![]() |
Re: Jante Canada Intoarse
Quote:
|
Quote:
Adică nu prea m-ar mira sa faca si aşa. |
Si daca le duci la un tinichigiu bun, sa iti dea putin kit si o vopsea... nu se mai vede nici o sudura:))
Sunt interesat si eu de 2 jante dublate, poate are cineva si face vreo oferta:D |
Quote:
cel care mi le-a facut lucreaza meserias iar sudura este foarte fina si nu pierd aer pe la suduri.la el apeleaza si cei cu jante de porsche,mercedes,bmw... iar pretul era acum doi ani de 70 ron pentru janta dublata.deci pentru 4 roti dublate va trebuiesc 8 roti normale care vor si taiate iar buzele sudate pentru latire.eu am avut pe spate 8j iar pe fata 6,5j.pacat de masina ca a ajuns unde nu trebuie :cry: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ar arata mai bine daca o mai "lasi pe burta" si ii umflii pasajele,aripiile.Pune si o poza din lateral. |
Cu cauciucuri de 175/70/13 cat de lata ar merge janta pe spate FARA sa umflu aripile? A mai facut careva asa?
|
Quote:
|
eu ma gandeam la un 7j oricum, deci s-ar putea sa scap fara sa umblu la aripi :D
|
5 Attachment(s)
de ce nu pui de aro si le poti antoarce pe ce parte vrei u
|
astea cu jante de aro e dacia daktary....:lol:
|
revin si eu cu vanzare de jante intoarse dar fara cauciucuri la pretul de 100 ron :D
Am dat dacioara :( |
byson baga si tu niste poze cu ele,in ce stare sunt poate suntem interesati...stii vorba aia o poza face cat 1000 de cuvinte:D
|
mda.....e cu dus si intors treaba cu sudura.....mai ales la jentile alea albe,cum se vedea sudura............o intrebare...................pe jantele de aro ce gume are?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning