Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Dicutii despre Noul Cod Rutier (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/54286-dicutii-noul-cod-rutier.html)

GABBY_ 16-10-07 11:06

Re: Dicutii despre Noul Cod Rutier

viteza va creste doar in oras ,la 60 ,nu si pe drumuri europene sau autostrazi

DyZ 16-10-07 11:10

deci sa inteleg ca daca se va mari viteza la 60 ... radarul ne va sanctiona la viteza de 71 de km/h ?

quick_5hifter 16-10-07 14:14

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 1151871)
deci sa inteleg ca daca se va mari viteza la 60 ... radarul ne va sanctiona la viteza de 71 de km/h ?

Asta ziceam si eu, efectul psihologic (pana acum incercam sa ne incadram la 59 km/h, de-acum incolo la 69 km/h - daca va fi cazul) ;) insa vom primi amenzi de la 69 in sus (suna bine, nu? :lol: )

@Insanity: cu pietonii nu sunt de acord cu tine, am franat de nenumarate ori ca sa nu lovesc pietoni (din vina lor), am franat chiar si cand a fost vorba de vreun.....dar lasa, nu vreau sa fac discriminari rasiale in public :oops:
Pe langa asta, din pacate am asistat la lovirea unui pieton care a decedat pe loc, in Constanta, si atunci am realizat ca nu-i chiar ca la Carmageddon :???: .
Asa ca pentru mine ar fi practic acelasi lucru daca as lovi un pieton din vina lui sau a mea (d.p.d.v. al constiintei). Sa nu mai zic cati morti am vazut recent pe autostrada, dar si prin perioada 2000-2003 (poate 2004) in Valu lui Traian si nu numai, motiv pentru care DA, circul peste tot in functie de viteza impusa de lege (asta nu inseamna chiar 50-130, dupa caz...mai depasesc si eu cu 10-20 limitele). Pe autostrada mai exagerez uneori, dar numai cand sunt singur in masina si cand nu vad nici o alta masina in fata sau in retrovizoare (sa zicem ca nu am incredere in reflexele celorlalti)

PS: mai sus, cand am zis ca "la noi sunt cateva astfel de portiuni...." nu ma refeream ca pe 1 Mai ar fi 70 km/h limita de viteza, ci voiam sa-mi dau cu parerea ca pe acolo s-ar putea circula cu 70 km/h in conditii de siguranta (parerea mea).

Insanity 17-10-07 09:37

Ar putea ridica viteza de rulare macar dupa ora 22:00, seara e chiar aiurea sa circuli cu 50...

CT-07-APV 17-10-07 10:51

Circulati voi seara mai tare ca acum politia e mai in actiune cu radarele noaptea decat ziua

k4r4 17-10-07 19:41

poate k astia d la politie se gandesc la poluare..mergi mai incet...consumi mai putin:)) nici noaptea nu e mai in siguranta cu 60...pt k e la fel ca ziua...nu stii de unde sare ceva in fata ta. nu-i buna nici prudenta asta exagerata, dar nici sa mergi cu 130 pe bulevarde...parerea mea :)

leonard 17-10-07 22:12

Quote:

Originally Posted by k4r4 (Post 1154246)
poate k astia d la politie se gandesc la poluare..mergi mai incet...consumi mai putin:))

atunci....mergi cu a1a limitare....ca sa le faci in ciuda ..sa poluezi mai mult:)

Hellman 19-10-07 11:45

acum k limita e 50 in orash mai totzi merg cu 60 k nu te ia radarul decat de la61 in sus ... si e cam nebunie ... dk fac astia limita in orash 60 lumea o sa mearga cu 65-70 .... o sa se merga mai repede dar imi e frica si de asa zisii "soferi" care habar nu au sa conduca ... sa traim si o sa vedem

quick_5hifter 19-10-07 13:06

Quote:

Originally Posted by Hellman (Post 1156816)
acum k limita e 50 in orash mai totzi merg cu 60 k nu te ia radarul decat de la61 in sus ... si e cam nebunie ... dk fac astia limita in orash 60 lumea o sa mearga cu 65-70 .... o sa se merga mai repede dar imi e frica si de asa zisii "soferi" care habar nu au sa conduca ... sa traim si o sa vedem

Asta am spus si eu, multumesc pentru confirmare! :D

Insanity 20-10-07 17:33

Dar de chestia cu pietonul tot nu mi-ati zis... daca pune piciorul pe trecere pe celalalt sens si eu trec... imi ia sau nu permisul???

CT-00-DNS 20-10-07 18:04

Daca drumul are doar o banda pe sens, da. Daca are 2 sau mai multe, nu

aikman 20-10-07 22:43

am si eu o intrebare ... eu eram oprit la stop si vine un pieton din viteza si se loveste de mashina mea ... are ce sa-mi faca ??

ERY 21-10-07 00:01

Daca erai oprit nici o problema...dar ti-ar fii de ajutor un martor in cazul in care pietonu declara altceva.

aikman 21-10-07 13:18

multumesc ery ... martori se gasesc ... eram in cartier la mine :)

Psycho 21-10-07 19:09

hai sa iti zic alta mai tare ... dau sa fac stanga la poshta shapte si vine unu tare .. si buf .. in portbagajul meu cu 2 sacoshi in mana .. n-am putut sa fac nimik .. radeam cu lacrimi .. mi-a sters portbagaju` de JEG :D

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning