![]() |
Re: Inscrieri 4Speed Squad
Quote:
|
Quote:
astept sa fiu contactat in legatura cu ora exacta:lol: |
vreau si eu dc se poate niste ID-uri de mess pe privat de la cei cu care am "interactionat" ca sa putem tine legatura:D
merci |
byrealmircea,
da join la usergrupul 4ss , si o sa primesti acceptul si atunci ai sa poti accesa agenda cu numere de telefon si alte topicuri destinate mebrilor valabil pentru toti membrii noi |
Vreau si eu sa ma alatur clubului. Imi trimiteti si mie un formular? :-P
|
il gasesti pe prima pagina a topicului asta...cred ca e chiar in primul post...bafta
|
Quote:
|
Quote:
Pe mine s-ar putea sa ma sti ( Bora gri-albastru modificata )ca si pe GGD cu Loganul albastru TUNAT . :twisted: |
Da eu sunt. :D Ieri am impresia ca amandoi ati trecut pe strada unde stau eu. ;) Astazi o sa vin..
|
Am "cenzurat" eu ora si loc.. ca e mai bine ;) dati detaliile astea pe privat.
|
Quote:
hai mane de parca ar fi ceva ilegal, cine vrea sa vina sa vina stie unde ne gaseste |
Pai nu ca e ilegal.. dar sa pastram un minim de intimitate plus ca e mai bine sa suflam in iaurt... cine vrea sa vina intreaba :)
|
Quote:
|
dar prin crangasi/militari nu sta nimeni? sunt curios ce vecini am si eu si, dc nu, viitori colegi de club - evident, as dori sa ma (re)inscriu si eu. am vb cu dvd de sapt trecuta, dar n-am reusit sa ajung aseara, poate ma primiti la intalnirea dp 16? ;-)
|
PYT,eu stau in militari,snow la fel,dvd sta in DT Hills :) Taff la fel,Mapp tot in Hills acolo si lista continua :)
ai clio ? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning