Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Suspensii sport pentru Dacia 1310 si bare intre amortizoare (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/54472-suspensii-sport-dacia-1310-bare-amortizoare.html)

PH 33 RNR 12-02-08 16:56

Re: Suspensii sport pt dacia 1310 si bare intre amortizoare

bai mata ia intra pa id meu cristi_onea2002 sa ne certam aici ca nu suntem tigani...si vezi cum vorbesti dacia PH 33 RNR s-a vandut {daca intrebati de pret e cat o dacie din 99} ymp 46 hai repede.

Psycho 13-02-08 21:28

Quote:

Originally Posted by Preparatul (Post 1352274)
:?:zicea cineva mai sus cum poti intarii amortizoarele......:?:

chiar,cum poti intarii amortizoarele:?:

se schimba uleiu din ele .. se pune supapa si pe urcare ... astea dupa ce se decapsuleaza...

Preparatul 15-02-08 20:59

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1355235)
se schimba uleiu din ele .. se pune supapa si pe urcare ... astea dupa ce se decapsuleaza...

ceva mai multe detalii? se taie capatul la amortizor cu flexul..si ce se mai face la el?..da si tu mai multe detalii pls

ynp_46 15-02-08 21:05

Mai bine iti cumperi amortizoare noi man, decat sa te carpesti...daca vrei ceva bun, sau te duci la un mecanic si ii zici sa iti bage ulei in ele

Preparatul 15-02-08 21:54

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 1360169)
Mai bine iti cumperi amortizoare noi man, decat sa te carpesti...daca vrei ceva bun, sau te duci la un mecanic si ii zici sa iti bage ulei in ele

pai amortizoarele sunt noi dar eu vreau sa le intaresc...sa fie mai dura masina..:twisted:

fiderzen 15-02-08 22:40

du-le la un nene care se ocupa cu asta :)

Preparatul 16-02-08 09:24

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1360469)
du-le la un nene care se ocupa cu asta :)

asta ma gandeam si eu dar cum stie ala poate invat si eu....de asta mai si discutam pe forum ....sa invatam sa facem singuri

Ja_Rule 16-02-08 10:13

daca tu ai impresia ca le poti face acasa ... te inseli ...

Preparatul 16-02-08 10:53

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 1361101)
daca tu ai impresia ca le poti face acasa ... te inseli ...

macar merita sa incercam...poate reusim..

Preparatul 24-02-08 21:24

nimeni nu mai zice nimik?nu stie nimeni cum putem intarii amortizoarele?

deniel 24-02-08 23:11

salut am si eu o intrebare - daca tai din arcuri si nu intaresc amortizoarele dispare efectul de barca? - multumesc
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68590-05-npa.html

giubau_v8 25-02-08 21:25

daca tai arcurile si nu intaresti amortizoarele faci o mare prostie...nu dispare ''efectul de barca'' ..i

giubau_v8 25-02-08 21:35

scuze de dublu post..poate vede cineva si imi lipeste si mie ce am mai scris cu ce e mai sus

nu dispare ''efectul de barca'' se accentueaza
si in plus exista riscul ca arcul sa sare din locasul lui...si mai strici cate ceva pe la masina

offtopic
vad ca ''las-o mai jos'' a devenit primul sfat dat de ''cunoscatori'' celor care isi pun masinile pe forum..de ce? asta e cel mai important? nu siguranta?..eu zic sa va ganditi de 3 ori inainte sa va apucati de modificari in fata blocului
bafta

Preparatul 25-02-08 22:13

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 1383140)
scuze de dublu post..poate vede cineva si imi lipeste si mie ce am mai scris cu ce e mai sus

nu dispare ''efectul de barca'' se accentueaza
si in plus exista riscul ca arcul sa sare din locasul lui...si mai strici cate ceva pe la masina

offtopic
vad ca ''las-o mai jos'' a devenit primul sfat dat de ''cunoscatori'' celor care isi pun masinile pe forum..de ce? asta e cel mai important? nu siguranta?..eu zic sa va ganditi de 3 ori inainte sa va apucati de modificari in fata blocului
bafta

pai dasta am si deschis acest topic,pt a face ceva care ne ofera siguranta maxima si in al doilea rand pt un look mai deosebit.... am cerut sfaturi de la cei care au facut acst lucru dar se pare ca ne ofera raspunsuri incomplete care lasa de dorit....oare totul este contracost?probabic ca sunt unele persoane care nu dispun de 320 de ron pt a-si aduce masina mai aproape de strazi si pt a-i oferi un grad de siguranta mai ridicat...de aceea,ma repet aici,cerem sfaturi,indrumari celor care au facut acest lucru!nu critic pe nimeni,cer doar o mana de ajutor

k4r4 28-02-08 16:46

ce am auzit acum nu mult timp: se incalesc cu lampa de sudura ultimele 2 spire de la arcuri, pana se "inmoaie" un pic si se lasa singura sub pripria greutate. ideea e ca nu stiu exact cum se face, si o sa se ocupe cineva care a mai facut si altor masini modificarea asta. dupa ce o fac pe a mea va zic ce a iesit. trebuie sa fie cineva care se pricepe, pt ca am inteles ca exista riscul sa se decaleasca metalul, si atunci sunt bune de aruncat la gunoi. a, si treaba asta nu iti intareste amortizoarele, doar "o lasa jos". eu vreau doar sa ajunga linia de la aripa deasupra cauciucului, atat. nu caut "senzatii sport" :)

All times are GMT +2. The time now is 13:44.

- Copyright 2026 4Tuning