![]() |
Re: B 87 B Y B
se vede mai bine xenonu in faruri care nu au lupa ca imprastie lumina mai moolt, iar pe ploaie e ok ;)
|
[IMG]https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e1f4a3a98d.jpg[/IMG]va plac luminile din praguri?
|
si am pus si la picioare si in usa cnd o deschid sa imi lumineze jos,si in iale pe interior si saptamana asta urmeaza si in clante pe exterior!
|
Pune si niste stroboscoape pe dedesupt sa arate si mai bine ;)
Ceva poze cu luminile din usi ai? |
Arata super masinutza. Si eu sunt curios cum arata luminiele in interior. Daca ai ceva poze ;)
|
o sa incerc sa fac in seara asta si la luminile din interior,arata super belea ,mai ales cele din ialele interioare....sunt criminale cum se vad mai ales ca am si maneru argintiu....fac poze cat de repede pot si le pun aici!multumesc pt sugestii
|
Misto iluminarea din praguri! Ce ai pus?! ... leduri? Si cum le-ai protejat de apa? Ma rog, cand faci poze fa si ceva dedesubt sa vedem prinderea si protejarea (pe timp de zi :lol:) ! :twisted:
|
sunt niste leduri speciala care rezista si la apa si la shock,si sunt direct pragurile gaurite si puse pe dedesupt,mi le-a pus un baiat care cu asa ceva se ocupa care s-a ocpuat si de faruri si de tot ce tine de leduri pe masina mea,lumini la picioare fata+spate,in clante interior+exterior,etc si o sa urmeze si stopurile !
|
si apropo de stroboscoape...nu imi pun ca nu imi plac
|
Incet incet se schimba masinutza. Stiu masina de cand a cumparat-o si acum cand ma uit la poze nu imi vine sa cred ca e ea ;))) ce simpla era la inceput.
Usor usor iese ceva frumos. Bafta in continuare ;) |
Superba masinuta! Arata bestial cu ledurile alea in faruri. Ti-ai pus si pe proiectoare xenon? Arata bestial. Felicitari!
|
da am xenon si in proiectoare,ms mult de tot ca apreciati munca mea la masina...si maine sper sa ii pun si arcurile ca tot maine tre sa le iau !si mai urmeaza niste poze cu mici surprize!
|
in sfarsit am pus si arcurile,pacat ca nu am timp acum sa ii fac o poza ca sa o si postez da in seara asta sper sa reusesc,arata super belea,parerea mea e ca a schimbat masina total !
|
Da foarte frumos arata masina si sta marfa rau acuma ;)) Bafta in continuare mai B Y B .
Acuma am si eu proiectoare si xenon :))) |
si asta e poza cu ceasurile mele de la bord.ce ziceti va plac?? [/IMG] |
| All times are GMT +2. The time now is 11:34. |
- Copyright 2026 4Tuning