![]() |
Re: VW Golf Mk4
Hai sus sus sus sus sus sus sus sus sus
|
up up up up
|
Nu vrei un matiz modificat + diferenta??
|
nu multumesc ......
|
3 Attachment(s)
schimb cu astra g din2003 full electric climatronic computer de bord comenzi volan 10 airbaguri inmatriculat motor 1.6 16v
|
yahoo messenger: [email protected]...
vb mai multe pe mess.... |
8 Attachment(s)
ceva poze facute azi....
|
6 Attachment(s)
Sall o astra coupe bertone fuull vrei pe el ???
an 2002 euro 4 100000 Km reali 150--CAI DOTARI:.. EURO 4; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI Pilot automat (tempomat) Computer de bord PROIECTOARE Scaune Sport Recaro Suspensie sport reglabila evacuare noua -tapiterie de piele scaune incalzite reglabile pe inaltime si lombar comenzi pe volan magazie 4 cduri originala philips VOLAN SPORT DIN PIELE VENTILATA esp+tc(controlu tractinunii) abs servo jante originale pe 16 cauciucuri noi goodyear ventura revizia facuta la 97 mii km ... intinzator distributiei skimbat (distributie pe lant) caroserie de aluminiu toata(nu rugineste niciodata) ploape si eleron irmscher-coupe xenon carte servis cu revizile la zii primu proprietar in RO masina adusa germania am si copia actului la neamt impecabil |
scuze,este super oferta,chiar m-am gandit mult...dar sunt familist si....nu imi permit o masina coupe...ms mult de oferta!!!
|
accept variante pe motorina....
|
Hai sus cu ea acceptam variante pe motorina
|
din '99 doar cu km astia?
|
daps masina a fost a unei doamne/domnisoare din germania si nu prea a circulat atat cat circula barbatii...
|
Sus cu ea negociabil pretul!!!!!!!!:7900 EURO
|
up up pret negociabil de 7900 euro accept variiante pe motorina....
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning