![]() |
Re: E46 - Compact '03
hmm jantele sunt OZ de 17 :) ce ai cu ele ca-s frumoase :p
|
:D nu conteaza firma important este sa fie frumos.... sunt frumushele jantele dar nu prea sunt de bmw :p .... nu prea il prinde bine in rest totul e ok :lol:
|
1 Attachment(s)
i-am cumparat angel eyes..asa va arata in 2-3 zile
|
2 Attachment(s)
angel eyes..din pacate poze facute ziua..o sa ii fac si pe seara :)
|
ii sta bine :d..... bv :D, ii schimba privirea la masina :P, o face mai dura:shock:
|
vad ca nu prea ies angel eyes in poze facute noaptea..
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
ce draq nu merge filmu ..
|
mie cel mai tare imi plae capota...e de nota zece.....
|
si filmulet.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1201126739
|
Felicitari pentru masina si sonorizare :)
Se spune ca varianta Compact e cea mai echilibrata dintre toate caroseriile E46, cu greutatea pe fiecare roata distribuita "aproape egal", si, in acelasi timp, cea mai manevrabila Ai facut si o izolare fonica, profesionala sau nu, a caroseriei? La putere de peste 100W se aude diferenta intre o caroserie izolata si una stock. Daca fac comparatia intre Seat Leon si Mercedes-Benz 320, ambele cu sonorizarea de fabrica (stereo clasic, 4 tweetere si 4 woofere) in Mercedes se simte diferenta de calitate a sunetului ~Nautilus |
nu are izolare fonica :) apropo..e de VANZARE :D
|
zi mai de unde ti-ai luat angel eyes?
am si eu unul.. auriu... tot 316, dar e mai misto ca al tau:P:P dar eu am climatronic si volan sportiv. am sa pun si eu poze daca vrei. momentan ma intereseaza sa stiu de unde ti-ai luat angel eyes si la ce pret:). Mersi mult. |
din bucuresti e un baiat,da-mi PM daca te intereseaza nr de tel ,a costat cam 5.5 mil cu tot cu montaj,e mai dificil la compact..si astept poze :D
|
am gasit la mine in cj cu 3 mil kitul de angel si ink un milion juma montatul. ca m-am grabit :P. ca daca cumparam si angel eyes de unde le montez, era 3 jumate cu totul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:57. |
- Copyright 2026 4Tuning