Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 08-04-08 21:54

Re: kadett turbo

asta chiar e cea mai mica problema care ar exista la masina asta...:):) infima , nici nu exista e ca si cum e rezolvata...nu stiu ce exemple sa-ti mai dau ...un fleac ....m-au ciuruit :))

bobby_gsi2 08-04-08 22:19

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1473278)
ce ??? ce vrei sa zici , sa ineleg ca te referi la un furtun care sa aduca aerul de afara in filtru , cred eu....stai linistit o sa aiba si asa ceva.

Astupa-i branhiile din aripa aia ca intra soarele si face si mai mult cald...ce naibili?....coacem placinte sau ce?:). Pret la struth-bar ma intereseaza si pe mine ca am ochit-o in poza.......si mai dureaza mult pan` e gata?

dany_let 09-04-08 11:41

scrie-mi pe mess ce vrei ...sa vedem si de pret.

Cipin-KUS 10-04-08 22:34

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 1473278)
ce ??? ce vrei sa zici , sa ineleg ca te referi la un furtun care sa aduca aerul de afara in filtru , cred eu....stai linistit o sa aiba si asa ceva.

admisia sa aduca aerul de afara e inutila din moment ce ai intercooler.....intra aerul rece de afara, trece prin turbina ,iese cald, intra in intercooler si iese rece...deci nu rezolvi nimic....:)

GTA 11-04-08 00:44

Quote:

Originally Posted by Cipin-KUS (Post 1478214)
admisia sa aduca aerul de afara e inutila din moment ce ai intercooler.....intra aerul rece de afara, trece prin turbina ,iese cald, intra in intercooler si iese rece...deci nu rezolvi nimic....:)

Temperatura aerului la iesirea din turbina este influentata de 2 factori foarte importanti.

1.Temperatura aerului la intrarea in turbina
2.Presiunea aerului la iesirea din turbina(o chestie care am invatat-o la fizica atunci cand eram mic,zicea ca temperatura gazelor este direct proportionala cu presiunea acestora)

Deci...rezolva foarte multe.

dany_let 11-04-08 11:33

haideti nu va certati aici ca n-are rost...oricum ii trag tubulatura in filtru de aer, nu suntem la WRC unde fiecare mm , grad s.a.m.d conteaza , masina e ptr strada ptr. placerea mea , pasiunea mea, nu ptr a demonstra nimik....o sa aiba maxim 270 cp sunt super mult parerea mea ptr. tractiune fata pe o singura roata:)))) fara autoblocant...o sa-i pun dar mai intai trebuie sa vad cum merge si dupa...sper ca pana de 1 mai sa reusesc sa pun o poza si cu exteriorul gata....restu la mine pe site.

va salut! ;)

bobby_gsi2 11-04-08 13:33

Zgarcit mai esti......o poza daca bagi mori....n-am vazut asa ceva. La frane ai "umblat"? :)

dany_let 12-04-08 12:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1479231)
Zgarcit mai esti......o poza daca bagi mori....n-am vazut asa ceva. La frane ai "umblat"? :)

bine , uite bag 2 acum sa nu zici ca sunt magar...la frane da , am de calibra turbo pe fata si de vectra b caravan pe spate.

bobby_gsi2 12-04-08 19:05

Pai vezi ca se poate cu putina vointa :).........te intreb de frane pt ca mai trebuie sa o si opresti la puterea aia.....mie nu imi franeaza bine la puterea mea care e mult mai mica. Vin sa te ajut la echipat?

dany_let 13-04-08 19:56

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1480901)
Pai vezi ca se poate cu putina vointa :).........te intreb de frane pt ca mai trebuie sa o si opresti la puterea aia.....mie nu imi franeaza bine la puterea mea care e mult mai mica. Vin sa te ajut la echipat?

iti multumesc mult...dar se ocupa baietii...nici macar eu nu am cum sa ma duc ca sunt la serv...:cry:

serban_pc 14-04-08 21:42

treaba serioasa cu masina asta, multa munca depusa la ea si sa nu mai zic de bani, bafta

dany_let 14-04-08 23:11

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 1484605)
treaba serioasa cu masina asta, multa munca depusa la ea si sa nu mai zic de bani, bafta

da treaba serioasa rau...stii ca sunt mult mai multe poze la mine pe site le vezi acolo..:)

dany_let 21-04-08 12:46

3 Attachment(s)
am promis ca pun poze cu ea cand e gata, eh uite ca a venit si ziua , e apropae gata , cel putin exteriorul , nu vroiam sa pun poze aici dar daca am promis...:rolleyes2

si astea sunt ultimele poze, va salut ne vedem pe strada si discuta pe site-u meu...va pupa cel mai tare kadett din RO. :twisted:

bobby_gsi2 21-04-08 13:06

Doamne fereste sa ne pupe kadettu'.......exteriorul nu e gata....bandourile barilor "une e?". A durat mult timp pana a fost gata....dar asteptarea a meritat. Cu toate ca sunt adeptul originalitatii masinilor.....asta mica merita toate laudele. Intercooler-ul vine "mascat" de ceva?

mrkane 21-04-08 13:23

am vazut masina pe strada , fara cuvinte, felicitari!!

All times are GMT +2. The time now is 12:28.

- Copyright 2026 4Tuning