![]() |
Re: Dacia 1300 '75
Se pot monta mai multe carburatoare verticale, dar nu e recomandat. Forma galeriei nu ajuta. Incearca cu 2 orizontale duble.
|
Multumesc pentru raspunsurile date legate de carburator. Cand voi avea bani si voi gasi doua orizontale le voi achizitiona. Momentan am in plan o chiuluasa de r5 alpine si un ax cu came pe 320.
|
Quote:
nu are voie sa oscileze ashea... numai bine ! ! ! ;) |
Si daca va spun ca indica bine vitezometrul (testat cu un cielo langa mine + radar luat mai demult) n-o sa ma credeti.
|
Pentru KOS...arunca un ochi aici:
https://youtube.com/watch?v=ZxUFhtu53So Sa mai caut masini la care sare acul la schimbarea vitezelor? Nu stiu de unde ai tras concluzia ca are o eroare mare...dar fa si tu calculele...1-a 6000 ture...a 2-a 6000 ture...a 3-a 5000...cam pe unde iese |
deci io trebuie sa intzeleg k tu rupi aderentza la peste 100/h .... ia tu orice mashina sa vezi ca ii oscileaza acul la plecare cand rupe aderentza. ce ai trimis u cu fiatul ala oscileaza la ''scartz'' pe 1 shi treapta a 2 a ceea ce inseamna ca acolo rupe aderentza.... ashea ca ... te rog frumos nu-mi spune tu mie... shi te rog sa nu te superi ;)
|
shi m-am mai uitat o data la filmuletzul tau acum.... ia uita-te tu bine cum inregistreaza contorul kilometrii parcursi.... sare dintr-o data de la 2 la 3, 3shi ceva.... deci chair am dreptate.... inca o data nu te supara dar ceasurile tele chiar nu itzi indica corect :!:
|
In primul rand m-ai inteles gresit. Nu faceam referire la rupt aderenta. Si nu am de ce sa ma supar, iti expui un punct de vedere. Eu doar am explicat ce s-a intamplat si cu cielo-ul si cu radar-ul. Am sa vad daca fac rost de un gps, si verific cu ala, dar dupa ce-mi refac motorul... ca s-a spart un piston.
|
Quote:
|
cutia frantuzeasca merge cu 100 in a IIIa. cel putin asa mergea a mea
|
Quote:
|
unde-i filmuletu?