![]() |
Re: kadett turbo
asta chiar e cea mai mica problema care ar exista la masina asta...:):) infima , nici nu exista e ca si cum e rezolvata...nu stiu ce exemple sa-ti mai dau ...un fleac ....m-au ciuruit :))
|
Quote:
|
scrie-mi pe mess ce vrei ...sa vedem si de pret.
|
Quote:
|
Quote:
1.Temperatura aerului la intrarea in turbina 2.Presiunea aerului la iesirea din turbina(o chestie care am invatat-o la fizica atunci cand eram mic,zicea ca temperatura gazelor este direct proportionala cu presiunea acestora) Deci...rezolva foarte multe. |
haideti nu va certati aici ca n-are rost...oricum ii trag tubulatura in filtru de aer, nu suntem la WRC unde fiecare mm , grad s.a.m.d conteaza , masina e ptr strada ptr. placerea mea , pasiunea mea, nu ptr a demonstra nimik....o sa aiba maxim 270 cp sunt super mult parerea mea ptr. tractiune fata pe o singura roata:)))) fara autoblocant...o sa-i pun dar mai intai trebuie sa vad cum merge si dupa...sper ca pana de 1 mai sa reusesc sa pun o poza si cu exteriorul gata....restu la mine pe site.
va salut! ;) |
Zgarcit mai esti......o poza daca bagi mori....n-am vazut asa ceva. La frane ai "umblat"? :)
|
2 Attachment(s)
Quote:
bine , uite bag 2 acum sa nu zici ca sunt magar...la frane da , am de calibra turbo pe fata si de vectra b caravan pe spate. |
Pai vezi ca se poate cu putina vointa :).........te intreb de frane pt ca mai trebuie sa o si opresti la puterea aia.....mie nu imi franeaza bine la puterea mea care e mult mai mica. Vin sa te ajut la echipat?
|
Quote:
iti multumesc mult...dar se ocupa baietii...nici macar eu nu am cum sa ma duc ca sunt la serv...:cry: |
treaba serioasa cu masina asta, multa munca depusa la ea si sa nu mai zic de bani, bafta
|
Quote:
da treaba serioasa rau...stii ca sunt mult mai multe poze la mine pe site le vezi acolo..:) |
3 Attachment(s)
am promis ca pun poze cu ea cand e gata, eh uite ca a venit si ziua , e apropae gata , cel putin exteriorul , nu vroiam sa pun poze aici dar daca am promis...:rolleyes2
si astea sunt ultimele poze, va salut ne vedem pe strada si discuta pe site-u meu...va pupa cel mai tare kadett din RO. :twisted: |
Doamne fereste sa ne pupe kadettu'.......exteriorul nu e gata....bandourile barilor "une e?". A durat mult timp pana a fost gata....dar asteptarea a meritat. Cu toate ca sunt adeptul originalitatii masinilor.....asta mica merita toate laudele. Intercooler-ul vine "mascat" de ceva?
|
am vazut masina pe strada , fara cuvinte, felicitari!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:28. |
- Copyright 2026 4Tuning