![]() |
Re: intalnirea de week end !
Dute tu juana :) , da cum ca targi un chef si cu noi? :) atunci sub pod ne intalnim, daca nu ajung pana atunci acolo va sun pe tel. Sper ca va fi chef cum a fost saptamana trecuta... :lalala: :dance: :drunk: :pelvic_th :ciggy:
|
Quote:
|
oky ... prezent si eu
cu sau fara mashina :) |
Pai sa vedem poate na arata baietii cum sau distram sapt trecuta ;)...eu fara masina, propun sa mergem sa ne cinstim cu un paharel :D la o vorba.
Numai bine! |
Eu sapt. asta si urmatoarea nu o sa pot ajunge. Sorry Dar ne vedem peste doua saptamani;) Be cool and drive safely
|
eu zic ca week-endu` asta o iesit super ok
si lume ... si de toate ;) |
Quote:
|
mda ... si stim de ce ...
ca a revenit miezu` ... adik nicu o fost si el altfel nu se explica |
mai cam mult suc s-a consumat:D .....si la Holdo cam rau i-a fost dupa sucu ala:lol: stie el.....
|
Am vazut faza cu sucul.. nu prea ia "placut" mai ales prima inghititura :D data viitoare o dam pe vin fiert.In rest...cel putin tot atatia sa fim de acuma incolo la intalniri!
Numai bine! |
:)) can da... mults suc... numai lipsa muzica... in rest a fost ok
|
raul data viitoare vin cu bicigli si atunci nu o sa imi mai fie asa de rau :) cel putin nu de la suc
|
Holdo o sa-ti fie rau de la altceva poate data viitoare:-),daca vii cu bicicli numa o sa pici cu ea dupa aia,hai pe jos mai bine....da bine zici Devi,ceva muzica bine era....
|
Deci sa inteleg ca data viitoare se anunta o intrunire fara volan? :D
|
pai si acuma asa trebuia.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
- Copyright 2026 4Tuning