![]() |
Re: Noul Meu E36 Coupe
f frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos...la exterior chiar nu vad ce ai putea sa-i faci...dar stii tu mai bine.
|
SA O STAPANESTI SANATOS ... sunt indragostit de masina asta de vreo 2 ani .. este totul tipla pe ea si de fabrica , poate mai exista o singura imbunatire la exterior ...oglinzile de M ... in rest !! TAKE CARE
|
Quote:
|
Quote:
|
frrrruuumoXule ce bine iti sta in PISI. auzi tu eu tre sa aflu de pe situri ca ti`ai luat masina...hohohoh. maine spargi baia si ma suni ca sa te tractez >:) muhihi. bafta
|
Quote:
|
si eleron m
|
eleron de //M a avut dar a fost furat :( iar bandouri de //M vedem, tre sa ma duc pe la FIlaret k tre sa mai comand niste chestii si sa vad cat costa
|
Quote:
|
felicitari si sa o stapanesti sanatos si sa ai mare grija de ea ca e unu dint`re cele mai frumoase e36 de la noi
|
Quote:
te saluta nsl craiova...o sa ii zic lui dany diseara..cu ce o sa ne plimbi cand venim la bucuresti :D sa o stapaniti sanatosi...:D RRM ;) si astept pozele..alea ca la carte..mai ales daca e cartea lui golfuletz :-P bafta multa |
dap frumoasa foc masina :d...asteptam sa se faca vremea mai frumoasa .. ;)
|
Quote:
'ten puii mei :X |
:)))) de fericire am A//Mutit :)) ne vedem vineri sa le punem una langa alta :D , iar la shooting nu cred k va fi doar golfulet cred k vor mai fi si niste colegi de-ai mei si chiar si eu (anul 1 imagine :P ), poate reusesc sa-l fur si pe Dragos Cristescu , cine stie :D ce zici golf ?
|
Felicitari vere... Chiar ca bomba asta mica.. :D
Ai amenintat bine.. :P Sa o stapanesti sanatos si fara incidente!! :> Dai de baut ;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning