![]() |
sunt sigur ca e 55 amg...bate tot..e 55 a batut si sl 55 amg..de acea ii declarat e 55 cu doar 476 cp...si sl cu 500 :lol: iar in testul cu rs si vechiul m5....a castigat e 555 fara mari probleme....e 55 ii masina adevarata..pacat cai asa grea..daca era putin mai usoara...avea performante mult mai bune.dar si asa ..ii fara numar :D
|
:)) nu stiu testul cu vechiul M5..oricum..nu m-ar supara si un M5 model vechi: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ca cel din getraway in stockolm 4..ala era super tare.. m-a enervat faza ca i-a dat doar 2 stele parca la sunet:( mercedes in afara de tunerii oficiali nu prea cred ca-i preferat de tineri k-i si mai scump la intretinere..bmwurile-s mai uzuale |
mercedes nui prea preferat la tineri 1.pt cai foarte scump..2.ca si automat... :lol:
|
lasa mah automat...ca na..nu cred ca i-ar lua foc curu sa stea intr-un Eklasse :wink: sau intru C320 CDI AMG
|
1 Attachment(s)
:)
da ce sa zic... eu stiam ca cls deabia a intrat pe productie de serie .nu stiam ca deja sa adus in buc. totusi mie imi place lemnul de pe bord ca da un aspect fain (parerea mea) shi oricum imi place mai mult ca orice bmw cls rulz |
Pe asta il vezi si in targ la noi... :lol: :lol: :lol:
|
nu mai e in vitan :wink:
da e unu la un parc auto la iesirea spre ploiesti si la o vila pana-n sofitel parerea mea este ca puteau sa lucreze mai mult bucata de lemn de pe bord sa fie mai lucioasa..sa arate frumos |
1 Attachment(s)
in ciuda ca BMW are un look mai sportiv,aleg MB,ca doar masinile se compara in general ca si performante nu numa ca si cum arata.
ex.bmw-ul are putere destula(pardon niciodata nu poti sa ai putere destula :lol: ),dar cuplu nu prea.in schimb mercedes-urile au putere mai mare dect bmw-urile si apai la cuplu sa nici nu aducem vorba. bun. la o masina cat de cat masini,mai conteaza si siguranta,nu? ia priviti 2 accidente cu niste masini cunoscute,si care s-au produs cam la aceeasi viteza,in jur de 80 km/h: |
1 Attachment(s)
...si cealalta...si va las pe voi sa judecati ca mb ii mai tare
|
nici un raspuns?
|
da man ai dreptate..dar nu poti spune ca mb ii mai sigur..acuma..numai ca bmw arata mai busit... :wink:
|
Ti-as fi aratat eu o poza cu un Volvo S60 busit la 160-170 de un stalp de pod, dar nu o mai am...arata mai bine ca astea, numai ca nu mai avea motor :lol: ...insa parbrizul era intreg(dar crapat) si usa de la sofer se inchidea inca...
Plus ca in ziua de azi nu conteaza cat de varza se fac masinile, important e ca pasagerii sa ramana vii si cat mai nevatamati... |
1 Attachment(s)
te sustin kill me!
mertzu ii cel mai tare.shi inca in poza aia mercedesu nu era chiar de ultima generatie. sa nu uitam ca mercedesu are mai multe stele la siguranta |
1 Attachment(s)
...
|
scuze ca am pus poza de 2 ori
o fo o greseala da oricum imi place la culme motorashu asta :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning