![]() |
Re: Un barbat de vis;)
ca sa va ajut cu ceva finalitate in threadul asta, v-am gasit EU barbatul IDEAL si DE VIS... https://forum.4tuning.ro/member.php?u=1102... putem sa inchidem threadul acum? :D
|
bineinteles...e si modest!
blazey... te mai asteptam mult? |
Inca nu:twisted: ...te rog sa ne dezvolti partea ta romantica :bat: ,cum faci o femeie sa se simta deosebita:nervious: ce atitudini adopti la pat:punch: ...si cam atata deocamdata:lol: :lol: :lol:
Nu te grabi cu 'inchiderea' threadului ca fata mare la maritat:lol: |
partea mea romantica apare de fata cu 2-3 lumanari, o sticla de vin, .............sau era vorba de partea lu blazey romantica? :))))
|
partea mea romantica o dezvolt cu iubita mea
cat despre ce aptitudini "adopt".....iarta-ma sa te informez dar aptitudinile nu se adopta ci se capata....si nu pe moment ci chiar in timp iar cu inchidere....era o gluma...de ce te-ai panicat asa?....stai linistita ca gasesti si tu unu pe 4t worthy ;) |
Quote:
Nu m-am panicat..nu stiu de ce ai zis asta...eu nu sunt in cautari..pur si simplu vroiam sa vad ce vor femeile etc...asa cum si barbatii isi exprima parerile la "o femeie de vis";) Sau n-am voie:bat: :bat: -joke;) P.S:ce aptitudini ai capatat pana in momentul de fata:twisted: :twisted: |
hai sa iti explic de ce am ars`o putin mai dubios
de la voi....recte FEMEILE....aveam pretentii mai multe...nu vi se pare oarecum penibil sa abordati over-the-net un astfel de subiect? MAI ALES pe un site preocupat cu cu totul altceva? de la barbati e normal sa te astepti la threaduri de genul asta....pentru ca scurt pe doi....vor sa f*** tot situl....intelegi?....si incearca sa va senzibilizeze :D |
Quote:
|
Quote:
Stiu ce zici..mi-am dat si eu seama de asta..unele persoane de pe aici-srry ca zic da' chiar sunt dubioase...:suspiciou Oricum,legat de ce ai zis tu...ca site-ul are cu totul alt scop..sunt de acord cu tine dar atunci dc ".vor sa f*** tot situl.." mai ales ca fete sunt putine...gasesc pe alte forumuri cate vor...de toate felurile etc....deci s fim seriosi..nu mi se pare oke ca barbatii sa faca sa zica ce vor iar femeile nu etc...:peace: |
tu pe mine ma depasesti complet
iti urez succes in continuare in ceea ce vrei tu sa faci aici |
Quote:
|
Quote:
blayze, fetele cam toate de pe 4t pe mine ma depasesc complet... te sfatuiesc sa citetsi mai multe topicuri...daca chiar vrei sa fii socat. |
Quote:
cat despre topicul tau, eu te sustin ada, sunt curios sa stiu ce vor fetele, dar daca se poate sa treaca peste stereotipuri ( frumos, destept, tandru, cald, blah blah) si sa se gandeasca ce e important intr-adevar... |
Quote:
|
"Femeile ne vrea pe mine".........
Sunt de parere ca pers perfecta nu exista.....dar intr-o relatie.....micile neajunsuri fac sa fie mai frumos......ma refer bineinteles la micile incompatibilitati dintre cei 2 protagonisti. Sunt diferite tipuri de femei...unele stiu ce vor....altele nu,unele sunt neintelese......si raman neintelese for ever. Pana acum nu am intalnit o femeie care sa fie 100% incantata de masculul din dotare.si nici nu cred ca am sa intalnesc.........unul din blestemele omului....sa nu fii niciodata multumit cu ceea ce ai..... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:04. |
- Copyright 2026 4Tuning