Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Geely , o noua marca pe piata romaneasca,succes sau esec? (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/55230-geely-marca-piata-romaneasca-succes-esec.html)

florentin84 25-10-07 17:54

Re: Geely , o noua marca pe piata romaneasca,succes sau esec?

Quote:

Originally Posted by lmerfu (Post 1167352)
Daca aia e piele, eu sunt Michael Jackson :lol:

fiecare cu parerea lui:rolleyes2
la mine in oras sunt peste 10 posesori. eu cunosc pe cineva care e multumit de ea.

22VIN 25-10-07 20:52

ma.. masinile chinezesti sunt ca jucariile alea chinezesti... dai in perete o data si s-au rupt... dovada e clipu ala de pe youtube... daca as avea asa ceva creca numa de frica as merge numa cu 30km/h...

_anaconda_ 25-10-07 21:33

inca 1 :lol: :lol: :lol: destul de veche,dar sa vada toata lumea....

https://youtube.com/watch?v=F06LjugtIUo

22VIN 26-10-07 20:18

chinezi... 8-|

DoDo NSL 27-10-07 14:28

Nu Ii Iau Apararea LOGAN`ului ... Dar Si Masina Asta...Geely...Pai Sincer Mie Mi`ar Fi Frica Sa Merg Cu Ea :???: Mai Bine Un Logan , In Care Macar Stiu Ca Ar Mai Fi O Sansa De Supravietuire...Decat Una D`asta...Pai Daca In Test Se Distruge Asa...Cum S`ar Deforma In Cazu Asta : 100 km/h + Unul Din Copacii De Pe Marginea Drumului ??? :shock:

ginoxxx 27-10-07 19:04

ba Ce Tot O Ardeti Cu Siguranta...pai In Dacie Berlina,sau Alte Jeguri Gen Matiz, Tico, Olcit,super Nova, Solenza Daca Intri In Pom La 70 Km/h Mai Ai Speranta De Supravietuire??? Poate Daca Esti Houdini...asa Ca Macar Asta Are (sau Nu)piele...si Lumea Tot Le Alearga Cu Peste 120km/h ..si Nu Se Gandesc La Siguranta Sau Ca Intra Unu Cu Aro In Ei Si Se Fac Praf

22VIN 28-10-07 14:38

da ma da e alta poveste cu masinile alea sunt de generatie veche asta e aparuta acum... deja pe an ce trece pretentiile sunt mult mai mari...

Bogyciu 28-10-07 15:51

Probabil cinezii si-au dat seama ca sunt mult prea multi si s-au apucat de construit masini, poate dau si de gustul vitezei si sa vezi atuci "reduceri de personal" :D . Sa fim seriosi, la banii aia imi iau Golf 4 SH si ma tine mai mult decat as lua un Geely nou.

Cosmin255 28-10-07 18:55

Quote:

Originally Posted by aaddrryyss (Post 1165086)
Si eu sunt de acord ca tu sa preferi un geely.
Defapt chiar imi doresc ca multi din trafic sa aibe geely.
Atunci cand e sa se intample inevitabilul, vad ca se deformeaza fain de tot, deci cealalta masina , nu a mea, va absorbi cam tot socul de la impact.

Serios cum...mai bine mai dau 100 de parai in plus sa-mi pun mp3 la logan si renunt la piele decat sa conduc transpirat de frica si cu piciorul stang tot timpul deasupra pedalei de frana, asa, preventiv...

foarte corect,sunt de acord cu tine

22VIN 28-10-07 20:45

e si misto cum suna...:
- ce masina ai ma?
- 8)geely8)
oricum sa lasam gluma deoparte... nu sunt suficienti pusti care mor pe strazi? si in logane care totusi sunt mari si sunt mai bune la siguranta... incomparabile cu...chestia... asta... si aia mor ca merg ca inecatii fara sa stie sa controleze o masina la o viteza mare... si e vorba de VITEZA. dar la asta? la 80km/h viteza recomandata pt incepatori pe drumuri europene sau national-europene ce se mai intampla?

22VIN 29-10-07 15:34

Quote:

Originally Posted by ginoxxx (Post 1173242)
LE: ce-am scris mai sus e pentru fricosii aia care zic ca ar merge cu picioru deasupra franei..no offence man da prea fricos esti...ca s-ar cere mai multa siguranta la o masina noua model 2007 sunt perfect de acord...dar fiti siguri ca se vor gasii destui sa le cumpere si sa le biciuiasca poneii pana la viteze de peste 150km/h si fara sa se gandeasca la ce s-ar putea intampla(cel mai naspa e sa fii pieton si sa intre un gelly in tine...mori si tu si soferu..:P)

asta nu inseamna ca ma duc acuma sa-mi iau una...prefer o laguna SH care-mi si place si am si siguranta si viteza si spatiu...:D

de-aia mor atatia... :rolleyes2

ginoxxx 29-10-07 19:12

Quote:

Originally Posted by ginoxxx (Post 1170920)
ba Ce Tot O Ardeti Cu Siguranta...pai In Dacie Berlina,sau Alte Jeguri Gen Matiz, Tico, Olcit,super Nova, Solenza Daca Intri In Pom La 70 Km/h Mai Ai Speranta De Supravietuire??? Poate Daca Esti Houdini...asa Ca Macar Asta Are (sau Nu)piele...si Lumea Tot Le Alearga Cu Peste 120km/h ..si Nu Se Gandesc La Siguranta Sau Ca Intra Unu Cu Aro In Ei Si Se Fac Praf

LE: ce-am scris mai sus e pentru fricosii aia care zic ca ar merge cu picioru deasupra franei..no offence man da prea fricos esti...ca s-ar cere mai multa siguranta la o masina noua model 2007 sunt perfect de acord...dar fiti siguri ca se vor gasii destui sa le cumpere si sa le biciuiasca poneii pana la viteze de peste 150km/h si fara sa se gandeasca la ce s-ar putea intampla(cel mai naspa e sa fii pieton si sa intre un gelly in tine...mori si tu si soferu..:P)

asta nu inseamna ca ma duc acuma sa-mi iau una...prefer o laguna SH care-mi si place si am si siguranta si viteza si spatiu...:D

sKyNeT 29-10-07 23:28

Voi nu v-ati prins ? Masina absoarbe impactul !!! :lol: :lol: :lol:

florentin84 30-10-07 08:40

cand e sa mori, mori in orice.

florentin84 30-10-07 08:43

Quote:

Originally Posted by Buggatty (Post 1170534)
Nu Ii Iau Apararea LOGAN`ului ... Dar Si Masina Asta...Geely...Pai Sincer Mie Mi`ar Fi Frica Sa Merg Cu Ea :???: Mai Bine Un Logan , In Care Macar Stiu Ca Ar Mai Fi O Sansa De Supravietuire...Decat Una D`asta...Pai Daca In Test Se Distruge Asa...Cum S`ar Deforma In Cazu Asta : 100 km/h + Unul Din Copacii De Pe Marginea Drumului ??? :shock:

dar ce crezi ca intr-un logan mai supravituiesti cand iei copacul cu 100 km/h? :rolleyes2 mai ganditi ma si voi cand scoateti perle ca asta.....

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning