uri la design :rolleyes2

imi cer scuze , informatile legate de vito sunt legate de versiunea anterioara , momentan pe piata sunt oferite :

vito 115 cdi (L4 - 150cp) - 25.000E , vito 120 cdi (V6 - 204 cp) - 30.500E si vito 126 (V6 bezina - 258cp) - 33.000E. Eu daca ar fi sa aleg o masina de genul asta as merge pe 120cdi iar de restul banilor as individualiza-o frumos la brabus de ex...

deci masina arata ok , nu m-am legat de asta, dar pana la urma sunt facute sa fie vandute, iar nu vad cine ar da 34.000 euro pe Vivaro vpc ;)

Scoop 28-11-07 13:13

Bre dar cate kg si cata marimea si inalitmea are vito, si scaunele sport sunt (daca te-ai fi obosit sa dai un google) pentru suspensia sport, masina asta tine curbe chiar foarte bine, si in final dc asi da bani pe un vito care e cat o casa cand eu doar vreau o lucrare de arta, un exercitiu ingineresc cea ce VPC-u este:
Vrei dupa sanatoasa ia un Iveco Daily cu motorul 3.0 HPT (turbina cu geometria variabila si comonrail de presiune mare) mai cara si 6.5 tone si incarcata merge lejer cu 140. Dar noi nu vorbim de o duba pentru carat noi vorbim de o editie limitata sport van.

Bogdan_mb 28-11-07 17:57

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1219903)
Bre dar cate kg si cata marimea si inalitmea are vito, si scaunele sport sunt (daca te-ai fi obosit sa dai un google) pentru suspensia sport, masina asta tine curbe chiar foarte bine, si in final dc asi da bani pe un vito care e cat o casa cand eu doar vreau o lucrare de arta, un exercitiu ingineresc cea ce VPC-u este:
Vrei dupa sanatoasa ia un Iveco Daily cu motorul 3.0 HPT (turbina cu geometria variabila si comonrail de presiune mare) mai cara si 6.5 tone si incarcata merge lejer cu 140. Dar noi nu vorbim de o duba pentru carat noi vorbim de o editie limitata sport van.

vito kg : 2770 kg , vivaro kg : 2770

vito L x l xH (mm) : 4.748 x 1.901 x 1.902
vivaro L x l xH (mm) : 4.782 x 1.904 x 1.959 ...

cu ce e mai mare vito ? e adevarat , stock arata mult mai comun ca si exemplarul prezentat aici , dar nu vad ce il face mai sportiv daca se poate zice asta , scaunele acelea recaro ? :rolleyes2

suspensie sport ? ciudat , aud pentru prima oara asta , sunt curios deunde ai aflat asa ceva , poate pui un link, un info sau ceva sa atesta cele spuse de tine.

iveco daily nu are ce cauta aici, intra in alta clasa ( spinter , crafter etc)

3TURBOnos 28-11-07 23:11

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1219364)
vito 115 cdi (L4 - 150cp) - 25.000E , vito 120 cdi (V6 - 204 cp) - 30.500E si vito 126 (V6 bezina - 258cp) - 33.000E. Eu daca ar fi sa aleg o masina de genul asta as merge pe 120cdi iar de restul banilor as individualiza-o frumos la brabus de ex...

deci masina arata ok , nu m-am legat de asta, dar pana la urma sunt facute sa fie vandute, iar nu vad cine ar da 34.000 euro pe Vivaro vpc ;)

poate sa aiba 1500000 cp, tunarita de brabus+amg+hamman...degeaba PT CA ESTE O DUBA!

NU INTELEG CE VREI SA SPUI SENZATII EXTREME...CU O DUBA ?????nu ai cum sa optii asa cv !

Bogdan_mb 28-11-07 23:20

Quote:

Originally Posted by 3TURBOnos (Post 1220801)
poate sa aiba 1500000 cp, tunarita de brabus+amg+hamman...degeaba PT CA ESTE O DUBA!

si opel vivaro vpc ce este ? cabrio :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by 3TURBOnos (Post 1220801)
NU INTELEG CE VREI SA SPUI SENZATII EXTREME...CU O DUBA ?????nu ai cum sa optii asa cv !

am uitat sa pun ghilelele , dar totusi tu cum te-ai simti intr-un vito ( o duba ) la 200 km/h ?

3TURBOnos 28-11-07 23:29

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1220816)
am uitat sa pun ghilelele , dar totusi tu cum te-ai simti intr-un vito ( o duba ) la 200 km/h ?

nu prea in siguranta! mai urmeaza si niste curbe...

oricum mult mai mult mi-ar place VPC-ul !

22VIN 01-12-07 22:04

lasa-l in ***** masii de vito e mai bun doar e mercedes da nici tu n-ai inteles scopul dubei asteia: sa sara in ochi. de fapt nimic nu e practic la masina asta duba e facuta sa cari marfa si asta exact acest lucru nu-l face tocmai asta e misto!!! de fapt putin conteaza motorul dubei asteia conteaza designul si faptul ca acest lucru nu a mai fost facut pana acum intr-o fabrica.
asa e si vito brabus. ditamai motoru si lux inauntru... se poate compara cu asta? bineinteles ca nu si nu vorbesc de pret vorbesc de target aia e lux mobil asta e show pe roti. vito brabus e discret la exterior la asta discretia e ultimul lucru pe care il are.

Bogdan_mb 02-12-07 12:22

mie mi se pare ca m-ai tare sare in ochi un vito (cu kit exterior) brabus decat vpc.. acum depinde cum vede fiecare lucrurile

p.s. arunca o privire la mercedes vito by ART ;)

22VIN 02-12-07 16:03

http://www.tuning.sk/images/news/art...ito-text_2.jpg
si vrei sa spui ca asta cu farurile alea oribile e mai frumoasa? te cam inseli... si nu e scoasa de fabrica io zic de ce e scos de fabrica. vito brabus nu arata extravagant: http://images.forum-auto.com/mesimag..._Concept_1.jpg si dupa cum am mai spus nu au acelasi scop si pretul presupun ca stie toata lumea cu cat e mai mare la mercedes.

All times are GMT +2. The time now is 02:02.

- Copyright 2026 4Tuning