![]() |
Re: oltcit lovers
e super crima ala albastru cu aripa taiata mie imi place....cum facety voi de schimbaty culoarea la bord cu ce daty pe el?
|
il imbraca in imitatie de piele sau il vopsesc...
|
doamne ce frumoase sunt...:(((( superbe
|
23 Attachment(s)
am mai gasit cate ceva prin pc :arrow: sry daca unele au mai fost postate
|
2 Attachment(s)
hai sa va arat ceva nemaivazut pana acum...
Cehia, 2007, un raliu de amatori: Attachment 424152 Attachment 424153 incerc sa dau de urma proprietarului. daca stie cineva ceha...l-as ruga sa ma contacteze |
shi da valib, ar fi pretios sa stim cum participa cehii la raliuri cu oltcitul.. adica in ce configuratie
|
|
tare olteanu ..park are angel eyes....albastri....langa liceu meu e o strada unde is 2 oltcituri....crek abandonate sau nustyu ca nus miscate de catyva ani... :((
|
1 Attachment(s)
salutare! noul meu bolid! am si eu voie pe aici?
|
Quote:
arata foarte bine noul oltean! sa ai parte de el! asteptam un topic pentru el la Masina mea Oltcit |
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu atinge nimic... nu se vede din unghiu asta dar roata este umpic mai inauntru, nu e chiar la buza aripii! da am amortizoare de spate, si vreau sa mai pun o pereche sa fie in X cum aveti voi prin craiova!
PS: masina nu este asa joasa acum k nu pot circula pe stradute, raman intepenit! cand voi termina ce mi-am propus voi deschide topic la masina mea! cateva date ... an 86, franta, motor 1.3l, carburator weber de GSA, cv 4- franta evident....ramane de vazut ce se mai intampla pe parcurs.. sunt destule de facut! numai bine! |
arata bine nebuna din toate punctele de vedere :D
|
8 Attachment(s)
hai sa va arat ceva interesant, direct din Cehia.
2 oltcituri pregatite pentru VTM Attachment 438258 Attachment 438259 Attachment 438260 Attachment 438261 Attachment 438262 Attachment 438263 Attachment 438264 Attachment 438265 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:59. |
- Copyright 2026 4Tuning