| Dark_Skyrider |
27-05-05 13:40 |
Re:
Quote:
Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Cand intra in depasire unu de pe contrasens si il vezi ca vine spre tine ce faci??? intri in el ....intri in copacii de pe margine....sau o iei pe camp....??....in general accidentele se intampla pe drum drept nu in curbe stranse :twisted: , pt ca schumaher nu sta romania ...
|
Nu o singura data am patit in drumul spte mare sa intre cate un tir in depasire, desi spatiul nu-i permitea, si am franat, o data chiar si m-am oprit, m-am dat un pic laoparte, oricum destul de departe de copaci, si nu am patit nimik.
Ba chiar ded cateva ori eu am fost prins pe picior gresit intr-o depasite, dar aratura m-a scapat.. Mai e loc de cel putin o masina intre santul de pe marginea drumului si sosea in general, asa ca nu au nici o vina bietii copaci. Hai sa daramam si picioarele podurilor, si sa mutam si traseul oltului, ca daca sare vre-unu in el i se inneaca.
Tu ai patit vre-o data iarna sa ramai inzapezit? Sincer, nu ti-as dori sa mergi de la Curtea de Arges la Valcea, mai ales pe Momaia iarna, si sa vezi ce utili ar fi niste pomi. Ba chiar sa sti ca acolo iti pot salva viata pe timpul iernii, ca daca ai scapat-o, chiar si la 5/h te-ai dus pe apa sambetii
|