Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   Povestea noastră Florică şi Micuţu' (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/55626-povestea-noastra-florica-micutu.html)

fiderzen 02-11-07 13:51

Re: Povestea noastra Florica si Micutul

ai mare talent la povestit Florica!

Bobby boss 02-11-07 14:05

Foarte frumos bv Florica respect pentru VOI astept urmatorul episod .

dolb 02-11-07 23:56

felicitari Florica! foarte frumos, pana acum si cred ca si in continuare va fi la fel de frumos

Slim29 03-11-07 15:35

ft frumos florica , vb unora de pe aici ar trebuii publicat ce spui tu.. Felicitari ce-ai facut pt NOI . Esti un mare OM , un MARE CARACTER.

Vj_AlecS 03-11-07 16:17

f tare...abia astept urmatoarea parte....RESPECT Florica....

Eugen_TL 05-11-07 11:11

bai pe bune ..tu ai putea face ceva frumos ... timp sa ai ! oricand intr-un .doc te poti intoarce sa mai pui o imagine din viata voastra... ! in fiecare numar sa apara cate o parte ... si pt continuare sa se apeleze la nr-ul urmator ! un mic serial ....

pHlow 05-11-07 12:07

pana una alta hai cu continuarea Florica :P

gelu_r 05-11-07 17:13

e o poveste mult prea frumoasa si mult prea bine povestita:) probabil daca va fi publicata,o sa devina o poveste cunoscuta:P

Dead666Ghost 06-11-07 03:37

am citit acest topic de la inceput si sincer..multe dintre incurajarile existente, precum si nerabdarea urmatoarelor..EPISOADE ! pe mine m-ar infuria la culme daca as fi in locul lui florica. eu cred totusi ca florica face un efort probabil prea mare de a rascoli aceste amintiri si deci multe dintre comentarii ar trebui sa fie mai ponderate.. nu este o telenovela este parte din viata unor oameni..nu are episoade ci doar momente de respiro ca florica sa isi poata trage aer in piept.

florica respect pt ceea c incerci sa faci si sper ca acest efort sa fie apreciat pe viitor mai mult...

pHlow 07-11-07 11:16

Quote:

Dead666Ghost
atat timp cat nu esti florica te rog abtine-te. Cand o veni florica aici sa spuna "gata cu porcariile astea ca nu stiu ce .. " atunci probabil lumea o sa taca. Dar atat timp cat lumea il apreciaza si ii vb frumos si fiecare vrea sa afle continuarea acelor timpuri in care nu am avut norocul sa fim nu vad care e prb ta aici.

Dead666Ghost 07-11-07 14:58

singurul motiv pentru care nu m-am putut abtine a fost ca am trecut si eu prin diverse la viata mea .. si sincer..nu stiu acuma cat il deranjeaza pe florica dar mie imi daduse o lacrima doar gandidu-ma cum s-ar putea simti.. poate sunt mai slab de inger. Si era vorba doar de acea exprimare de episod si de cateva alte exprimari. eu imi cer scuze ca m-am exprimat asa radical ..si sper sa nu se inteleaga gresit..nu vorbeam in numele cuiva:| sorry inca o data pt interventia respectiva.

dolb 07-11-07 14:59

Haideti sa nu intinam si acest thread si sa il lasam curat! iar pe Foica sa il asteptam cu urmatoarea parte, cand poate el!

Bobby boss 07-11-07 16:49

Foarte bine zici pHlow

hot_ice 26-11-07 02:13

Ma bag aiurea in seama dar multi diintre cei de aici au pierdut oameni in viata lor....D-zeu sa-i odihneasca dar cel mai important lucru...si care trebuie apreciat si laudat....ca inca sunt oameni care shtiu sa-i cinsteasca si sa-i ridice pe un piedestal acolo unde este locul fiecarui om gen Micutzu (nu l-am cunoscut decat din povestile voastre).....inca o data felicitari pentru florica si pentru acei prieteni adevaratzi care nu te uita niciodata......

P.S. scuze daca am suparat pe cineva :D

EvLSant0S 28-11-07 00:56

+ la poveste..
toata nebunia asta am prins-o cand stateam in rond in kiseleff in 2002 si am vazut 3 persoane .. intr-o noapte ..

unu gras .. micutzu :P Dumnezeu sa-l ierte
un smenar .. florica ..
si prietena lui .. anca.. dak nu ma insel .. :)
in fine , a doua seara, erau vreo 10
a 3-a seara, erau vreo 20
si tot asa..
usor usor m-am bagat si eu in seama si am ajuns pe forum dupa ce am auzit 4tuning.ro la legalele dp cheiile dambovitei ..

e frumos cum toate se leaga..

All times are GMT +2. The time now is 19:45.

- Copyright 2026 4Tuning