![]() |
Re: Cine Iubeste Mai Mult??? Barbatul Sau Femeia???
Quote:
|
femeia mai plange si la comanda ;) nu e vorba de asta in esential... eu unul n-am reusit sa ma inteleg cu nicio fata mai mult de 3 ani la rand... nu e vorba de dragoste. a fost la fel de egala ca la inceput.Dupa care, la ceva mult timp... domnisoara s-a gandit ca ar fi cool sa se mai vada cu altcineva :) motiv ? vi le spun pe PM, pt cine are nevoie de motive.
Acum ati fi zis ca trebuia sa-i dau papucii. N-am facut-o, si stiti cat a stat schimbata ? fix 2 luni. Nu ca s-ar mai fi vazut cu altcineva, dar acelasi comportament. ar mai fi niste detalii. Concluzia este, in cazul asta: - daca a facut ea prostia, si e iertata, se schimba un pic, dupa care face la fel, dar eu tot cu ea am continuat. - daca faceam eu prostia, probabil pana acum as mai fi avut inca 5 prietene,ca n-ar fi inteles, oricare era motivul. va las pe voi sa decideti ce-am votat ;) |
Tox a votat barbatul. =))
|
sifon mic ce esti!:D :D :D
|
Quote:
vedeam si noi, asa ca cine voteza sa si argumenteze . Multumesc anticipat. |
Quote:
Asa reiese din postul dansului. :lol: :lol: |
eu as vota femeia, daca privim din punct de vedere cantitativ(mai multe femei decat barbati iubesc, sau isi doresc sa o faca) dar dupa mine, atunci cand un barbat se indragosteste, in general e mult mai puternic sentimentul(si implicatiile mult mai adanci)decat in cazul fetelor.
intr-adevar, este foarte relativa chestiunea, iar generalizarea da gres, cu cat e mai mare esantionul, cu atat marja de eroare creste si ea... p.s.: ca sa fiu antipatic de tot: Quote:
|
Iubeste mai mult ala care e mai fraier, de care se bate joc tot timpul.
|
Quote:
|
Eu am zis ca barbatul...:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
Am ales barbatul pentru ca o data ce se implica si isi odreste sa aiba o relatie serioasa cu o fata/femeie se dedica mai mult decat o face femeia care s-a spus de multe ori ca este destul de schimbatoare si mereu alearga dupa nou;) |
Quote:
|
Quote:
|
barbatul.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning