Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   FEMEIA SI MASINA (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/5421-femeia-masina.html)

RoSonic 17-06-05 21:36

pai nu s-a suit pe alte masini... s-a bagat dedesubt :lol:

oricum super tare!! S-a vazut ca e util sa fie spatele inalt la Skoda :lol:

Michael 19-06-05 23:49

1 Attachment(s)
am gasit-o prin trafic si am murit de ras cand am vazut unde are semnul de incepatoare (pe geamul lateral spate).

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

p.s. nu este claritatea grozava, dar intelegeti voi.

luca 20-06-05 00:08

Am vazut si eu una prin Drumul Taberei care avea pe luneta 3 semne de incepator, aia da fata desteapta, \"daca tot sunt proasta macar sa ma evite lumea daca eu nu ii pot evita\" draku daca vezi 3 semne de incepator pe luneta te gandesti serios daca s-o depasesti sau nu. :wink:

Swat-Cat 20-06-05 19:20

cred ca fetele de pe 4tuning o sa aiba ceva de zis.... o sa ne faca si noua un topic...sunt curios cum ar arata :D

xxdadixx 21-06-05 15:48

http://www.djnugz.com/funnypictures1/chixwish.jpg

aleks 17-08-05 12:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"

super mijto asta :lol: :lol: misogina, da' mijto :twisted:

Ema 17-08-05 13:54

Am vazut si eu o tipa ( ochelarista) care avea semnele de incepator pe geamurile laterale spate. Nu pot sa-mi dau seama ce a fost in mintea ei cand si-a pus semnele acolo.

Acum sa va povestesc de ce am vazut azi in oras.
Majoritatea dintre voi stiti unde este Intercontinental. bun ..... la semaforul care da din batistei (strada din spate de la inter) faci dreapta inspre magheru. si chiar de-asupra trecerii de pietoni este un semafor pt cei care vin dinspre p-ta unirii. Ehh ce sa vedeti? o turma de barbati la volan care stateau la semaforul ala. fratilor nu mai spuneti de femei ca acolo erau cam 10 masini care stateau sa se faca verde. deci...... si asta nu e prima data cand vad asta. dai prioritate la pietoni si treci .

Vyruss 17-08-05 15:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
Am vazut si eu o tipa ( ochelarista) care avea semnele de incepator pe geamurile laterale spate. Nu pot sa-mi dau seama ce a fost in mintea ei cand si-a pus semnele acolo.

Acum sa va povestesc de ce am vazut azi in oras.
Majoritatea dintre voi stiti unde este Intercontinental. bun ..... la semaforul care da din batistei (strada din spate de la inter) faci dreapta inspre magheru. si chiar de-asupra trecerii de pietoni este un semafor pt cei care vin dinspre p-ta unirii. Ehh ce sa vedeti? o turma de barbati la volan care stateau la semaforul ala. fratilor nu mai spuneti de femei ca acolo erau cam 10 masini care stateau sa se faca verde. deci...... si asta nu e prima data cand vad asta. dai prioritate la pietoni si treci .

Sory ema, dar coloana respectiva avea in frunte 2 femei... :oops:

Ema 17-08-05 15:08

crede-ma pe cuvant ca m-am uitat atent si imi pare rau sa te dezamagesc dar erau numai barbati. in fiecare seara vad aceeasi chestie . o sa fac pze de acum in colo. n-am fost pe faza ca aduceam si dovada.

aleks 17-08-05 15:29

e clar sunt dobi si de-o parte si de alta, nu poti imparti in barbati si femei, ci in soferi buni si prosti

Gheremez 17-08-05 16:11

da...pana la urma sunt soferi buni si sofreri prosti...stiu multe fete care conduc bine...si stiu si cativa baieti care nu prea au treaba cu condusul...

oricum pozele cu accidentele femeilor la volan sunt super tari :lol:

04_WRX 18-08-05 23:52

Sincer eu sunt patit....
pana acum 2 ani nu am avut nici convingere privind capacitatea femeilor de a sofa......chiar le adimiram ca-si dadeau silinta...
Totul s-a spulberat atunci cand m-a lovit o tanti la o trecere de pietoni de m-a mutat 5 metrii cu tot cu masina...dincolo de trecere... :omfg: :omfg:
nu-i nimic... se mai intampla mi-am zis :evil: :evil:
A doua tanti m-a lovit din spate cand incercam sa fac stanga de m-am rasucit de 2 ori pe sosea de nu mai stiam incotro plecasem...si m-am lovit destul de rau.. :censored: :censored: :shakefist :shakefist
pe a treia am reusit s-o evit cu greu.. si strangand din... stiti voi ce ..in momentele critice...si avea cedeaza trecerea... a trecut la 80 la ora si mi-a sters bara din fata...
a patra femeie nu m-a iertat pe trecerea de pietoni.. tavalindu-ma un pic si apoi incercand sa treaca cu masina peste mine...caci nu mai nimerea frana... :shakefist :shakefist :shakefist :yikes: :yikes:

si toate astea in conditiile in care eu nu am lovit pe nimeni niciodata... :lol: :lol:

Asa ca orice ar spune cine ar spune, poa sa fie si Sf Petru....

DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR STATI IN *^&$% MEA ACASA DACA NU SUNTETI IN STARE!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

aleks 19-08-05 09:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"04_WRX\"
si toate astea in conditiile in care eu nu am lovit pe nimeni niciodata... :lol: :lol:
DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR STATI IN *^&$% MEA ACASA DACA NU SUNTETI IN STARE!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nu trebuie sa generalizezi, ai avut tu un ghinion incredibil, uite eu ma uit la prietena mea, conduce de rupe, si nu a avut nici un accident de 4 ani, si nu cred ca sunt multi baieti care o fac pe strada. :twisted:

PYT 22-08-05 11:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

Originally Posted by \"04_WRX\"

nu trebuie sa generalizezi, ai avut tu un ghinion incredibil, uite eu ma uit la prietena mea, conduce de rupe, si nu a avut nici un accident de 4 ani, si nu cred ca sunt multi baieti care o fac pe strada. :twisted:

eu cred k ai tu un noroc incredibil :lol: :lol: :lol:

PS: k sa fiu si eu la subiect, toate femeile pe care le-am lasat sa iasa de pe o strada secundara pe un bulevard, una n-am vazut sa-mi multumeasca cu mana/cu avariile/cu orice.. prea complicat pt ele

Ema 22-08-05 12:30

Poate nu m-ai intalnit pe mine.... :roll: .... asa pot spune si eu despre multi barbati ca nu mi-au multumit. Diferenta dintre mine si tine este ca eu nu generalizez. :wink: .

Aseara ... veneam dinspre Palatul Copiilor si la max 50 m o trecere de pietoni, un macho man de bucuresti cu aere si numere de italia venea cu viteza in spatele meu. Tzashti pe trecere 4 insi. sincer va zic ca am ezitat daca sa pun frana sau sa o iau pe catrasens la ce viteza avea ala. si aleg sa-mi buseasca masina. Stati linistitit nu s-a intamplat asta....dar macho asta.... a inceput sa-njure si sa ma faca albie de porci ca el se grabea(eu cred ca avea treaba sa se spele pe dinti). deci......

P.S. am mai multe din astea

All times are GMT +2. The time now is 14:56.

- Copyright 2026 4Tuning