Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   POMI PE MARGINEA SOSELELOR !!! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5531-pomi-marginea-soselelor.html)

ERY 26-05-05 11:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dark_Skyrider\"
Sincer eu chiar imi doresc sa mor parcat in copac la 30 de ani, decar paralizat la 80.
Acum cateva zile a fost un reportaj, parca pe Antena 1, daca nu ma insel, si parlamentaruu au fost intrebati care este sopul acestor pomi, iar motivele, in unele cazuri au fost de genul:
-Pt fructe
-Cei care ies de pe carosabil sa nu ajunga in camp
-Lemnul de nuc este foarte apreciat in industria mobilei
-Pt mirosul florilor
-poloare, si altele asemanatoare.
Pomii pe marginea drumului sunt utili, dar faza cu nucii e prea exagerata. Cred ca cei din parlament care au propus legea asta au pus mana pe niste contracte barosane pt exportul de lemn de nuc, si cu ocazia asta iese Romania din criza.
Hai ca o dau in oftopic, dar nu pomii de pe marginea soselei sunt problema, ci soferii care se cred pe jeep si vor pe aratura la 160, ca nu le mai place pe sosea la 90-100

Pai dc asa iti doresti sa ma anunti cand faci 30 de ani sa iti fac caodu un pom....si fiti seriosi si lasati gargara cu mersul legal....- vb cu cei care au permis si conduc o masina - cand plecati la munte, sau la mare...sau oriunde..voi nu depasiti 90km/h? ce mama dracu ma baieti....Pomii aia omoara oameni....ca sunt placuti la vedere, ca mergi la umbra lor, ca mai faci pipi pe ei....astea sunt alte povesti, dar e clar ca ridica probleme de siguranta in trafic ( sa nu mai vb de crengi pe drum, nuci in parbrize...si alte smecherii)

Dark_Skyrider 26-05-05 16:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Pai dc asa iti doresti sa ma anunti cand faci 30 de ani sa iti fac caodu un pom....si fiti seriosi si lasati gargara cu mersul legal....- vb cu cei care au permis si conduc o masina - cand plecati la munte, sau la mare...sau oriunde..voi nu depasiti 90km/h? ce mama dracu ma baieti....Pomii aia omoara oameni....ca sunt placuti la vedere, ca mergi la umbra lor, ca mai faci pipi pe ei....astea sunt alte povesti, dar e clar ca ridica probleme de siguranta in trafic ( sa nu mai vb de crengi pe drum, nuci in parbrize...si alte smecherii)

Stai linistit ca nu am nevoie de copac de la tine. Am si masina, si carnet, si conduc destul de des si catre munte, si carte mare, si, desi depasesc foarte des viteza legala sa sti ca nu am plonjat in nici un pom, parapet, si cap de pod, pt ca stiu si cand mai trebuie sa mai franez, si sa o las mai muale. Normal ca treci in nefiinta daca in curbe stranse faci pe sumaher, dar in drum drept...

shadowro 26-05-05 23:30

in drum drept sare pata de ulei , explozie cauciuc ...
stiu , stiu ... tin cu ursu :lol: :lol: :lol:

ERY 27-05-05 08:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dark_Skyrider\"
Quote:

Stai linistit ca nu am nevoie de copac de la tine. Am si masina, si carnet, si conduc destul de des si catre munte, si carte mare, si, desi depasesc foarte des viteza legala sa sti ca nu am plonjat in nici un pom, parapet, si cap de pod, pt ca stiu si cand mai trebuie sa mai franez, si sa o las mai muale. Normal ca treci in nefiinta daca in curbe stranse faci pe sumaher, dar in drum drept...

Cand intra in depasire unu de pe contrasens si il vezi ca vine spre tine ce faci??? intri in el ....intri in copacii de pe margine....sau o iei pe camp....??....in general accidentele se intampla pe drum drept nu in curbe stranse :twisted: , pt ca schumaher nu sta romania ...

Dark_Skyrider 27-05-05 13:40

Re:

Quote:

Cand intra in depasire unu de pe contrasens si il vezi ca vine spre tine ce faci??? intri in el ....intri in copacii de pe margine....sau o iei pe camp....??....in general accidentele se intampla pe drum drept nu in curbe stranse :twisted: , pt ca schumaher nu sta romania ...

Nu o singura data am patit in drumul spte mare sa intre cate un tir in depasire, desi spatiul nu-i permitea, si am franat, o data chiar si m-am oprit, m-am dat un pic laoparte, oricum destul de departe de copaci, si nu am patit nimik.
Ba chiar ded cateva ori eu am fost prins pe picior gresit intr-o depasite, dar aratura m-a scapat.. Mai e loc de cel putin o masina intre santul de pe marginea drumului si sosea in general, asa ca nu au nici o vina bietii copaci. Hai sa daramam si picioarele podurilor, si sa mutam si traseul oltului, ca daca sare vre-unu in el i se inneaca.
Tu ai patit vre-o data iarna sa ramai inzapezit? Sincer, nu ti-as dori sa mergi de la Curtea de Arges la Valcea, mai ales pe Momaia iarna, si sa vezi ce utili ar fi niste pomi. Ba chiar sa sti ca acolo iti pot salva viata pe timpul iernii, ca daca ai scapat-o, chiar si la 5/h te-ai dus pe apa sambetii

ERY 30-05-05 10:21

Am mers pt ca in Curtea de Arges m-am nascut si am crescut ....Nu pomii ar trebui sa proteje strada de zapada ci plasele alea care le vezi pe camp iarna prin Baragan...eu oricum raman la parerea ca sunt ff periculosi copacii de pe marginea soselei....bine nu si dc mergi cu viteza redusa ....dar nu este cazul meu..recunosc..

All times are GMT +2. The time now is 22:40.

- Copyright 2026 4Tuning