Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   MASINI made "ByAlin" (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/54378-masini-made-byalin.html)

oanna_307 11-01-08 19:23

Re: MASINI made "ByAlin"

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1288001)
Ai mai rezolvat ceva cu masina? Astept sa te vad prin trafic cat de repede:)

am facuto ...inainte de sarbatori...azi am fost la ALIN si iam lasat capota sa o vopseasca.mai am probleme...cu airbagul si centura pe dreapta.centura am dat-o jos acum caut sa cumpar una si sa rezolv pe undeva problema cu airbagul.daca stii pe undeva zimi te rog ca astia de la peugeot ma rup de bani

ByAlin 12-01-08 22:34

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1288001)
Ai mai rezolvat ceva cu masina? Astept sa te vad prin trafic cat de repede:)

da sa rezolvat cu capota (+ cupola) restu urmeaza;) ;) ;)

oanna_307 13-01-08 07:58

6 Attachment(s)
initial trebuia sa vopsesc capota alba(am luato de la dezmembrari si era albastra), iar in final priviti ce a iesit si acum chiar imi place arata bine, insa mai tre lucrat la ea;) ;)
Attachment 424731

Attachment 424732

Attachment 424733

Attachment 424734

Attachment 424735

Attachment 424736

ByAlin 13-01-08 19:39

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
cit de curind urmeaza bara fata
apoi :faruri+lampi spate ,praguri,bara spate+toba
si bine inteles toate "TUNING" :idea: :idea: :idea:

ByAlin 14-01-08 11:21

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1291387)
cam cat merge , un pret estimatv se face o capota, cupola si portbagaj , in negru ?

depinde de masina,culoare,etc
ma suni si vorbim
:idea: :idea: :idea: :idea:

Ali_ump 14-01-08 11:35

Faci reduceri la domnisoare? Poate incurajam si domnisoarele sa isi personalizeze masinile:)

ByAlin 14-01-08 18:17

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1291803)
Faci reduceri la domnisoare? Poate incurajam si domnisoarele sa isi personalizeze masinile:)

si ce este rau in treaba asta?:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Jok3r K10 14-01-08 18:34

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1292539)

Lasa cai bine ....bravo Aline tineo tot asa...;)

Ali_ump 15-01-08 17:42

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1292539)

Pai tocmai ...nu am zis ca e rau ...nush de ce ai inteles asa ...e o incurajare pt sexul opus ;)

oanna_307 15-01-08 18:14

adica yo sunt prima persoana de sex opus care face asta?in piatra neamt?oricum o sa mai dureze ceva pana sa ajunga la stadiul final de care zicea Alin....dar pentru inceput merge...deja toata lumea intoarce capul cand trece 307-le meu:peace: :dance:

johnson 16-01-08 09:08

cu cat e mai tunat Peugeotul, cu atat e mai opus sexul, o sa vezi tu! Nu au dat de tuning femeile, ca renuntau de mult la stylisti, coafezi si alte natii ciudate

frasinika79 17-01-08 07:38

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1295332)
cu cat e mai tunat Peugeotul, cu atat e mai opus sexul, o sa vezi tu! Nu au dat de tuning femeile, ca renuntau de mult la stylisti, coafezi si alte natii ciudate

salut din nou si la multi ani....
va urmaresc,va urmaresc,va urmaresc si .....imi place.
citesc saptamanal forumul dar din pacate nu am niciodata timp sa postez si eu asa cum se cuvine unui membru 4tuning. :cry:
acum avand timp 5 minutele nu ma pot abtine sa nu-ti raspund jonson...:shock: daca ai sti tu cate femei au dat de tuning........te-ai speria.
si apropo.......noua ne sta mult mai bine intr-o masina tunata,venind de la stylisti...coafezi...si alte natii ciudate :-P ..... e mult mai socant...crede-ma.
ma vad pe mine in ALBERTO.....oauuuu iti multumesc ByAlin......acum ma dau cu drag jos din masina.....si mai ales privirile de la semafoareeeee :oops:
ma inrosesc tot timpul :lol:
am sa incerc sa scriu mai des.....promit 8)
o zi buna tuturor

johnson 17-01-08 08:01

Eu stiu ca in Germania au descoperit femeile acest fenomen, doar pt ele a fost inventat, din unele puncte de vedere si nu m-as speria, as fi de-a dreptul extaziat. Ar fi bine daca s-ar gandi femeile sa-si extinda domeniul de atentie si asupra masinilor, pt ca de multe ori cele mai tari masini, ele le conduc, chiar si in Romania. Nu sunt chiar atat de misogin sa stii, a fost un fel exagerat de a descrie situatia de la noi, aici crede lumea ca ai luat masina barbatului. Stiu de la sora mea, prea bine cum e

buddy_lexx 17-01-08 12:19

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1297050)
Eu stiu ca in Germania au descoperit femeile acest fenomen, doar pt ele a fost inventat, din unele puncte de vedere si nu m-as speria, as fi de-a dreptul extaziat. Ar fi bine daca s-ar gandi femeile sa-si extinda domeniul de atentie si asupra masinilor, pt ca de multe ori cele mai tari masini, ele le conduc, chiar si in Romania. Nu sunt chiar atat de misogin sa stii, a fost un fel exagerat de a descrie situatia de la noi, aici crede lumea ca ai luat masina barbatului. Stiu de la sora mea, prea bine cum e

Plus ca la postul tau anterior...cred ca te`ai referit strict la femeile din Romania...
cat despre faza cu "aici crede lumea ca ai luat masina barbatului" ai perfecta dreptate..dar incetu cu incetu si femeile din romania dau de pasiunea pt tuning..ca am observat si la noi in oras ca femeile sunt din ce in ce mai interesate de masinile pe care le conduc..si de aspectul acestora!

ByAlin 19-01-08 20:21

"alberto "are acum si 1 frate:FORD GALAXI
acesta va fii facut aproximativ la fel cu "alberto":bare,plaguri,faruri ,2 noante de vopsea,perla, etc.

deci im curind poze +prezentare in acelasi mod ca la "alberto"

All times are GMT +2. The time now is 11:14.

- Copyright 2026 4Tuning