![]() |
Re: Vand Renault super 5
Quote:
|
up.up sus cu ea.
|
1o caractere.
|
o dacie 1310LI DIN 2003, TE INTERESEAZA?
|
Vlalabil,valabil !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
bafta la vanzare |
cat vrei ultimu pret pe masina??
|
Quote:
ai intrebat totusi propietarul din ce an are masina? ai habar ce inseamna anii renaultului in comparatie cu ai daciei? mai informeaza-te inainte de a posta prostii pe topicul altcuiva sunt satul de bagatori de seama ca tine, peste tot numai de asemenea specimene te lovesti... macar ai bani de internet sa te uiti la masini, ca nu cred sa fi posesor de asa ceva... bafta |
mama frate ai un bmw si deja te crezi buricul pamantului. dacia tot dacie ramane... o copie infidela a renaultului. Asta e si asta va ramane intotdeauna.... o masina de cacat. Daca chiar te intereseaza am un R5 GTT care, zic eu face multe masini mult mai noi si mai bune... printre care si multe BMW-uri de rahat.
Bafta in continuare. intra pe youtube si cauta detalii despre renault 5 sa vezi ce face masinutza asta si dupaia sa ma faci pe mine bagator in seama. |
mai intai citeste tu ce se vinde pe theadul asta
dupa aia, fa o comparatie intre ce vand eu si ce vinde el dupa aia stai jos si lasa omul sa isi vanda masina a lui are motor de 1.1, ce face pe youtube ? sau tu de fapt te oftici ca omul isi vinde masina lui, care arata beton pe langa a ta, la un pret pe care tu nu il poti oferi? |
nu ziceam de masina lui... ziceam de a mea...
il cunosc personal pe vanzator si a avut si el GTT. pe mine unu nu ma intereseaza ce vinzi tu... pe el il las sa isi vanda masina si chiar incerc sa il ajut cum pot asa cum m-a ajutat si el. chiar te bagi in seama aiurea... am zis eu vreodata ca am pretentia ca masina mea sa arate mai bine decat a lui? am si scris ca este una dintre cele mai frumoase din bucuresti... citeste si tu inainte sa zici ceva.... pretul intr-adevar nu il pot oferi dar asta e alt aspect. oricum... te las in lumea ta unde crezi ca toata lumea nu stie ce vorbeste... bafta in continuare. intrebare: pe cine zgarie pe urechi atunci cand zic sibienii ca e 14.30 (doi jumate) :)))) |
Nu va mai harjoniti aiurea ca nu are rost.Chiar daca are motor de 1,1 asta nu inseamna ca nu fuge.Fuge destul de bine, DAR NU CA UN GTT.Si stiu ce spun, fiti siguri cei care aveti de gand sa ma combateti.Multumesc pentru aprecieri vis a vis de masina dar uite cum sta treaba:cumparatori exista pt ea!!! DAR EI CRED CA MIE IMI ESTE FOAME SI VAND MASINA SA PUN SI EU CEVA PE MASA DE CRACIUN.Se inseala amarnic daca crede cineva ca o sa vand masina la bani de cacat.Momentan (si cei care ma cunosc stiu ca nu mint)am patru masini si toate functionale si cu taxele platite asa ca aviz amatorilor.Am facut aceste precizari ca sa lamuresc un lucru NU VAND MASINA SUB 3200 EURO ASA CUM ESTE EA NICI SA MOR DE FOAME!!!!!!!!!!!:peace: :peace: :peace: :blahblah: :blahblah: :blahblah: Inca odata multumesc pentru aprecieri!!!P.S.Dacia ta arata foarte bine si este ok dar eu unul nu am ce face cu ea,decat sa o vand eu la randul meu.Si inca un lucru,sa sti ca masina lui ADY chiar daca nu arata foarte bine merge si fuge al darcu de rau.Urmeaza si cosmetizarea ei dar el a preferat sa faca partea tehnica prima oara si dupa aia partea estetica.Si mai trebuie tinut cont ca bugetul lui este de student si nu poate sa le faca pe toate odata.Cu respect!
|
anunt valabil.
|
Craciun fericit tuturor si La Multi Ani!!Masina este (inca) de vanzare!!!!!:D :D
|
10 caractere!!!!!!!1
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning