Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Un barbat de vis;) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56303-barbat-vis.html)

blazeyblaze 14-11-07 09:37

Re: Un barbat de vis;)

ca sa va ajut cu ceva finalitate in threadul asta, v-am gasit EU barbatul IDEAL si DE VIS... https://forum.4tuning.ro/member.php?u=1102... putem sa inchidem threadul acum? :D

bogdan_wrc 14-11-07 09:42

bineinteles...e si modest!

blazey... te mai asteptam mult?

~Ada~ 14-11-07 09:54

Inca nu:twisted: ...te rog sa ne dezvolti partea ta romantica :bat: ,cum faci o femeie sa se simta deosebita:nervious: ce atitudini adopti la pat:punch: ...si cam atata deocamdata:lol: :lol: :lol:
Nu te grabi cu 'inchiderea' threadului ca fata mare la maritat:lol:

bogdan_wrc 14-11-07 09:58

partea mea romantica apare de fata cu 2-3 lumanari, o sticla de vin, .............sau era vorba de partea lu blazey romantica? :))))

blazeyblaze 14-11-07 10:02

partea mea romantica o dezvolt cu iubita mea
cat despre ce aptitudini "adopt".....iarta-ma sa te informez dar aptitudinile nu se adopta ci se capata....si nu pe moment ci chiar in timp
iar cu inchidere....era o gluma...de ce te-ai panicat asa?....stai linistita ca gasesti si tu unu pe 4t worthy ;)

~Ada~ 14-11-07 10:15

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1198567)
partea mea romantica o dezvolt cu iubita mea
cat despre ce aptitudini "adopt".....iarta-ma sa te informez dar aptitudinile nu se adopta ci se capata....si nu pe moment ci chiar in timp
iar cu inchidere....era o gluma...de ce te-ai panicat asa?....stai linistita ca gasesti si tu unu pe 4t worthy ;)

:lol: :lol: Nu cred ca ai inteles bine ce am vrut eu sa zic:-)
Nu m-am panicat..nu stiu de ce ai zis asta...eu nu sunt in cautari..pur si simplu vroiam sa vad ce vor femeile etc...asa cum si barbatii isi exprima parerile la "o femeie de vis";)
Sau n-am voie:bat: :bat: -joke;)
P.S:ce aptitudini ai capatat pana in momentul de fata:twisted: :twisted:

blazeyblaze 14-11-07 10:18

hai sa iti explic de ce am ars`o putin mai dubios

de la voi....recte FEMEILE....aveam pretentii mai multe...nu vi se pare oarecum penibil sa abordati over-the-net un astfel de subiect? MAI ALES pe un site preocupat cu cu totul altceva?
de la barbati e normal sa te astepti la threaduri de genul asta....pentru ca scurt pe doi....vor sa f*** tot situl....intelegi?....si incearca sa va senzibilizeze :D

~Ada~ 14-11-07 10:19

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1198559)
partea mea romantica apare de fata cu 2-3 lumanari, o sticla de vin, .............sau era vorba de partea lu blazey romantica? :))))

Esti pe drumul cel bun:lol: Mai scrie poate sare cineva p tine:twisted: ;)

~Ada~ 14-11-07 10:24

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1198593)
hai sa iti explic de ce am ars`o putin mai dubios

de la voi....recte FEMEILE....aveam pretentii mai multe...nu vi se pare oarecum penibil sa abordati over-the-net un astfel de subiect? MAI ALES pe un site preocupat cu cu totul altceva?
de la barbati e normal sa te astepti la threaduri de genul asta....pentru ca scurt pe doi....vor sa f*** tot situl....intelegi?....si incearca sa va senzibilizeze :D

"de la barbati e normal sa te astepti la threaduri de genul asta....pentru ca scurt pe doi....vor sa f*** tot situl....intelegi?"
Stiu ce zici..mi-am dat si eu seama de asta..unele persoane de pe aici-srry ca zic da' chiar sunt dubioase...:suspiciou
Oricum,legat de ce ai zis tu...ca site-ul are cu totul alt scop..sunt de acord cu tine dar atunci dc ".vor sa f*** tot situl.." mai ales ca fete sunt putine...gasesc pe alte forumuri cate vor...de toate felurile etc....deci s fim seriosi..nu mi se pare oke ca barbatii sa faca sa zica ce vor iar femeile nu etc...:peace:

blazeyblaze 14-11-07 10:26

tu pe mine ma depasesti complet
iti urez succes in continuare in ceea ce vrei tu sa faci aici

~Ada~ 14-11-07 10:30

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1198606)
tu pe mine ma depasesti complet
iti urez succes in continuare in ceea ce vrei tu sa faci aici

:D Ok.Thank U

bogdan_wrc 14-11-07 10:33

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1198597)
Esti pe drumul cel bun:lol: Mai scrie poate sare cineva p tine:twisted: ;)

nu merci..nu are rost..eu ma retrag. nu e drumul ala bun asta....

blayze, fetele cam toate de pe 4t pe mine ma depasesc complet...
te sfatuiesc sa citetsi mai multe topicuri...daca chiar vrei sa fii socat.

aleks 14-11-07 10:49

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1197938)
E suficient-cel putin asa mi s-a spus:D -sa-i spui ca nu te intereseaza altcineva ,ca pe el il iubesti etc si se potoleste;)

mare greseala, eu devin extrem de suspicios cand aud textul asta, pentru ca in 80% din cazuri e doar text ;)
cat despre topicul tau, eu te sustin ada, sunt curios sa stiu ce vor fetele, dar daca se poate sa treaca peste stereotipuri ( frumos, destept, tandru, cald, blah blah) si sa se gandeasca ce e important intr-adevar...

Sasha_z 14-11-07 15:51

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1197938)
Chill:lol: Daca e doar gelos e oke:-P Poate te vrea doar pt el..stii cum sunt barbatii..nu le place sa imparta nimic....nici macr o poza;)
E suficient-cel putin asa mi s-a spus:D -sa-i spui ca nu te intereseaza altcineva ,ca pe el il iubesti etc si se potoleste;)
P.S:Sa ai grija de el daca l-ai gasit si nu te mai enerva:icon_kiss

pai daca ar fi fost atat de simplu nu m`as mai fi certat cu el in veci....da` cand omu` nu intelege ca nu`ti trebuie nimeni si nimic si tot o spune pe a lui !!!! cum sa nu innebunesti...si stii ca din certuri minore apar cele imense si se "surpa" o relatie din niste gelozii de 2 lei.... greu e sa intretii o relatie:| in ziua de azi cu atata tehnologii moderne pe care unele persoane nu le cunosc si au impresia ca totul este absurd si fara rost :(

mikafly 14-11-07 17:10

"Femeile ne vrea pe mine".........

Sunt de parere ca pers perfecta nu exista.....dar intr-o relatie.....micile neajunsuri fac sa fie mai frumos......ma refer bineinteles la micile incompatibilitati dintre cei 2 protagonisti.
Sunt diferite tipuri de femei...unele stiu ce vor....altele nu,unele sunt neintelese......si raman neintelese for ever.
Pana acum nu am intalnit o femeie care sa fie 100% incantata de masculul din dotare.si nici nu cred ca am sa intalnesc.........unul din blestemele omului....sa nu fii niciodata multumit cu ceea ce ai.....

All times are GMT +2. The time now is 04:04.

- Copyright 2026 4Tuning