![]() |
Re: Povestea noastra Florica si Micutul
ai mare talent la povestit Florica!
|
Foarte frumos bv Florica respect pentru VOI astept urmatorul episod .
|
felicitari Florica! foarte frumos, pana acum si cred ca si in continuare va fi la fel de frumos
|
ft frumos florica , vb unora de pe aici ar trebuii publicat ce spui tu.. Felicitari ce-ai facut pt NOI . Esti un mare OM , un MARE CARACTER.
|
f tare...abia astept urmatoarea parte....RESPECT Florica....
|
bai pe bune ..tu ai putea face ceva frumos ... timp sa ai ! oricand intr-un .doc te poti intoarce sa mai pui o imagine din viata voastra... ! in fiecare numar sa apara cate o parte ... si pt continuare sa se apeleze la nr-ul urmator ! un mic serial ....
|
pana una alta hai cu continuarea Florica :P
|
e o poveste mult prea frumoasa si mult prea bine povestita:) probabil daca va fi publicata,o sa devina o poveste cunoscuta:P
|
am citit acest topic de la inceput si sincer..multe dintre incurajarile existente, precum si nerabdarea urmatoarelor..EPISOADE ! pe mine m-ar infuria la culme daca as fi in locul lui florica. eu cred totusi ca florica face un efort probabil prea mare de a rascoli aceste amintiri si deci multe dintre comentarii ar trebui sa fie mai ponderate.. nu este o telenovela este parte din viata unor oameni..nu are episoade ci doar momente de respiro ca florica sa isi poata trage aer in piept.
florica respect pt ceea c incerci sa faci si sper ca acest efort sa fie apreciat pe viitor mai mult... |
Quote:
|
singurul motiv pentru care nu m-am putut abtine a fost ca am trecut si eu prin diverse la viata mea .. si sincer..nu stiu acuma cat il deranjeaza pe florica dar mie imi daduse o lacrima doar gandidu-ma cum s-ar putea simti.. poate sunt mai slab de inger. Si era vorba doar de acea exprimare de episod si de cateva alte exprimari. eu imi cer scuze ca m-am exprimat asa radical ..si sper sa nu se inteleaga gresit..nu vorbeam in numele cuiva:| sorry inca o data pt interventia respectiva.
|
Haideti sa nu intinam si acest thread si sa il lasam curat! iar pe Foica sa il asteptam cu urmatoarea parte, cand poate el!
|
Foarte bine zici pHlow
|
Ma bag aiurea in seama dar multi diintre cei de aici au pierdut oameni in viata lor....D-zeu sa-i odihneasca dar cel mai important lucru...si care trebuie apreciat si laudat....ca inca sunt oameni care shtiu sa-i cinsteasca si sa-i ridice pe un piedestal acolo unde este locul fiecarui om gen Micutzu (nu l-am cunoscut decat din povestile voastre).....inca o data felicitari pentru florica si pentru acei prieteni adevaratzi care nu te uita niciodata......
P.S. scuze daca am suparat pe cineva :D |
+ la poveste..
toata nebunia asta am prins-o cand stateam in rond in kiseleff in 2002 si am vazut 3 persoane .. intr-o noapte .. unu gras .. micutzu :P Dumnezeu sa-l ierte un smenar .. florica .. si prietena lui .. anca.. dak nu ma insel .. :) in fine , a doua seara, erau vreo 10 a 3-a seara, erau vreo 20 si tot asa.. usor usor m-am bagat si eu in seama si am ajuns pe forum dupa ce am auzit 4tuning.ro la legalele dp cheiile dambovitei .. e frumos cum toate se leaga.. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning