![]() |
Re: Suspensii sport pt dacia 1310 si bare intre amortizoare
bai mata ia intra pa id meu cristi_onea2002 sa ne certam aici ca nu suntem tigani...si vezi cum vorbesti dacia PH 33 RNR s-a vandut {daca intrebati de pret e cat o dacie din 99} ymp 46 hai repede.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai bine iti cumperi amortizoare noi man, decat sa te carpesti...daca vrei ceva bun, sau te duci la un mecanic si ii zici sa iti bage ulei in ele
|
Quote:
|
du-le la un nene care se ocupa cu asta :)
|
Quote:
|
daca tu ai impresia ca le poti face acasa ... te inseli ...
|
Quote:
|
nimeni nu mai zice nimik?nu stie nimeni cum putem intarii amortizoarele?
|
salut am si eu o intrebare - daca tai din arcuri si nu intaresc amortizoarele dispare efectul de barca? - multumesc
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/68590-05-npa.html |
daca tai arcurile si nu intaresti amortizoarele faci o mare prostie...nu dispare ''efectul de barca'' ..i
|
scuze de dublu post..poate vede cineva si imi lipeste si mie ce am mai scris cu ce e mai sus
nu dispare ''efectul de barca'' se accentueaza si in plus exista riscul ca arcul sa sare din locasul lui...si mai strici cate ceva pe la masina offtopic vad ca ''las-o mai jos'' a devenit primul sfat dat de ''cunoscatori'' celor care isi pun masinile pe forum..de ce? asta e cel mai important? nu siguranta?..eu zic sa va ganditi de 3 ori inainte sa va apucati de modificari in fata blocului bafta |
Quote:
|
ce am auzit acum nu mult timp: se incalesc cu lampa de sudura ultimele 2 spire de la arcuri, pana se "inmoaie" un pic si se lasa singura sub pripria greutate. ideea e ca nu stiu exact cum se face, si o sa se ocupe cineva care a mai facut si altor masini modificarea asta. dupa ce o fac pe a mea va zic ce a iesit. trebuie sa fie cineva care se pricepe, pt ca am inteles ca exista riscul sa se decaleasca metalul, si atunci sunt bune de aruncat la gunoi. a, si treaba asta nu iti intareste amortizoarele, doar "o lasa jos". eu vreau doar sa ajunga linia de la aripa deasupra cauciucului, atat. nu caut "senzatii sport" :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning