![]() |
Re: [EXT]-Ford V6 -'78-crissdesign
foarte tare frate... SUPER. nu am cuvinte. foarte frumos. poti totusi sa-i schimbi suspensiile sa fie joasa joasa si niste jante mai late ceva si... folie. :)
|
Imi place f mult pt ca aduce f mult pe muscle carurile Americane poate chiar e un muscle car nu prea ma pricep
|
Quote:
|
pe cine trebuie sa omor ca sa mi-o dai ?:D
|
renunta la proiectoarele alea mari de la numar, in rest arata ok
|
proiectoarele alea dau foarte bine.... ai auzit de eleanor draga?....da search pe google...si apoi ai sa vezi de ce sunt proiectoarele alea acolo ....bravo criss...nu le scoate
|
Quote:
Acum le-am scos pt ca erau din alea ieftine si incepuse sa dea rugina in ele,il las asa momentan, pana ii finalizez si capota cu priza de aer si atunci ma hotarasc. Aici sunt ceva poze cu micile schimbari :arrow: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=126 Niste rotitze si fara proiectoare :-) |
Quote:
Baftă in continuare :D |
eu m-am tepuit si am votat "e frumosa intr-adevar" din cauza proiectoarelor care mie nu-mi placeau, vad ca le-ai scos deci mergea o nota mai mare...
PS: fi cu ochii pe postats ;) |
Quote:
|
geniala masina . abia astept sa o vad live
|
1 Attachment(s)
Quote:
Iti trimit mail si cu pachetul nr 2, numai sa ma hotarasc inainte asupra modelului de volan :D pachetul nr 1 in poza :-) sper ca anul viitor sa finalizez exteriorul |
e facuta cu gust
|
Quote:
Acum lucrez la inca cateva schimbari de look care vor fi prezentate in premiera la WSR TUNING EVENT 2008 20-21.09.2008 ORADEA :-) |
foarte frumoase jantele....felicitari pentru masina...succes cu viitoarele modificari
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning